Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana magią

szukam osób, które miały coś wspólnego z rzucaniem uroków

Polecane posty

Gość khagern
ja pierdole ludzie wracaja do sredniowiecza czy wam juz kompletnie wypalilo mozgi????? jak na czlowieka XXI wieku to chyba wypadalo by juz troche oglady nabrac do pewnych spraw

No moze cos pomieszalem, w kazdym razie urynoterapia fukcjonuje swietnie i bez czarow, takze lepiej nie zachecac :)

Gość mandarynka*
ja probowalam wiele i wiele czytalam....z marnym skutkiem....jak narazie...ale wierzyc nie wierzyc...nie wiem

Gość mandarynka*
co wiecie tak naprawde na temat tel lilith...jest wiele w necie...ale albo baardzo pozytywnie albo bardzooo negatywnie....nie wiem czy komukolwiek mozna wierzyc

Gość skrzywdzona osoba
a może jest tu ktoś kto umie rzucać klątwy?

Gość esb3
ten topik to jakas niesmieszna komedia. :o

Gość Gosieńka...:)
albo tragifarsą:)

Gość zastanow sie 2 razy zanim napi
niezle wyciagniecie kasy dla zdesperowanych

Gość solange_alicja
Lilith Black Moon to naprawdę oszustka...miałam robiony urok miłosny na konkretną osobę...i ci....i g...no! Zapłaciłam 600 zł, a teraz to mi nawet nie odpisuje. Moim zdanie ci, którzy wypowiadają się pozytywnie o niej po prostu przypadek sprawił, że akurat ex chłopak czy dziewczyna się odezwali. Gdyby ta pani raczyła chociażby odpisywać na maile to zmieniałoby postać rzeczy, a tak...jestem mega wkur...na nią i niestety wystawiam NEGATYWNĄ opinie!!!!!!

Gość Xynthia inc.
O losie, nawet nie jest mi żal "oszukanych" osób. Za głupotę trzeba płacić, niestety. Swoją droga jak mozna być tak infantylnym i naiwnym żeby nie powiedzieć głupim aby wierzyć w takie rzeczy? :/

Gość aaaaaa luska
Jak mozna placic zeby ktos nas pokochal... ale to zalosne ;( milosc jest albo nie ma miedzy ludzmi, i tyle..

Gość bryska3646
Ja zamawiałam z pozytywnym skutkiem. Opiszę tu swoją historię. Bylam z chlopakiem pol roku ! Juz po miesiacu czulam jak bym byla z nim 5 lat... Kochałam go z calego serca nie wyobrazałam sobie zycia bez niego! był i jest dla mnie najwazniejszy!!!!!!!!!! Pewnego dnia powiedzial mi ze niechce ze mna byc ze za czesto sie klucimy... Plakal tak samo jak ja... (jak male dziecko) było ciezko bardzo ! Szukałam sposobu żeby odnowić nasze uczucie. Spróbowałam więc z urokiem miłosnym (zamawiałam na http://magicznerytualy.pl) POMOGŁO!!!! Jezeli macie taka sytuacje zrobcie tak samo! Powodzenia

Gość gość
Swego czasu rozstałam się z chłopakiem, powodem nie był brak miłości. Byliśmy razem cztery lata. Bardzo mi źle i smutno. Nie wiedziałam jak dalej żyć. Jak poradzić sobie z tęsknotą i miłością, jak co rano wstać, jak pracować kiedy w głowie i sercu On wciąż był on. Tyle już łez wylałam a jednak nie pomogło, nie było mi lżej. Wiedziałam że jedyną szansą na normalne życie dla mnie jest odzyskanie Go. Koleżanka dała mi adres strony http://urokmilosny24.pl , postanowiłam skorzystać i zamówić urok miłosny. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Mój Andrzej do mnie wrócił, a ja odzyskałam radość życia.

Gość gość
Moja dobra koleżanka zachwalała mi wróżkę Diane, pomogla jej w powrocie chłopaka. Ja tez posłuchałam jej rad i jest duża poprawa w moim związku.