Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaowieczkabozameee

jestem zdumiona ale...

Polecane posty

Powiem wam ograłam - zdaje się - najbardziej agresywny naród świata jedną rzeczą. Nie mogę w to uwierzyć, ale na to wygląda. Czuję się jakbym sobie leżała na zielonej trawce i może no nie pasła się bo nie jestem owcą sensu strikte, ale dosłownie tak mam wszystko gdzieś bo nie żyję datami, a ci ludzie to jedna data. I wiecie co - W JEDNYM miejscu miałabym pewien przedmiot i była czegoś świadoma i wykonała pewien ruch i po prostu po takich dwóch gniotach, a tak? To oni wszystko wymyślili. I wiecie - tak bym zrobiła i wszystko byłoby inaczej czary, mary a tak? Dobrze powiem wam, że mi nie zależy na karierze i że mnie tak obmówili SWOI że i tak nie miałam szans, ale jakie to jest straszne , coś strasznego takie rzeczy robić. I daj tu takim maturę. Bo wystarczy matura do ich pracy. Może ktoś w kiciu siedział z rodziny ich? Skąd oni tacy mądrzy są. Po prostu zjawiskami naturalnymi tez we mnie rąbnęli. Ja te zjawiska też znam, ale tym żyć, a oni tym żyją. No coś strasznego. Wystarczyłyby jednak 2 czynności i po nich i mam fajną pracę. A tak mnie diabły dwa ograły niemieckie. No niezłe. No mówię wam, ale jeszcze rok i koniec tej bajki. To wszystko. Niemniej wiecie takimi rzeczami żyć i tyle kasować to się skończy piętro niżej, ale na razie oni sobie fikają. I tyle :( No szkoda ,że mnie tak pomówiono. W sumie wszystko do sądu i tyle. Co to w sumie słuchajcie dawałoby czy ja tam miałam zwolnienie dyscyplinarne czy nie. Co w mojej sytuacji wrzesień 2010 to zmieniało? Kompletnie nic. A wcześniej też. Tylko pijak mógł to jakoś wychwycić. To nic sensu nie miało jak dla mnie bo... nie piłam. NIgdy. PO co mi to. No to jeszcze zabójstwo zostaje i tyle. Coś strasznego. No i wiecie żal mi, ale takie pomawianie to co z tym zrobić? NIe wiem. Obrazić się i tyle bo co jeszcze :( Jednak powiem wam wolę wnioski wyciągnąći dalej sobie myśleć po swojemu tylko... nie wiem. No że się nie pochwaliłam swoim wyczynem to nie mam pracy i tyle. Ale bezsens. No wiecie i wszystkich za to potępiam bo teraz się czuję jakbym dokonała największego wyczynu swojego żcia gdy dostałam zwolnienie dyscyplinarne, a miałam gościa gdzieś, uważałam go za ostatnie dno - to bohater. No cóz... widać gdzie się obracałam i tyle. Góra powie - nie pomawiaj pracowników - to anioły. No pewnie. Czarne. Są białe i czarne. Ale kogo to obchodzi... :( Owce są też czarne i białe. Ale czy to jest najważniejsze? :(

