Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość co jest ze mną

ciagle myślę o rodzinie męża

Polecane posty

Gość co jest ze mną

nie moge sobie od kilku miesiecy proadzić. ja i mój mąż pochodzimy z tzw. różnych światów, nasze rodziny różnią się praktycznie wszystkim. Byliśmy ze sobą 6 lat przed ślubem, do jego domu rodzinnego pojechalam po roku znajomości i byłam w szoku po tym, jak zobaczyłam, jak oni żyją. Ale bardzo zawsze ich lubiłam. Przeszkadząły mi różnice,a le przymykałam na to oczy. teraz jesteśmy ponad 2 lata po ślubie, a ja coraz częściej myslę o męża rodzinie, o tym, ze praktycznie nic nie mam z nimi wspólnego. Nawet wypowiadamy się w zupełnie sposób, oni sa ignorantami w tej sferze, ja jestem bardzo wyczulona na język. Z mężem bardzo sie kochamy, dogadujemy. Ale po każdym wyjeździe do teściów jestem przybita, bo wtedy znów myślę o tych wszystkich różnicach... On tez u nich jest inny niż ze mną. Jestem bardzo zżya z rodzicami, ciagle porównuję swoich rodzicow do tesciów, oczywiscie na niekorzyśc teściów. Nie mogę sobie dac z tym rady, czasem mam myśli, ze lepiej było zyć samej, ale tak naprawdę wcale taknie uważam, bo kocham męża. Boje sie, ze zacyznam już mieć jakąś depresję z tego powodu. Co robić? jak to wszystko zwalczyć w sobie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować