Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilimandżarooooo

POWIĘKSZONE PIERSI U 19-STO LATKI???

Polecane posty

Gość kilimandżarooooo

Hej mam pytanie....czy jest to możliwe, żeby 20 -25 dni po stosunku piersi się powiększyły? chodzi mi o to, gdybym ewentualnie była w ciąży...ostatnio zauważyłam, że moje piersi są o pół rozmiaru większe, mój chłopak też to zauważył.....co prawda dostałam okres 5 dni przed terminem-zdarzało mi się tak, ale rzadko...piersi trochę pobolewają są większe/bardziej okrągłe i powiększyły się od dołu i po bokach od strony pach....przed okresem nigdy mnie piersi nie bolały, ale nie zwróciłam uwagi czy kiedykolwiek się powiększały :( jak to jest? bo nie sądzę, żeby w moim wieku ( 19lat) rosły piersi...czy już od samego początku ewentualnej ciąży piersi mogą się powiększyć? na test jest za szybko, bo okres zazwyczaj dostawałam 30- 31.

Gość kilimandżarooooo
ale dziwi mnie ten okres....byłabym w ciąży i miałabym normalny okres??? co prawda 5-6 dni przed terminem...

Gość kilimandżarooooo
proszę o poważne odpowiedzi.....od kiedy piersi się powiększają i w jakich miejscach najbardziej...

Dlaczego bierzesz pod uwagę, że możesz być w ciąży? Nie chciało się gumy założyć?

Gość kilimandżarooooo
dziwią mnie te piersi...nigdy nie odczuwałam takiego jakby napięcia i są powiększone.

Podobno u jednych rosną normalnie, u innych w ogóle, u jeszcze innych w trakcie ciąży, a u jeszcze jeszcze innych dopiero pod sam koniec ciąży. Jak się martwisz czy jesteś w ciąży to zrób test ciążowy. A jak się martwisz powiększeniem piersi i tym, że są obolałe to idź do ginekologa. 🖐️

Gość jasne pełne
"proszę o poważne odpowiedzi.....od kiedy piersi się powiększają i w jakich miejscach najbardziej..." W jakich miejscach najbardziej? Słyszałem, że po spółkowaniu na łonie natury.

Gość kilimandżarooooo
test mi raczej na razie nic nie da, bo jak wspomniałam okres zazwyczaj dostawałam 30-31 więc mógłby wyjść błędnie....lekarz tym bardziej mi nic nie pomoże, bo to za wcześnie.

Gość kilimandżarooooo
tak jest na ulotce a w rzeczywistości to w dniu miesiączki lub 2-3 dni po.

Gość kilimandżarooooo
u mnie w mieście kosztuje 50 zł, na razie mnie nie stać....

Gość gxdgx
widocznie dojrzałas do tego zeby zaczeły pobolewac przed okresem. ja mam 20 lat i od 3 dni mi bolą piersi a miesiączki sie spodziewam 2-3 lutego. ale z drugiej strony jesli nigdy wczesniej nie bolały a osttnio uprawiałąś sex... ile dni trwa Twój cykl i ile dni przed miesiączką współżyłąś?

Nie , nie jst to mozliwe ale pierwsi powiekszaja sie mi przed okresem o poł rozmiaru.. mam niepełne B a przed okresem juz tydzien mam małe C

Gość kilimandżarooooo
tzn. u mnie było tak, że jak zaczęłam miesiączkować - miałam 12 -13 lat to przez 4 lata w dniu okresu strasznie bolał mnie brzuch + nie mogłam wytrzymać na kręgosłup, raz pamiętam, że przez cały dzień miałam wymioty....piersi też mnie bolały i były tkliwe czasem nawet na 2 tyg. przed okresem....od jakiegoś roku wszystko jakby ustąpiło, no czasem poboli mnie trochę brzuch...przedostatnią miesiączkę miałam 30 grudnia i trwała ona 2-3 dni, praktycznie w ogóle jej nie było aż się zmartwiłam...nie był to do końca sex lecz petting 31 grudnia i to już praktycznie była końcówka miesiączki....teraz dostałam ( 25 stycznia) bardzo obfity okres.......niepokoją mnie te piersi :(

Gość kilimandżarooooo
okres mi się prawie kończy a czuję jakby piersi z dnia na dzień były trochę większe.....przed okresem to bym jeszcze zrozumiała ale teraz?