Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deborah Spencer

W Polsce jest coraz gorzej. PO wcale nic nie zmienilo, wszystko drozeje, ludzie

Polecane posty

Gość Deborah Spencer

uciekaja z tego kraju. A najbardziej wkurwiaja mnie te kampanie aby robic dzieci :-O Sami niech se robia. VAT na ubranka dla dzieci podniesli, nie ma zlobkow ani przedszkoli, szkoly prezentuja gowniany poziom. 3 lata ZMARNOWANE

Gość 43534
nie wiem czy jest coraz gorzej, ale co do tej kampanii z rodzeniem to w ogóle nie wiem na co ona. Nikt przecież nie urodzi dziecka dlatego, żeby ktoś tam miał większa o parę złotych emeryture. Ludziom nawet sortowac surowców sie nie chce, a co dopiero ponosic takie wyrzeczenia. Nawet znieculenia przy porodzie podobno zabraniają....

No Korwin czasem coś mądrego powie ... ale nie zawsze. Ciekawy jestem jak będzie postępował nowo powstała PJN ...

Gość Herkullesa Opppa
Ta kampania o rodzeniu dzieci jest dla pojebow :-O Czy oni naprawde mysla ze ktos zrobi se dziecko bo nas o to prosza?

od ubranek będzie można odprowadzić VAT ;p no rzeczywiście w tym kraju nie jest różowo, ale co zmienią rządy innej partii niż PO? Bo według mnie nic

Gość Jarkacz zostały
premierem i o to chodzi.

Gość Herkullesa Opppa
A prezydentowa ciagle tyje :-O Gdzie tu tanie panstwo ja sie kurwa pytam!!!

Gość accident dittmer
Nie wierzcie ani PJN ani w Palikota bo oni nic nie mogą. Jeśli te całe PJN i Palikot mieli by coś zrobić to by już zrobili. Palikot miał wcześniej możliwości więc mógł działać choć i tak by mu nie pozwolili a teraz to se może, o ile wejdzie w ogóle do sejmu. A ta cała PJN to co lepsi? Tego wam nie powiedzą w tv ale ta partia została zrobiona na zamówienie służb specjalnych aby wykończyć PIS. Gdyby chcieli by coś robić to by robili od samego początku, a jak widać jest jak był\o. Jedyna partia na którą warto głosować to UPR i WIP (Janusz Korwin Mikke) który jako jedyny w 92' r. wprowadzając lustrację i odtajnienie wszystkich agentów w sejmie chciał wykończyć komuchów ale że Wałęsa, ówczesny prezyzydent też był na liście agentów, rozwiązał sejm i gdyby nie to Korwin Mikke wprowadził by dużo więcej ustaw i zrobił by porządek. Wtedy jeszcze ten sejm był "świeży" i wtedy by zrobili odpowiednie reformy. Dzisiaj specjalnie TVP nie pokazuje go lub ośmiesza w TV ponieważ Mikke chce ich sprywatyzować. TVN też ma układy z bezpieką m in. przekręty ze stadionem Legii chyba więc jest na usługach PO. Pamiętajcie że TVP i TVN manipuluje ludźmi, wy tego nie widzicie ale jesteście tresowani, tańczycie jak wam zagrają ci z rządu za pomocą telewizji, ich telewizjii. PO-PSL-PIS-SLD - te wszystkie partie to jedno, nie ważne czy będzie rządzić SLD czy PSL tu chodzi tylko o to aby cała ta "banda czworga była w sejmie" i dlatego proponuje nie głosować na "bandę czworga" i zagłosować na Korwina Mikke (UPR i WIP). To jedyna prawdziwa prawicowa partia w Polsce. Nie ma innej prawicy, nie wierzcie nikomu kto mówi na PO czy PIS prawica. Im o nic nie chodzi tylko o to by być u władzy, kręcić lody o jakich nawet nie słyszeliście i nie usłyszycie. To co mówi telewizja i wykryje CBA to jest 1/10 wszystkich afer. Za wszystkimi stoją służby specjalne które posługują się tymi świniami przy korycie. I jeśli ktoś wykryje jakąś grubszą aferę to one odniosą się do kłamstw i pomówień. Dziękuje, do was należy wybór, zanim pójdziecie głosować to poczytajcie sobie wszystkie programy wszystkich partii i idźcie głosować świadomie,nie wierzcie ładnej buźce Napuieralskiego i innym bredniom Pawlaka Tuska i Kaczyńskiego. Wszyscy już byli u władzy i jest to samo UPR WIP Janusz Korwin Mikke

Gość liliputin
to chyba już czas żeby postąpić jak Tunezja i Egipt bo nic dobrego z tego nie będzie

Gość plisssss
ludzie otwórzcie oczy.....

