Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Nie lubię Skorpionów.

Polecane posty

Moja koleżanka, siostra, ciocia - Skorpiony to tragedia. Wy też nie lubicie Skorpionów?

Gość w kazdym z nas jest wariat
ja nie wiem kto z moich znajomych jest skorpionem :O nie pytam sie ludz o znaki zodiaku :O mailęm kolege skorpiona, lubiał fantazjowac ale generalnie dobrze sie z nim dogadywałem

Gość o nieeeeeeeeeeee
ja jestem Skorpionem wiec nie rozumiem o co ci chodzi, jestem dobrym czlowiekiem a znam osoby sod znaku np Ryb , Raki ktore okropne

Gość EBADUO
Jak mozna oceniac osobe po znaku zodiaku ? Jestes strasznie ograniczona. Wierzysz tez w czarownice ? :o

EBADUO sama jesteś ograniczona, jak masz zerową wiedzę na dany temat to nie ośmieszaj się. p.s. Jakbym cię zobaczyła to bym pewnie uwierzyła w czarownice :P Większość osób nie lubi fałszywych Skorpionów.

Gość znac a zastosowac
ja lubię, miałam 3 koleżanki, wujka, ciotki.ludzie z charyzmą i poglądem na świat ciekawym:P

Gość znam kilka skorpionic
tzn. kobiet, facetów nie miałam okazji poznać (chyba że nie wiem, bo przecież kazdego nie pytam o znak zodiaku). I powiem, że jest pewna prawidłowość: zawsze te znajomości zaczynają się od jakiegoś konfliktu, kłótni, docinków - a z czasem zamienia się to w przyjaźń albo miłą znajomość! W sumie więc lubię skorpiony! Chociaż sama jestem panną, więc niby nie powinnam.....

Gość ja jestem skorpionem
i mój facet też:-)