Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

du pa blada

co byscie zrobili gdyby dopadla Was biegunka np.podczas stania w korku w miescie

Polecane posty

Gość psipsi
ja miałam taka sytuacje ze tak sie zaczełam smiac ze na srodku miasta normalnie sie zesikałam w spodnie

Gość o w morde i nozem
ja sie kiedys posikalam w spodnie ze smiechu..ale sranko jakos uszlo..i oby tak dalej:-P

Gość psipsi
no serio wtedy to ja miałam mega wstyd,zakryłam się kurtką i do domu..skonczyły się żarty ;)

siku to pikus, tez sie kiedys posikalam ze smiechu, a to zima byla, mroz zayebisty i dupa mnie strasznie zaczela szczypac :)

Gość o w morde i nozem
no ja sie jeszcze nie zesralam..ze tak powiem..ale wszystko przede mna:-0 :-D tym bardziej ze zawsze po jedzonku musze do kibelka:-)

Gość gośćktos
Tiaaaa... Niestety widzę jedno wyjście, kilka KM na piechotę do domu. Właśnie miałem taka sytuację.... zespół jelita drazliwego to syf. Masaaakra.

Gość Julia Smagło

Witam,

Właśnie wczoraj dopadła mnie sraka na mieście w restauracji z chłopakiem. Była to druga randka i jedliśmy chińskie jedzenie, trochę mi nie siadło na żołądku. Dodam jeszcze, że miałam na sobie spódniczke i wszystko spłynęło mi po nodze pod stół. Masakraaa..

Pozdrawiam.

Gość gość

Potrafię wytrzymac takie rzeczy, nawet keidy bardzo boli nie brzuch, więc prawdopodobnie wytrzymalabym zanim dotarla do wc 😉