Gość 43534
accident dittmer - przestań juz pisać o tym kretynie Miikke, nikt już tego czegos nie słucha. Może byłby co najwyżej dobry w jakimś tragi-komicznym kabarecie...

Gość accident dittmer
można i wyjść na ulice ale wystarczyło by świadomie zagłosować, przeczytać program i ocenić co jest najlepsze. W Tunezji czy Egipcie jest pewien rodzaj dyktatury, wybory są fałszowane więc oni nie mieli wyjścia, ale w Polsce mamy w miarę uczciwy system wyborczy, choć i tak jest dużo fałszerstw, ale mamy możliwość zrobić coś z tymi ludźmi, odsunąć ich od koryta tylko trzeba wiedzieć na kogo głosować. A jak ludzie mają głosować skoro 60% Polaków nie rozumie dziennika telewizyjnego. Łapią się na ładną buźkę Napieralskiego, patriotyczne brednie Kaczora i cuda Tuska.

Gość to się w pale nie mieści
bo ja żyje na pewnym poziomie i wystarczy mi na życie, jeszcze coś mogę odłożyć, ale wokół jest tak straszna biedna, że to się w końcu skończy jakąś rewoltą.

Gość 123f1232e1
moja mama na ostatnich wyborach przyłapala meza opatrznosci jak ukryl 70 kart z glosem na Kaczynskiego afery zadnej nie było łeb sprawie ukręcono takie to wszystko uczciwe jest

Gość accident dittmer
ty się możesz śmiać ale Korwin Mikke już ma 4-5% poparcia. Oczywiście tego nie usłyszysz w TV bo ich sondażownie takie jak Homo homini czy OBOP to tak samo są rządowe sondażownie na poleceniach bezpiek\i, dają takie wyniki jak im zagrają. Szukajcie niezależnych sondaży.

Gość 43534
zrozumcie, tepaki, że naprawdę nie jest zbyt istotne na kogo zagłosujecie. To nie rząd sprawia że naród się bogaci. To wy musicie sprawić, ciężka pracą. Bogacenie następuje przez pracę.... :(

I co z tego, że mamy demokrację, skoro raczkującą, to raz, a dwa, że żadna partia, a już na pewno nie ten idiota Mikke, nie zrobią porządku i nie wezmą się za odważne reformy. PO z takim poparciem jakie ma, miało szanse to robić, ale dali doopy po całości.

Gość 123f1232e1
to sam zapierdalaj za te marne grosze ciezko

43534, wiesz co? Znam wielu ciężko i uczciwie pracujących ludzi,którzy prowadzą własne dzialalności i zaden z nich się nie dorobił, a kilku po prostu popłynęło. W tym kraju nie da się uczciwie prowadzić biznesui się bogacić, jest to awykonalne

Gość kobieta O-B-o=
Ja chcę głosować na cokolwiek co ma wspólnego z Korwinem, ale tak: on odszedł od UPR, czyli UPR jest teraz do dupy. A WIP to co to jest, nowo powstała partia z Korwinem czy co?

Jak można głosować na tego rozszczekanego przepełnionego nienawiścią populistę? :O

Gość 123f1232e1
a jak mozna glosowac na jakiegos tuska ?

Gość Frendzilla Pryncz
A jak mozna sie przyznawac ze sie glosowalo na Tuska :-O Zenada

Gość Myrevin niezalog.
Nie zagłosuje na Tuska, chociaż jest mniej nieobliczalny od zidiociałego Korwina :O

Gość nikiuyt
to jak rząd nie potrafi sterować gospodarką i ułatwiać ludziom zakładanie firm to od czego oni są? Przecież to fachowcy, ludzie wykształceni powinni się na tym znać skoro jest ustrój kapitalistyczny

Gość liliputin
Świadomość rośnie tylko co z tego jak nic z tym nie robimy. Na forum się wyładowywujemy a później i tak każdy potulnie robi to co mu nakażą i nic się nie odzywa. Dlatego tak jest