Gość nikt mi nie wmówi
że czarne jest czarne a białe jest białe! 😠

czasem tak jest. A wiesz, że przez wariatki polskie w biurze mogłam nigdzie pracy nie dostać? Dlaczego one to zrobiły? Kazali im chyba nic mi nie mówić. - Ciekawe co powie? - coś w tym stylu. Ciekawe czy będzie uważała, że to biblioteka albo powie coś innego. POLKA powiedziała - no to murzyn czy coś powyżej. Tak tam jakoś kombinowali. Co sądzi o takich firmach? Wiecie, że oni wszyscy powinni za mnie wylecieć. WSZYSCY począwszy od czytania prywatnych listów. BYLEBYM NIE OSIĄGNĘŁA NICZEGO. No jestem ZAłAMANA słuchajcie. Wiecie no to w Polsce mogłam chyba być, nie? I jechać na wycieczkę. Też nie mogłam? No ja jestem ZAŁAMANA. Oni chyba nie rozumieli czemu oni mnie nie chcą. Bo stara. No nie - po prostu od A do Z bronią cichych gwałtów. I wiecie - mnie to przeraża, ale takie jest życie - co jest ważniejsze wyrok sądu czy przestępstwo samo w sobie. Bo wiecie - w Polsce to tam najróżniej bywa. I tyle :( I mam nadzieję, że tam pójdą ludzie siedzieć za to co mi zrobili. Jak ktoś tam pójdzie siedzieć to się nawet ucieszę bo ... nie jestem kryminalistką. Po prostu tak się na mnie uwziął dyr 5 lat temu bo latami gwałcił i się uczennice przez niego wieszały. Czy oni to rozumieją? I tak się przejmują człowiekiem. Przez to mam 5 lat do tyłu. No to nie dociera. I tych dwóch też - najwyżej sie powieszą bo siedzieć przez Polskę nie pójdą. Ciekawe co to za jedni , nie? No wiecie no ja miałam WYROK , że przegrałam. Nie było mobbingu i zwolnienie dyscyplinarne się nalezało - było słuszne. Taki był wyrok. Czemu ja miałam iść do więzienia? Za co? :(

Wiecie - oni wcale tam racji nie mieli - ja im nic nie życzyłam - cicho byłam, ale oni WCALE racji nie mieli. I tylko tak mozna ich ograć - ja się też przestraszyłam wszystkiego, ale tylko dlatego, że mi źle zyczyli wiecie - jak ja się miałam im nie dać i się nie dałam ale inaczej. A i tak nie mieli racji. Bo nie i już. Bo widać jacy byli wiecie i wszędzie ich ...wyśmieję. Bo ich miałam wyśmiać i tak zrobiłam, ale trochę sie przejelam że takie zera z nich. No cóz... 10 lat temu było TO SAMO. TO SAMO. Teraz jednak już widzę wszystko schodzi na psy. I wiecie - jak oni nie mieli racji to mi się śmiać chce teraz. Czyli ktoś siedział w więzieniu i uciekał. Kto? Niemcy albo Murzyni , że takie brednie pierdzielił? Ty powiedzą. Nie - ja nie siedziałam. Na razie przynajmnniej nic o tym nie wiem :(

Jednego mi tam MOŻE żal, ale on miął mnie ostrzec - tylko co miał mi powiedzieć - no ostrzec. Ale wiecie - z wiary ich spławiam ŻE NIC SIĘ Z CZŁOWIEKIEM NIE LICZĄ. NO NIC kompletnie. Już ich ograłam racjonalnie, że po prostu SKANDAL i teraz w to drugie i powinni ich wypalić rzeczywiście bo na to ABSOLUTNIE ZASŁUGUJĄ, ale ta załoga jest tak DURNIE tresowana , że ich nie wypalą a może im zapłacą myślą. Nie zapłacą im - ale głupki i tyle, nie? :( Takie głupy, że murzyn lepszy od Polaka im pociskają bo Obama jest czarny. Jak ja się cieszę, że ja się tym deklom z Afryki nie dałam, a reszta niech sobie robi co chce. A ja tam byłam najgłupsza. I wiecie tego jednego mi żal i nie żal, ale też dla firmy by zrobił wszystko. Wszystko. I to dla Amerykanów. I wiecie - dla niego lepiej, żeby oni tej kasy mu nie dali i żeby był po prostu biedny. No ale mu dali i tyle :( Takie życie... i za to też skończy w piekle. No jak mu pomóc, nie? On mi już nieżle pomógl. Bo wiecie co macie mówić to wiecie - nie jest to wszystko takie najgorsze, a jeśli nie wiecie to zaskoczenie i 10 lat, co? Zawsze mogli też sami zaryzykować ten pożar. Wiecie - ja im przebaczyłam bo i tak nie znam nazwisk - firma to nie nazwiska... hmmmm.... i to tyle. Niech sobie szukają następnej. Może ich zaakceptuje bardziej? Ale żeby tak kogoś wkopywać - mam o czym mówić i to TAKA FIRMA. I każdy mi uwierzy bo tak. Bo wiem co robię w życiu. Co robiłam bo teraz siedzę w domu. No HORROR - i tyle wam powiem :(

Powiem wam teraz to mi już wszystko jedno, ale jedna rzecz i w ogóle byliby no minimalnie lepsi dla mnie i NIC BY IM SIĘ NIE STAŁo naprawdę. Tak bym pokombinowała, że nikt by ich nie wypalił i tak dalej i nie musieliby sie tak bać. Za co? No zawsze za to samo. No niby coś tam ten , ale poszłam i nie wrócę . Nie wrócę bo wiem co powiedzieć. I wiem co się stało to nie wrócę. I mogą ich wypalić bo byli dla mnie podli. Wszyscy wiecie. I sobie w ogóle nie sprawdzili czy to prawda czy nie to wszystko z tym zwolnieniem i coś tam. No ich nic nie obchodzi tylko władza i jakieś tam bzdety. No wiecie - taka nie byłam. No to nie i tyle. NIE - masz wrócić żeby cię murzyn urządził. On mnie i tak już nie urządzi jakby chcieli. Jak mnie urządzi? Bez sensu :( Ja się ich nie boję. I tyle. I patrzcie teraz sobie mogę tam wrócić i sobie tam pomiotę każdym jak szmatą do podłogi. No jak mnie obalą to siłą. Ale co? To się zdarza. Argumenty racjonalne? Trudno znaleźć. I tyle. No ale co - do nikogo się nie odzywać to wszędzie tak mam , nie? BO szkoda słów :( Taka prawda - a może nie? :(

Wiesz pasterzu - może mnie tez ktoś da taką pracę lepsza jakąs kiedyś - nie tylko te truskawy. Ja jestem dosyć chytra. Wiem już o co chodzi. Ludzie się boja wiesz wziąć tego czy tamtego, teraz wszyscy będą kombinować, żebym skończyła doktorat i żeby DZIĘKI NIM coś ze mnie było, a to wszystko nieprawda. Ja wiem co jest najgorsze. Mają nawet rację, że ten pożar, ale NIE DO KOŃCA. Bo trzeba myśleć w pewien określony sposób POD SIEBIE. I ja bym to może nawet i powiedziała co jest najgorsze żeby tego pożaru nie mieć bo wiecie to jest praca jak z Madrytu i ja nie potrzebuję żadnego doktoratu żeby to wykonywać. I tyle. I dostawać wypłatę odpowiednią. I ja bym to teraz wzięła jak wiem jak w tym trzeba myśleć i jak rozmawiać - a nie wolno się do tego przyznawać. I czemu to się słuchajcie rozmyło jakoś, nie wiem? Bo wszyscy widzieli tylko kasę, a teraz też, ale jak sie tak posłucha co sie dzieje to sie boją... no jedynie, że kasa... a ja bym nie dostała BO CHCIWA co ona zrobi z tą kasą? Niech se idzie dzieci uczyć do szkoły - tyle ona umie bo z ludźmi rozmawiać to nie. No własnie to są same kłamstwa ale niech tak będzie. To mnie dzieci miały wyrzucic z tej szkoły. I tyle. No świat to jedno kłamstwo to to jeszcze jedno. Co ja bym zrobiła z tymi pieniędzmi. No jaka tragedia, nie? :( No ale cóz... pozostaje siuchtać dalej - oddałabym je wszystkie IM. Po prostu :(

