Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze tak powiem..

zdrada czy nie

Polecane posty

Gość ze tak powiem..

czy to zdrada ze kolezanka majac chlopaka poszla na impreze z innym dala mu sie macac,calowac,doszlo podobno nawet do zaspokojenia tego chlopaka reka,a wydawala sie taka porzadna,a na dodatek ma chlopaka ;/ zenada

Gość ze tak powiem..
na dodatek ona nie czuje wyrzutow sumienia,a ja uwazalam ja za naprawde porzadna dziewczyne,skoro ona cos takiego zrobila to juz przestaje wierzyc w porzadnych ludzi

Gość daj mi do niej
komórke;)

Gość ta pierwsza fota wyzej to
oj nieladnie zrobilas

Gość ze tak powiem..
nie robcie sobie zartow,ona tego kolesia znala bardzo krotko i dala mu sie wyciagnac na impreze,oszalala chyba

Gość no co tyś
nie z tego świata

Gość każda baba zdradza
baba zdradza w myślach w marzeniach jest z jednym a kocha innego no i oczywiście przy każdej okazji fizycznie

Gość ze tak powiem..
wiedzialam ze faceci zdradzaja,moj eks mi to zrobil,moim paru kolezankom tez sie to zdazrylo,kolega zdradzil swoja dziewczyne a ona nic o tym nie wie,jakas paranoja,wszyscy zdradzaja !!

Co sie nia przejmujesz ? kolejna dzi**a i kolejna CIOTA ktora nie znajdzie swojej dziewczyny i tylk obedzie do cudzych zarywac , takiego tylko wyruchac metalowym grzebieniem w odbyt , nic wiecej ... :P

Też uważam, że nie powinnaś się tym przejmować. Ciesz się, że nie z Twoim facetem poszła. Kolejna latawica, ot co zrobisz, co raz ich więcej. Choć tak, ja bym to zaliczyła do zdrady, skoro ma faceta.

Gość ze tak powiem..
ni nie poszla ale skoro takie neipozorne cos poszlo ta skad moge wiedziec czy jakas inna niepozorna dziwka sie nie wezmie za mojego faceta,kurwa juz nikomu nie mozna ufac...