Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zcoolgany w coolke cool

Koleś skazany za pobicie dziecka na 6 lat znowu pobil tym razem

Polecane posty

zabił 2 letnią dziewczynkę. http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/bydgoszcz/aresztowano-ojca-skatowanej-dwulatki,1,4156569,region-wiadomosc.html Na trzy miesiące aresztował sąd Sebastiana Sz., ojca zmarłej dwa dni temu 2-letniej dziewczynki ze Żnina (woj. kujawsko-pomorskie). Mężczyzna jest podejrzany o śmiertelne pobicie dziecka. Prokuratura w Żninie postawiła Sebastianowi Sz. zarzut pobicia dziecka ze skutkiem śmiertelnym już w środę, po otrzymaniu wyników sekcji zwłok dziecka. W czwartek sąd uznał dowody winy mężczyzny za wiarygodne i zdecydował o aresztowaniu go na trzy miesiące. 2-letnia Weronika trafiła nieprzytomna, w ciężkim stanie do szpitala w Żninie w nocy z poniedziałku na wtorek. Mimo natychmiastowej reanimacji dziecko zmarło. Przeprowadzona w Bydgoszczy sekcja zwłok wykazała u dziewczynki liczne obrażenia i zasinienia, które powstały prawdopodobnie w wyniku pobicia. Ustalono, że śmierć bez wątpienia nie nastąpiła z przyczyn samoistnych. Sebastian Sz. podczas przesłuchania nie przyznał się do skatowania dziecka, utrzymując że rany i siniaki to efekt "przypadkowego" obijania się dziecka o meble i upadku z kanapy. Przekonywał, że mogły być także efektem reanimacji dziecka, którą rzekomo podjął gdy dziewczynka straciła przytomność. Matka dziecka przekonywała z kolei, że mała Wiktoria była chora i wybroczyny to objawy tej choroby. Badania lekarzy wykluczyły jednak tę wersję. Mężczyzna był już w przeszłości karany za pobicie syna, którego miał w związku z inną kobietą. Za skatowanie, ze szczególnym okrucieństwem, kilkumiesięcznego dziecka skazano go wówczas na sześć lat więzienia. Rok temu policja otrzymała zgłoszenie o obrażeniach Wiktorii, które mogły być efektem pobicia, ale sąd - z braku dostatecznych dowodów - umorzył wówczas sprawę. Teraz Sąd Okręgowy w Bydgoszczy postanowił sprawdzić, czy podejrzany o pobicie córki był objęty odpowiednim nadzorem po przedterminowym (wyszedł na wolność po czterech latach) zwolnieniu z więzienia. Jeśli sąd uzna Sebastiana Sz. winnym ciężkiego pobicia dziewczynki, to mężczyźnie grozi teraz kara do 15 lat wiezienia, a nawet dożywocie, jeśli przypadek zostanie zakwalifikowany jako zabójstwo. Matka Wiktorii, będąca w zaawansowanej ciąży z Sebastianem Sz., została zwolniona po przesłuchaniu. Prokuratura nie postawiła jej żadnych zarzutów.

Gość only my
wszyscy za pewne już widzieli w wiadomościach

"Mężczyzna był już w przeszłości karany za pobicie syna, którego miał w związku z inną kobietą. Za skatowanie, ze szczególnym okrucieństwem, kilkumiesięcznego dziecka skazano go wówczas na sześć lat więzienia." "Matka Wiktorii, będąca w zaawansowanej ciąży z Sebastianem Sz., została zwolniona po przesłuchaniu. Prokuratura nie postawiła jej żadnych zarzutów." CO za kobiety wiążą sie z takimi facetami? I mają z nimi dzieci??????? :O tak wiem, takie środowisko...ale bez przesady:O Poszedł do pierdla za skatowanie 6letniego syna, wyszedł i zabił 2 letnią cókę. Ten topik do przemyśleń dla wszystkich pań czekających na swoich ukochanych siedzących w więzieniu...🖐️:O jest tu taki topik i takich pań wcale nie jest mało. zgroza.

Gość bo matki są gorsze niż ku...
sama mam "szmatę"

Gość żnin
Mieszkam w żninie i to miasto jest ,,sławne " z gwałiciceli i dzieciobójców , ponieważ we wrześniu była strasznie głośna sprawa z tym gwałtem .... Nie jestem z tego dumna nie wiem co tym debilą odpierdala nie rozumiem ... ;( A tego gościa to powinni na szubienice moja mama pracuje w sklepie i znała matke tej malutkiej ;( Ta malutka była taka śliczna miała niebieskie sliczne oczka jak zawsze przychodziła z tą matką mama przytulała ją i dawała lizaka biedactwo ale już nie będzie cierpieć z ojcem tyranem to jest nie pojęte .... ;(

Gość bo matki są gorsze niż ku...
żnin nie nazywaj potwora matką :o

Gość żnin
Faktycznie ten potwór na to pozwolił to nie prawdziwa matka ;( A teraz czeka pod komendą na swego gacha z uśmiechem na twarzy i rozmawia przez komórke . Masakra ;(;(

sedzia, który rok temu umorzył sprawe , powinien odpowiadać za przyczynienie sie do śmierci dziecka ! Kurwa koles siedział za znecanie sie nad inym dzieckiem , a oni sprawę umarzają ??? !!! Osobiście chuja bym obiła , za takie przestępstwa powinny być tortury , a nie utrzymywanie i karminie takiego śmiecia przez 15 lat . Powinni mu łapy odrąbać a najlepiej gniech kona w meczarniach . Mam nadzieję że go będą cwelić w więzieniu przez długie lata . A ta matka to kolejna suka, co siedziała cicho żeby tylko pan i władca jej nie zostawił . Ta dziewczynka musiała być regularnie katowana prze całe swoje krótkie życie.

mam nadzieję że trafi sięw więzieniu ktoś, kto go "zresocjalizuje". pod prysznicem. kijem od szczotki. wielokrotnie. jednocześnie wiem że nic tak pięknego nie nastąpi, bo dostanie celę jedynkę, "konieczną" ochronę przed współwiężniami, wikt i opierunek. chory kraj.

Nie koniecznie . Pedofile są zamknięci w innych celach , dzieciobójcy może nie. Mam nadzieję ze znajdzie sie taki klawisz co "niechcący" puści go tam gdzie trzeba i zrobią mu z dupska miazgę ...