Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhshj6hh

Dziewczyna 19 lat ma czas do 22.

Polecane posty

Gość hhshj6hh

Czy to normalne? Dziewczyna, studentka ma czas do 22, bo jej rodzice kazali, a kazda rozmowe koncza w ten sposob ze bedzie miala wlasne mieszkanie to sobie bedzie wracac kiedy chce. Jej rodzice maja jeszcze 2 mlodszych dzieci i traktuja ja jak te dzieciaki... I tu sie usmiecha brak zbuntowania jako nastolatek, jak ktos sie nie zbuntowal to potem ma takie chece.

Gość hhshj6hh
to straszne prawda?

Gość mila m
no troche tak, bo to jest osoba pelnoletnia nalezy sie jej wiecej luzu nie musi sie spowiadac gdzie chodzi, jedynie moze powiedziec o ktorej mniej wiecej wroci, czy to Ty jestes ta osoba? jesli nie to ta osoba ma chlopaka?

ja to w tym wieku wracalam do domu o ktorej chciałam no w sumie teraz mam 20 lat to juz w ogole moge wracac sobie o 6 i moi rodzice nic mi nie mowią moja sprawa pracuje studiuje i jest ok

Gość weerrraaaaaa
Ja w wieku 16 lat mialam czas do 22, potem gdy skonczylam 18 gora do 1 w nocy. Ale do mnie rodzice mieli zaufanie, nigdy nic glupiego im nie odstawilam. W wieku 19 lat poszlam juz na stancje i w sumie wracalam kiedy chcialam. Jesli dziewczynie to przeszkadza, ze ma czas do 22 niech idzie do pracy, wynajmie mieszkanie na pol z kolezanka i niech robi co chce. (Ja tak zrobilam - ucze sie jeszcze zaocznie).

Gość hhshj6hh
Mila M ja jestem jej chlopakiem, od miesiaca.