Wiecie w tej pracy powiedzmy, że mnie dzieci wyrzuciły teraz w Niemczech ale to jest bardzo skomplikowane. To nie jest tak. Tam jest jedno kłamstwo i to bardzo prosto do tego dojść. Nie rozumiem dlaczego jest jak jest , ale o tym nikt nie mówi. Dziwne. Czemu też ta sprawa zrobiła sie taka ... nie wiem... prestiżowa? Nie - niechciane dziecko. Najpierw jakby(?) pretsiżowe bo kasa i nic nie robisz, a póżniej nie chciane dziecko bo za dużo mieli kasy , byli niemoralni. SAMI PODPALALI bo kto znajdzie winnego? I tak sie te fuchy pokończyły - bo podpalali. Łe tam... TO NIE JEST NAJGORSZE -ubezpieczenia szły i wszystko. Bo wiecie - teraz w tych pracach fizycznych jest taki zajob, że naormalnie zadyszka, a ubezpieczenie? NIE ma. No dziwne, baaardzo dziwne czemu wywiało ubezpieczenia w pracach fizycznych na zachodzie. :(

Ale powiem wam za te 8 lat w PEWNYCH fuchahc jak to sie mówi - jeszcze gorzej, JESZCZE gorzej. I ja powinnam mieć tę fuchę z wielu względów. Przez to ja się nie dałam i wpisałam se wszędzie BIOLOG. I koniec. I dlatego ta moja koleżanka faktycznie tą kierowniczką jest. Ale ciekawe co by powiedziała gdyby wiedziała, że ona nie ma jednego szkolenia przez które leży. CHOCIAŻ to i tak nie jest też najwazniejsze, ale za to siupnie i życie ma złamane w razie co, a wytrawny specjalista ma to gdzieś bo ...NIE O TO CHODZI. I tyle :(

Gość jaka ja...
napisz o tym ksiażkę ,phihiiiiii

Gość Janina Sluzebnica
Czesc Owca, nadal bredzisz... A moj maz przywiozl mi z Norwegii prezenty, seksy bielizne. Wyzdrowialam jakby Cie to interesowalo i jestem w kolejnej ciazy:)

Gość Janina Sluzebnica
Modle sie by to byla ciaza blizniacza:) A Ty co nadal bez pracy i meza? Zazdroscisz mi ciazy?

Gość ..NATALA..
Łooooooooooooo matko!!!!!Znowu zaczyna.

Gość Janina Sluzebnica
Ja niby cos zaczynam? Ja to koncze rozprawiac sie z Owca, ktora pisala na mnie straszne rzeczy na moim watku:O To przez Ciebie sie teraz nie moge zalogowac na czarno? Podalas mnie do dymisji w moderacji?

