Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yth yth yth

co to znaczy ciągle śnią mi sie WĘŻE!

Polecane posty

Gość yth yth yth

- wąż który mnie zahipnotyzował i chciał pożreć, to raz - wąż ukryty w piasku który mnie gonił i zamienił się w robota - wąż gigantycznych rozmiarów kolorowy ktory spadł na mnie w lesie i chciał mnie zjeść w całości (to dzisiaj) to może coś znaczyć

Gość jawa że chytra jesteś
:P masz węża w kieszeni:D

Gość ..NATALA..
Naoglądałaś się horrorów a teraz masz!

Gość druga irlandia
wąż, który zmienił się w robota symbolizuje wibrator wąż hipnotyzujący to tancerz chipndales (nie wiem jak się to pisze) a właściwie jego penis gigantyczny kolorowy wąż to oczywiście penis kolorowego dzikusa z lasu, prawdopodobnie kanibala wszystko jasne?

Gość yth yth yth
o jezu nie! nie wszystko sprwadza sie do seksu, mam nadzieje!

Gość druga irlandia
na tym forum wszystko, nawet pani Renata B. z samoobrony :o

Gość Gwózdek z zamka w drzwiach
Pewnego razu leżałem w nocy na łóżku przykryty kołdrą. Nagle zauważyłem, że zaczynam się unosić nad łóżkiem i razem z kołdrą, która leży na mnie przesuwam się i zjeżdżam z łózka na dywan. Unosząc się około pięciu centymetrów nad podłogą jakby na jakieś poduszce magnetycznej przesuwałem się po pokoju przykryty kołdrą. Po chwili zacząłem się przesuwać w kierunku drzwi i znalazłem się na przedpokoju. Dalej unosząc się nad podłogą przemieszczałem się leżąc na plecach przykryty kołdrą nad podłogą. W pewnym momencie zauważyłem, że z zamka w drzwiach wejściowych zaczyna wydłużać się gwózdek kremowy w moim kierunku. Nie chciałem by mnie ókół bo chciałem dalej być unoszony nad podłogą i się przemieszczać choć nie wiedziałem co to powoduje, ale gwózdek się dalej wydłużał. Zacząłem mówić: Gwózdku nieee ! proszę nieeeee!. Ale to nic nie dało gwózdek po chwili mnie ókół. Zastanawiałem się co spowodowało, że zacząłem się unosić nad łóżkiem i nad podłogą leżąc i przesuwać się po mieszkaniu i czemu wyszedł ten gwózdek mimo, że go nie denerwowałem papkowaniem.

Gość jaka ja...
Jeśli śnią ci się węże to masz fałszywą przyjaciółkę lub przyjaciela.

Gość encyklopedyjka
seksu brak,też tak kiedyś miałam.nie oszukuj sie tylko znajdź sobie faceta

Gość jaka ja...
gówno prawda!!! odpal sennik.pl i wpisz węże a zobaczysz że to fałszywe koleżanki!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fasdfsdafasfasdfdasdoskonale
wokól Ciebie jest fałsz. A skoro tak Ci sie tto śni z dnia na dzień tzn, że ktoś jest bardzo fałszywy, albo jest wiele takich osób

Gość ja już nie wiem...
Symbolicznie to oznacza zdradę, osoby które coś po kryjomu kombinują przeciwko tobie lub chcących ci zadać cios wrogów.

Gość yth yth yth
ale w jaki sposób ja bym była a tyle ważna dla kogoś by chciał się na mnie zemścić? Nie jestem bogata, nikt nie jest ode mnie zależny, nie kontaktuję się z nikim kto by mi źle życzył, mam tylko takie znajomości jakie ja sobie życzę