Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepszejutro

ZOSTAŁAM MAMĄ PO PORONIENIU

Polecane posty

Gość lepszejutro

Dziewczyny, jestem po poronieniu swojej pierwszej ciąży.Mam prośbe nich wpiszą sie dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze i urodzic dziecko po poronieniu > dajcie mi i innym dziewczynom nadziej ze moze sie udac :)

Gość mama sama w domu...
ja jestem mamą 19 miesięcznego synka po dwóch poronieniach jedno 11 lat temu w 21 tyg ciąży drugie 4 lata temu w 7 tyg ciąży. Jak widać można zajść w ciążę po poronieniu!

Gość Szukająca wsparcia :)
Przykro mi :(:(:( Ale musisz być dzielna, i wierzyć w to, że się uda...Mam siostrę, która swoją pierwszą ciążę miała bez żadnych komplikacji, problemów. Dziewczynka urodziła się zdrowa, silna....Ale niestety potem było gorzej - poroniła dwie ciąże, nie wiadomo dlaczego.....Przy trzecim podejściu się udało, teraz ma 2 śliczne córeczki 11 i 6 lat......Ale to co przeżyła to jej.... 3mam kciuki, będzie dobrze....:):)

Gość ja zostalam mama po poronieniu
w poltora miesiaca po poronieniu zaszlam w ciaze i teraz jestem mama 16 miesiecznej coreczki. I znow jestem w ciazy. Modle sie, zeby wszytko bylo ok. NIestey, ale poronienie zostanie w pamieci kazdej z nas i juz zawsze bede sie bala o to czy donosze ciaze.

Gość b1eata
mi tez sie udalo pierwsza ciaza bez problemow druga poroniona w 8tygodniu okresu kiedy okres sie nie pojawil po 2miesiacach zrobilam test i pozytyw,lekarz potwierdzil. bez zadnych problemow(no moze za waga na poczatku strasznie tylam ale to moze dlatego,ze po poronieniu spadlam do 40,5kg)urodzilam syncia niedlugo bedzie mial 18miesiecy. wiara daje sile historia dziewczyny z ktora mialam zaszczyt pracowac. 1ciaza poroniona w 12tygodniu 2ciaza dziecko martwe 26tydzien musiala urodzic 3ciaza poronienie w 16 tygodniu 4ciaza sliczna i zdrowa dziewczynka urodzona w 37tygodniu 5ciaza akcja zaczela sie w 26tygodniu dzieki opiece lekarzy dziecko przezylo choc pol roku bylo w inkubatorze dzis ma porazenie mozgowe. ona jest dzielna planuje kolejna ciaze i trzymam za nia kciuki aby tym razem obylo sie bez problemow

Kochana wszystko jest możliwe. Moja mam poroniła 6 razy. Później aby donosic całe 9 miesięcy leżała w szpitalu a jednak udało się! Zapraszam na forum, które mam w stopce. Pozdrawiam

Gość aga 1981
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE... JA POROBNIŁAM ROK PO ŚLUBIE, PÓŹNIEJ NIE MOGŁAM ZAJŚĆ W CIĄZE PRAWIE 5 LAT TERAZ MA ŚLICZNEGO SYNKA MA 16 MIESIĘCY, BYŁAM NIEDAWNO ZNOWU W CIĄZY NIESTETY W 8 TYG CIĄZA OBUMARŁA:)

Hej Ja poroniłam półtora roku temu w 8 tygodniu ciąży. Przyczyna - nieznana. Teraz jestem w 14 tygodniu ciąży (13 tydzień i 4 dzień) i lekarz mówi, że wszystko jest w jak najlepszym porządku 🖐️

Gość szukajaca spokoju
ja jeszcze nie zostałam mama po pronieniu ale wierze ze niedlugo mi sie to uda :)