Hmmm wiecie zawsze pracując w polu sobie popłaczę że mam te studia i robiłam ten doktorat ale mnie tak nienawidził promotor gwałciciel i dyrektor gwałciciel że nie skończyłam niczego i tyle. A dla matki ważniejsza jest chałupa bratowej i brata niż ja i koniec. Bo bym miała dobrą pracę i koniec. I angielski powinien wystarczyć. Co jest warta moja matka? Moim zdaniem była dobra w pracy swojej, ale mnie miała w dupie i nic z całości. Teraz nie dostałam pracy bo właśnie tej jednej rzeczy nie umiałam wymyślić - czemu? Wiem czemu. Bo tak wszyscy żyli pożarem , a to NIBY jest najważniejsze, ale nieprawda. I tyle :( I teraz moja bratowa to tak - najpierw do szkoły przez nią poszłam gdzie mnie do dziś pomawiają, dalej zła opinia i domek pijaków - przez nią, teraz nie mam pracy przez nią bo by się wściekła - tak uważa moja matka, że mam się lepiej od niej a ona ma tu dom, którego nie chciała. No wszystko przez nią. No wiecie - oby skończyła w piekle tak, że NIKT TAM NIE ZAJRZY NAWET i tyle. Naprawdę. Wszystko przez nią. A naprawdę mogłam się mieć już tak dobrze gdyby mnie nie pomawiano. No ale cóz... taka rodzina, że mogę się ZARYCZEĆ i ZAWYĆ i POWIESIĆ i nic. I tyle. No to niech jej będzie, ale i tak w ogień niech idzie. Bo sie wymówią bratem - nie - moja matka i koniec i ja to wiem. Bo jej brat siedzi w pożarach. Ale to debil jest i nic mu się nie stanie bo po studiach A NIE O TO CHODZI. I on jest chory na łeb i ona i przez to nie mam pracy, nie skończyłam doktoratu. I wiecie czemu on robi doktorat? BO SIĘ TAK BOI POŻARU. Taki debil. I ja nie przez niego doktoratu i pracy i dobrego imienia już - niczego. Nie przesadzaj powie bratowa. Wskocz ojcu do wyra - ja na to - niech ci dziecko zrobi kurewko blond. - a ty zrób to samo - ona na to. Ale ja mam chore nogi przez doktorat i znowu muszę kurwo jebać przez ciebie dalej. I wiecie jak przyjdzie mój brat i coś mi powie, że ją wyzywam od kurew to mu tak przyjebię że go zabiję. I będę tego żałować, ale się inaczej nie dało bo co polazł do sklepu i tyle. I wszystko przez rodzinę i sie nie dam. I gdzie ja mam teraz jebać? W BURDELU przez kurwy normalne? A wiecie czemu sie skurwiel chory na łeb pożaru boi? Bo jego kurwa pali. I taka prawda. I dobrze że wszystkich pomawiam. Nie żałuję tego wcale. Bo przez nich nie mam już żadnych szans na żadne życie. Banda złodziejskich skurwieli- oto co o nich wszystkich sądzę. I moze by sietak wynieśli do jakiegoś ciepłego kraju, a nie tylko pierdzielili i palili te wstrętne pety, nie? Też bym tak chciała. I robili doktoratu - rodzina tej moczymordy mojej bratowej. I tyle wam napiszę. No ja wyglądam. Ja bym sobie GARAŻ kupiła z dala od nich wiecie byle z nimi nie siedzieć, ale jak? No ale cóz... wszyscy mają idealne rodziny i chodzą na cztrerech i a ja straszną i jestem trzeżwa to się wyrażę o nich i tyle. I znowu przez nich muszę tak ciężko pracowac - nienawidzę ich. Obym wiecie kiedyś nie musiała wcale z nimi być - WCALE!!! No przecież czy ja jestem chora psychicznie? A tak się czuję :( Banda skurwielców i tyle :(

Gość anka biiii
schiza toatl :P

Gość ..NATALA..
To co piszesz wszyscy znają na pamięć

Ja już więcej nie wrócę do Polsi nigdy w razie co - wiecie co 5 lat poniewirki i wyjazd za granicę i TO SAMO. TO SAMO. I nie mam doktoratu przez pożar. Ale mi sie snił pożar - teraz to bez znaczenia bo idzie koniec świata, ale mogłam mieć taką dobrą pracę, ale matka znowu woli bratową. Ona jest opętana - ona powinna iść i wyć -tak ryczeć ŁĄAAAAAAAAAAA - taka ona jest. ten jej brat ma wszystkie klepy rozwalone przez narkotyki i tyle mnie obchodzą oni i ich lizanie się rodzinne. I ten brat przez pożary robi ten doktorat a wystarczy żeby do mojej matki poszedł - to do mnie przylazł i po co? Zapytać mnie o drzewa. I po co mu ten doktorat w tych pożarach a ja bym mogła coś robić to nie mam, wyśmiali mnie. Już nie potrzebuję, ale kurde jakie zera. Bo wiecie taki ambitny i wszystko może. Nie o to chodzi wcale przecież. Ale historia. No cóz... tak to jest na tym świecie. Ale też tego nie wiedziałam o co w tych pożarach chodzi - dopiero teraz to sie dowiedziałam wiecie. Ale niech robią te doktoraty z lasu bo w lesie jest najgorszy POŻAR też. No wiecie co... a ja się tyle napracowałam. Ja powiem wam - sorry za słownictwo, ale ja palcem już na nic w pracy nie ruszę po tym co widziałam ostatnio. I jeszcze mam złą opinię - od bandy kurew szkolnych. Jedyne co zrobiły to se dzieci zrobiły za kasę starych i mają ten stały arbajt, ale niech im będzie wiecie. Niektóre przemądrzałe Niemki po średniej nawet tego nie umieją, a one przynajmniej mają studia. No cóz... ciekawe kto im płacił, ale też nich im będzie. Niemki sie oburzą że wolą ich średnią niż moje studia i też mają rację, ale w Polsce mówią, że teraz już wszędzie to samo - no to to samo i tyle. Tak mówią... a im się coś nie podoba, nie? :(

