Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabettha

mam tego dosc! dosc! dosc! dosc! dosc! dosc!

Polecane posty

Gość elizabettha

bylam w zeszlym tygodniu na rozmowie kwalifikacyjnej, oczywiscie kobiecie przeszkadzalo troche ze bede musiala dojezdzac jak dla niej AŻ dwoma autobusami, do dzis nie zadzwonila i pewnie juz nie zadzwoni. dzisiaj tez bylam na rozmowie, no i babie ktora ja przeprowadzala przeszkadzalo to samo tylko ze w tym przypadku dojezdzalabym tyle czasu co tymi dwoma autobusami (40 minut) i jezdzilabym bez przesiadki, a pozniej kawalek na piechote. coraz czesciej slysze: bedzie sie pani oplacalo przy takim wynagrodzeniu dojezdzac taki kawal? juz mnie to wkurwia bo to moje zmarwienie, ja juz nie wiem co odpowiadac...? :-O jak spotykam znajomych mieszkajacych w miescie w ktorym mam rozmowe to mi mowia ze to daleko i czy bedzie mi sie to w ogole oplacalo... czasami czuje sie jak jakis kretyn, mam ochote im tak pocisnac ze juz nie odezwaliby sie do mnie slowem, ale wole sie powstrzymac. poza tym wysylam tych aplikacji mnostwo a odzywa sie jedna osoba na 2-3 tygodnie moze nawet rzadziej, jak ide na rozmowe to trzymaja w lapie stos papierow i juz wiem jak wygladaja moje szanse :-O jezdze na te rozmowy i tylko wydaje kase na dojazd na nie :-O juz mam dosc! :-O

Gość elizabettha
napisze ktos cos?

Gość może myślą że nie zagrzejesz
u nich długo, bo marnie płacą a dojazdy długie i też kosztują. Boją się, że cię zatrudnią, a ty popracujesz chwilę i prysniesz. A oni chcą kogoś na dłużej. Może faktycznie to kiepska praca a wykształcenie masz takie, że zatrudnią cię gdzieś indziej. Cierpliwości. W końcu coś znajdziesz na swoją miarę. Ja czekałam 1.5 roku na to, czego szukałam. W tak zwanym międzyczasie pracowałam na umowę o dzieło od czasu do czasu

Gość elizabettha
szkoda gadac zycze tym babom ze jesli kogos przyjma to beda to leniwe zlodzieje i w koncu ich firmy zbankrutuja

Gość elizabettha
1.5 roku to dla mnie za dlugo biorac pod uwage ze mieszkam z rodzicami, skonczylam jak narazie nauke wiec chce znalezc prace i wynajac cos. a jesli dostalabym prace w tym miescie to na pewno tam bym sie przeprowadzila.

Gość elizabettha
poza tym jestem solidna i uczciwa osoba, powiedzialam im ze dla mnie nie bedzie z tym zadnego problemu, ale patrzyly na mnie spod byka i czulam ze nic juz raczej z tego nie bedzie :-O

Gość no ale tak na serio
to bedzie Ci sie opłacać dojeżdżać? :classic_cool:

Gość elizabettha
wez przestan

Gość no ale tak na serio
żartowałam ;) cóż nie ma lekko na tym świecie. zaciśnij zęby i próbuj dalej, powodzenia!

Gość elizabettha
stracilam juz wiare, ale dzieki

Gość elizabettha
ehhh mialam jeszcze dzis nadzieje ze te kobiety odezwa sie do mnie, ale niestety cisza... juz sama nie wiem co robic jestem taka wsciekla i bezradna bez tej pracy, mieszkam z rodzicami i mi robi sie juz glupio. zaczynam nienawidzic tego kraju, ale nie wyjade stad bo kasy nie mam. od rodzicow nie pozycze bo sami maja malo :-O