Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenkaja

zabkowanie - wymioty co robic???PILNE

Polecane posty

witam moje dziecko zabkuje. i to chyba ida kolejne trzonowe . ma goraczke bardzo go boli bo slysze jak postekuje z bolu czasem kaszle wszystko stara sie brac do buzi slini sie strasznie a 10 min temu zwymiotowal. nawet nia mam mozliwosci pojscia do lekarza bo sa pelne listy jakby sie takie wymioty powtorzyly to co mam robic???? ( oprocz wezwania lekarza) dac cos do picia bo pierwszy raz u nas sie pojawily wymioty i niewiem co robic

Nic nie rob nawadniaj ile wezie..Podejrzewam ze slina go podraznia od zebow..Moja jak zabkuje ma katar,kaszel i sraczke :(

Gość barbara1984
obserwuj dziecko dawaj duzo do picia jak sie wymioty powtotza niezbedna jest wizyta u lekarza ile ma dziecko??

Gość dupeczka z okieneczka
Może sobie coś za głęboko włożył poprostu i zwymiotował? widziałaś? może łape np. wsadził.... a tak to się nie denerwuj, poczekaj, podawaj mu picie, może warto mu podać jakiś przeciowbólowy? jak ma temp. jęczy... po co ma się dziecko męczyć...

no juz byl lekarz bo tak sie zmartwilam bo byl tak oslabiony ale okazalo sie ze poprostu zarazil sie od kogos takim wirusem przeziebieniowym i u niego akurat trafilo na dolegliwosci zoladkowe. i powiedzial ze to nie od zabkowania i powiedzial ze tteraz male dzieci czesto tak choruja. i teraz dietka i nawadnianie