Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalallallllllllllllllllllll

KONIEC TEGO!!! OD JUTRA JEM SAME ŚNIADANIA!!

Polecane posty

i prosze mi nie mowic ze to niezdrowe ze jojo, bo dupa ze jojo, jojo moze byc po kazdej diecie tak naprawde, a ja mam juz dosyc swojego ciala Jak myslicie ile uda mi sie schudnc??

nie wiem cz cyrk czy nie...ale ja mam juz dosyc, chce to zalatwic raz a porządnie, od dwoch lat nic nie robie tylko sie odchudzam zdrowymi dietami....mam dosc w mojej glowie sa tylko diety diety diety......

zawezme sie i sprobuje, bo ja juz nie wytrzyma dluzej....

widze ze bardzo zdesperowana jestes... 5 malych posilkow by podkrecic metabolizm, troche ruchu-chociaz spacer- i bedziesz zdziwiona jak ladnie schudniesz nie wytrzymasz dlugo na samych sniadaniach,potem to odbijesz sobie z nawiazkom-nie funduj sobie kolejnego stresu bedzie dobrze :)

bo wy nie wiecie jak to jest, codziennie patrzec w lustro i nienawidziec osoby którą sie widzi, nigdzie nie wychodzic przez kompleksy, a zakupy to jest dla mnie koszmar i przebieralnie pelne luster......

Doskonale Cię rozumiem. A wiesz jak to jest ważyć 30 kg więcej niż rok wcześniej? Mieć całą szafę za małych ciuchów? Jak to jest kiedy znajomi Cię nie poznają? NIe wiesz? Odchudzaj się w ten sposób, na pewno się dowiesz.

wiem...tylko w moim przypadku jest to 20 kg

Psycholog i dieta opracowana przez dietetyczkę, a nie rujnowanie swojego zdrowia. Tak, masz rację: nie wiem, jak to jest i nie rozumiem tego, że można nie szanować swojego ciała, tylko świadomie chcieć sobie zrobić krzywdę. Tylko nie pisz, że psycholog kosztuje majątek, bo są za darmo i wcale nie trzeba czekać miesiącami. Podobnie z dietetyczką. Można znaleźć kompetentne osoby i nie wydawać majątku na konsultacje.

dwa lata temu, przytylam nagle 20 kg....tak poprostu, ani nie zaczelam wiecej jesc, ani nic...nagle sie rozstylam i tak od 2 lat probuje to zrzucic, juz nie mam sily, na patrzenie na siebie, na nic.....

Gość przybita pola
tez jestem zdesperowana , zapuścialm sie jak ta świnia , i wiem co jest pzryczyna mojego żarcia . Zminialam prace i zażeram sters: piwo+czipsy , efekt jest taki ze stanelam wczoraj w lustrze i co? nienawidze siebie za to obzartswo , czuje sie fatalnie jestem zdolowana, jestem ofiarą samej siebie CHCE SCHUDNĄĆ CHCE RZUCIĄ TĄ PRACĘ CHCE WYGLĄDAC JAK KIEDYŚ

tylko ze ja nic nie zmienialam w swoje diecie, nie zapuszczalam sie, te kg nagle przyszly...a ja nie umiem sobie z nimi poradzic....nienawidze siebie

a co do psychologa...to co mam isc i powiedziec ze siebie nie lubie?? przeciez mnie wysmieje

Gość zacznij od lekarza
skoro utyłaś "z niczego" 20 kilo to może masz chorą tarczycę ? nie tyje się bez powodu, no chyba że je się bez umiaru i w ogóle nie rusza myślisz że ograniczysz się do śniadania i schudniesz ? bzdura skoro dotychczas nie dawałaś rady wytrwać na diecie to niby jak teraz znajdziesz silną wolę by nie jeść nic wieczorem ? głodzenie się przez pół dnia nie zda egzaminu bo znając życie wieczorem będziesz już tak sfrustrowana i wygłodniała że rzucisz się na jedzenie jak stado wilków..... jeść trzeba regularnie, co 3 godziny wtedy nie ma napadów głodu, sama przetestowałam to już wielokrotnie i tylko w ten sposób udaje mi się chudnąć

wszyscy mi mowią o lekarzu, ale ja sama nie wiem jak sie za to zabrac, a nikt z rodzicow nie chce ze mną isc, bo mowią ze przesadzam...ale ja widze co pokazuje waga..

Gość zacznij od lekarza
zacznij się też więcej ruszać, jak najmniej siedz w domu spaceruj np przynajmniej godzinkę dziennie, pij zieloną herbatę nie mówię że od razu masz ćwiczyć 3 godziny aerobiku dziennie, no ale znajdź coś co może sprawić przyjemność....np spacer z kijkami (Nordic Walking) albo taniec w domu przy jakieś fajnej muzyce dużo osób ostatnio uprawia Nordic, wszędzie widać ludzi spacerujących z kijami...to dobra forma ruchu bo pracuje przy niej dużo mięśni, spala się całkeim sporo kalorii

biegam....przygorowuje sie do maratonu...ehh

Gość zacznij od lekarza
jeśli jesteś pełnoletnia nie musisz iść z rodzicami jak się za to zabrać ? normalnie, idziesz do lekarza rodzinnego (pierwszego kontaktu) i mówisz o tym że ostatnio utyłaś i podejrzewasz że to może być wina hormonów, wyśle Cię do gina lub endokrynologa lub sam zleci testy z krwi zresztą badania krwi możesz nawet zrobić sama, prywatnie bez skierowania, nie są to jakieś drogie badania, każdy wynik podaje zakres, który uważany jest za prawidłowy

ale na co to mają byc badania??

Schudnac 20 kilo to sa 2-3 miesiace treningu + diety. I wcale nie musisz glodowac. Jak dalej bedziesz sie uzalac zamiast brac sie do roboty to nigdy nie schudniesz. Jak bedziesz na samej diecie to tez nic z tego nie bedzie. Trzeba zapieprzac! Codzienny bieg i cwiczenia to schudniesz tak jak ja 20 kg w 2.5 miesiaca.

faktycznie, umnknelo mi, przepraszam

alalalallallllllllllllllllllll co ty mówisz że my nie wiemy jak to jest przecież to jest forum z tematem dieta tu każdy się odchudza jedni z powodzeniem jedni bez powodzenia. Jeśli długo się odchudzasz i nic to zostały ci już tylko badania. Powodzenia tylko nie rób głupstw bo to śniadanie i nic więcej to nie jest dobry pomysł :(