Gość o ratuj sie kto morze
..skond ty sie wzienas?

I wiecie - co on ten doktorat pisze z WYPALONEGO lasu? I co on tam pisze? Przecież to jest normalny dupek , który do dziś jest SĆPANY bo to była gwiazda sportu jest tutejszego wójtasa. I tyle. Byłego. Jemu do dziś mózg nie wyszedł jak należy. I teraz moja matka sie do mnie nie odzywa bo on robi doktorat - ja to powiem w Niemczech , że rodzina brata ma doktorat i tak dalej - tam niech idą się pytać. Bo oni się pytać przyjdą. Niech idą do ćpuna - naprawdę. taką on ma on opinię :( I tyle mnie to obchodzi. Naprawdę nie zasłużyłam by być gównem z dupy, którym się czuję przez... gówna z dupy. No ale cóz... takie jest życie, ze trzeba ustąpić gównom i tyle. Bo mają więcej kasy. I to nie tylko lokalnym ... światowym też :(

I wiecie oni żyją tym moim doktoratem i tym, że nie obroniłam TYTUŁEm a ile ja się przy tym narobiłam to nic, i zdrowie i za mąż nie wyszłam i na mieszkanie nie nazbierałam - to tego nie ma wiecie, ale jest ta kurwa blond i jej brat z POŻARAMI W LESIE!!! W LESIE!!! A co się może w lesie stać? Śmieci się mogą zapalić albo ktoś i oni w tych Niemczech wolą to od mojej matki. No wiecie co - oburza mnie to. A moja babcia była Niemką - jak śmą te cioty. I dlatego ja nic nie wiedziałam. No oni są oburzający wszyscy dla mnie. Wolą Polusa z rodziną w Kanadzie od mojej matki? Czy oni mają pod deklem? I spaćne 2 gnioty z pracą po ojcu - tego dziecioroba z przypadku brata bratowej i ją - głupią kurwę wiejską blond z wiecznymi pretensjami. BO DZIECI MAJĄ. A ja nie mam dzieci przez szkołę i doktorat. No wiecie co ... niech idą do pieca na wieki i tyle :( I wszyscy się ze mnie śmieją za plecami że tak mnie Niemcy urządzily jak i zboczony Zyd. No to wiem. Wiecie - ale mnie życie pociorało za brak wiary. No ale wyjadę z Nimiec jak tylko nazbieram trochę pieniędzy. Że się pochorowałam przez ten doktorat to nic, tylko kasa i dzieci. No to niech sobie adoptują pedały dzieci. Rzeczywiście. Tylko tego im do szczęścia potrzeba jak widzimy. Murzynów :( I skurwiałych Polaków oraz...? starych zapuitych babsk. No cóz... takie życie. tak przegrałam. A ja myślałam, że... :(

