Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurydziana88

Czy możliwe jest by test nie wykrywał ciąży?

Polecane posty

Gość kukurydziana88

Witam! Chciałam dowiedzieć się czy są tutaj może kobietki, którym zdarzyło się iż mimo, że były w ciąży test z moczu tego nie wykrył. I nie chodzi mi tu tylko o kilka dni po terminie spodziewanej miesiączki. Ostatni normalny okres miałam 10 listopada (czyli 2,5 miesiąca temu!). 27 i 28 grudnia dziwne, niesamowicie skąpe plamienie (raptem 1 plamka na majtkach każdego dnia). No i do tej pory cisza. Piesi mnie jakoś specjalnie nie bolą tylko strasznie mocno prawy sutek. Testów robiłam już kilka i wszystkie wyszły negatywne. Z racji tego, że mieszkam za granicą dostatnie się tu do gina to nie lada proceder. USG mam mieć za tydzień. Są może panie z podobnymi przejściami?

Gość nie wkręcaj sobie
Nie przesadzajmy test bardzo rzadko nie wykrywa ciąży i na pewno nie tak często jak to można w necie wyczytać, że prawie co 2 nie wykazuje robiony o czasie i dobrze!

Gość kukurydziana88
:) czasem to trudne sobie nie wkręcać gdy na coś naprawdę się czeka

Gość słonecznikowa
kukurydziana88

Gość kukurydziana88
w ostatnim teście były trudne pytania i odpowiedziałam tylko na dwa. może to dlatego?

Gość słonecznikowa
a dlugo sie już starasz?

Gość kukurydziana88
chyba z 15 lat

Gość kukurydziana88
Widzę, że podszywacze dobrze się bawią. W sumie to nie długo. Od września. Wcześniej miałam dość regularne miesiączki także TAAAKA przerwa jest dziwne jeśli w ciąży nie jestem.

Gość kukurydziana88
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość bardziej sie mogla
wątpię żebyś była w ciązy skoro tyle testów robiłaś i wszystkie negatywne. Zrób bete

w sumie tydzień to chyba jeszcze wytrzymam w niewiedzy. Ciekawi mnie tylko czy mimo wszytko zdarzają się takie sytuacje kobietom.

Gość słonecznikowa
a zdarzały ci sie opóznienia @? ile masz lat?

W styczniu 2010 przestałam brać tabletki antykoncepcyjne. Pierwsze 4 cykle były dość długie bo od 32 do 36 dni. Później już się wyrównało i miesiączkowałam co 28-27 dni. No i od 10 listopada ostatnia :/ Mam 22 lata

Gość słonecznikowa
aaa to jestes jeszcze mlodziutka uda sie napewno j juz sie dlugo staram aj estem przed 30

Gość kruszneeczkaa
Hej! Czy jak już będziesz znała wynik to możesz napisać bo moja kumpela jest w podobnej sytuacji ale panicznie boi się iść do ginekologa!

Na pewno napiszę. Choć uważam, że powinnaś przekonać swoją koleżankęby poszła do gina. Każda kobieta jest inna u niej może okazać się inna przyczyna.

Kukurydziana88 wiem,że to co napiszę Ci nie doda otuchy ale myslę,że w ciąży nie jesteś...Długo nie masz tej miesiączki kurcze cos Ci sie pewnie rozregulowało byc może dostaniesz luteinę na wywołanie @.Testy owszem mylą się ale bardzo rzadko,a Ty robiłas [przecież kilka i gdybys była w ciązy napewno stężenie Hcg byłoby wysokie i zobaczyłabyś 2 kreseczki..No cóż zyczę powodzonka i pamietaj jesteś młodziutka także nie martw się .!

Witam po długiej przerwie. A więc byłam na badaniach w szpitalu by sprawdzić przyczynę braku @. Lekarz stwierdził zespół policystycznych jajników. Jeszcze jakoś nie bardzo to do mnie dociera i mówiąc szczerze niewiele wiem na temat tego schorzenia. No więc to by było na tyle w temacie :((((