Powiem wam już mi na niczym nie zalezy - jutro miałam odwiedzić kumpelkę ale będę cały dzien następny ryczeć przez bandę pedałow z Niemiec. Na szczęście z Niemiec. I tyle. Niech idą do Żyda wiecie. Bo do nich nic nie dociera - nic. I do wroga Niemców. I tyle wam napiszę, że jak tylko nazbieram kasy to stamtąd uciekam. Tam tylko normalnych szkoda, naprawdę. I tyle wam napiszę. A od ćpunów i zer trzymajcie się z daleka. I od pedałów też. Ci najgorsi. Niemieccy pedały. Jak mogli nie postawić na mojego ojca - na takiego cipciarza, który mnie obmacywał? A jak wy się chcecie z nich wyplątać wszystkich... róbcie sobie co chcecie - ja się tam z pedałami nie będę zadawać i tyle :(

Ale może dobrze zrobili - niech ma ten doktorat ten idiota, który robi go bo sie boi pożaru lasu. A ja wiecie coś chciałam zrobić NAUKOWEGo, poglądy miałam - idiotka bo za mąż nie wyszła. Nie wiem. Załamana jestem, ale mam wiarę i jakoś to przeżyję. I to wszystko za plecami. Nie wiem. W końcu byłam tą nauczycielką i się nią czuję do dziś tylko gwałcą wszyscy i nie dałam rady bo nie wiedziałam że w Polsce cały gwałt po cichu. I może mój ojciec też zasłużył na to wszystko - jeden wielki disregard. No ale trudno - takie jest życie. Moje też. Ja i tak jestem najbardziej sponiewierana. I nawet do mnie nie podchodźcie bo was ZABIJĘ wszystkich - polecą głowy i zatknięte będą na Moście Londyńskim. Taka jestem. Nie podchodzić do mnie na kilometr wy smrody durne. No ale też widze jakie miałam szanse - zero. Cóż... zostaje mieszkanie dla brata bratowej i jej męza oraz jego żony i córek. IM DEUTSCHLAND. W tym burdelu pedalskim. Może to jest coś dla nich obojga, nie? A może lubią seks analny i gwałty dzieci, że tak się w nich zakochali? Kto wie, nie? :( Zostawić, nie ruszać - niech się gwałcą - w końcu rodzina - rzecz święta :(

Wiecie - jedyne co mnie trzyma przy życiu to to że wiem, ze szkoda im było kasy na Polke bo napisałam , że jestem Polką w listach. I dlatego nie dostałam tej pracy ani żadnej i zrobili sobie ze mnie pośmiewisko tak jak w Polsce. Bo nie gwałcę się i tyle :( Bo im było żal kasy na Polkę. Jacy oni są ohydni. Oby skończyli u diabła i podpaleni. A kim ja jestem? Niemką? Zwariowali. To mi mieli dać mieszkanie, kurs i zasiłek. Jak nie to jestem Polką bo tu miałam się lepiej niż tam tylko mnie okradli przez wstrętnego Żyda, który dzieci sobie pogwałcił i przez to nie mam tytułu. Ale jakich takich chcecie - oni chcą wiecie - to niech ich sobie ZEŻRĄ. Bo ja się już nimi nażarłam i tymi karierami całymi. Z GWAŁTÓW zwłaszcza. Wszyscy nienormalni, jedna nienawiść. Niech ich sobie zeżrą. Rzeczywiście. I tacy to patrioci. Nikt nie trzyma ze swoim, ale ja jestem patriotką i w USA tak wszystkich obgadam , że pożałują tego niemieckie świnie pedalskie. Naprawdę. Wszystkiego pożałują i tyle :( Skunksy Europy śmierdzący i mordercy - i dobrze wszystko mówiłam - przykro mi. Gówna, zera i menele. Niech jadą do KANADY. Do KANADy. Bo w USA było NIEWOLNICTWO - to ja sobie tam pojadę. I tyle :( I niech sie ode mnie wszyscy odpierdolą - tacy są mądrzy. I boją się pożaru...lasu. Ale historia - a po jakiej szkole są te zera z tej firmy światowej? Rodziny patologiczne i matura. Co poza tym? Angielski? No oby. Ja ich nie będę oceniać - nie, ale życie ich oceni. A aż tacy piękni nie są by się nimi przejąc dłużej 1 sekundę. - Tobą się nikt nawet tyle nie przejmnie mi powiedzą - durna pało - trzeba było z rodziną trzymać. ŻEBY SIĘ WYPALIĆ? Hahahaha ja na to. No to tyle rozumu miałam, że jestem sama jak palec. A oni? I co? Kto sie śmieje? Ja. Mimo wszystko :( Ponuro ale i tak moja racja bo nigdy się nie dowiedzą o co chodzi. A z całości zostaje tylko taka fucha, ale cóz... niech im załatwi ją moja bratowa. To zero :( Ale gówna, ja nie mogę. I to sa Niemcy :( Ale zera :( Tylko kasa. :(

Wiecie - ale najgorsze sa te emerytki - durne, spite pały zboczone i OHYDNE. jakim prawem one zrobiły co zrobiły? No ja z Niemiec i tak musze wyjechac i to wiem. Zbieram na bilet i koniec. mam złą opinię rpzez amerykańską firmę - przez kasę bo jak nie wiadomo o co chodzi to o pieniądze. Na szczęście byłam z grupą i nic mi nie umieją zrobić. DLA MNIE szczęście, dla nich jasna cholera i wszystkie przekleństwa najgorsze. Bo baby były spite i nie da się do niej dobrać, a oni się bali o pożar. No to ciekawe co będzie dalej - może nic OBY!!! ja tak nie chciałam na nich naskoczyć, ale widzicie sami co się dzieje - miesiąc nie mam kasy przez CIULASTĄ rodzinę bratowej - jak się wypalą to przez nich - ja z tym nie mam nic wspólnego bo było - poddawaj się , żyj z rodziną i możesz wrócić. Nigdy z tymi syfami nie będę trzymać - wolę jeść zgnite ziemniaki i wyzywać Niemców od kurew i szmat a nie będę trzymała z rodziną i koniec. Bo to ateiści są i ostatnie zera. I tak ich sponiewieram , że tego pożałują. Niech tylko podejdą to im dragi do dup powsadzam. Zobaczycie - za to że mi nie dali mieszkania i pracy. Chociażby na rok. I tak bym wyjechała bo co to takie siedzenie bez rodziny, ale cóz... nie mogli przeżyć tego i tyle :( Następni :( No co za zgredy. Ale im oni są gorsi tym ja też i koniec. I tak trzeba bo to wiem - do krwi. Taki jest diabeł... :(

No i widzice - troch e się posiekać , poprzeklinać i już dostanę lepszą pracę, ale w Niemczech już nie. No szkoda bo najbliżej. Języka też mi szkoda, ale nie opłaca się uczyć. Faktycznie. Wszystko bez sensu. Ja chcialam Niemcy i Afryka Północna, ale stanie na Anglii na pewno jak znam życie, a póżniej dalej bo co robić. Po miesiącu już mnie mieli w Niemczech dosyć - takie psy zasrane , ale co robić? Pies pozostanie psem i tyle :( Może inni są lepsi. Nie za bardzo ich znałam, to już ich poznałam - zera ostatnie zboczone i tyle. I wstrętne. Miałam być od razu mądrzejsza i się na Anglię nastawić. Ale wiecie dopóki tam nie jesteś to nic nie wiesz. I tyle. No a trzeba było. I to w ksiązkach miesiąc - styknie. I tak mnie wyśmiewają, że Śląsk głupszy od Warszawy. Ale tyle to wiem i bez nich. ja tam gwarą nie gwarzyłam i w dupie ich mieć. Drąg do tyłka i koniec :(