Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lakola86

Poszukuję informacji o Ośrodku Darz Bór w Międzyzdrojach

Polecane posty

Witam. Poszukuję informacji o Ośrodku Darz Bór w Międzyzdrojach. Jakie domki, warunki? Może ktoś tam wypoczywał, prosze o opinie. Dziękuje.

Gość lakola68
Nie dam bora w międzyworach :D🖐️

Gość dlaekoodmorza
kawał drogi do morza , o samych domkach sie nie wypowiem bo niedgy tam nie mieszkałam ,znam Międzyzdroje - ale kawał do plaży .

Gość dlaekoodmorza
50 m ale chyba rowerem :)

Gość dlaekoodmorza
50 m to tam jest moze w lini prostej . Ale daję słowo nie ma szns żeby iść nad morze w lini prostej - trzeba zrobić sporu obchód .

nie powiem żeby to dla mnie była miła odpowiedź .... ale dziękuję w każdym razie....a skoro znasz ten teren to może poleciła byś coś fajnego w tej okolicy >:)

Gość dlaekoodmorza
z pewnośćią za to jest tam o wiele spokojniej niż w okolicach promenady i mola gdize ludzie napiją sie a później wydzierają pod oknami do rana .

Gość dlaekoodmorza
wiesz co ? moze to w końcu nie jest taka najgorsza propozycja - domki wygladaja przytulnie , cena też nie najgorsza - tylko trzeba trochę nóżkami poprzebierać - no i okolice dworca też maja sój urok :) przejeżdżające pociagi i te sprawy :)

co do tych domków to też mam wątpliwość, mało zdjęć, jeden domek może wyglądać dobrze , a reszta koszmarnie :)

właśnie dlatego mam mieszane uczucia ,zastanawiam się jak wyglądają te inne domki w środku, aż tak źle że nie mozna im było zrobić zdjęcia ? :)

Gość Jagheera
Nie wiem sąd te opinie, że jest daleko do morza, przecież na plaże idzie się dosłownie parę minut. Domki ostatnio wymieniano, każdy ma kominek, kuchnię itp. Osobiście byłam tak kilka razy i nie mam żadnych zastrzeżeń. Z czystym sumieniem mogę polecić.

Gość gość
Ten kto pisze że do plaży jest kawał drogi ma na myśli ośrodek Trygław, a nie Darz Bór. Pozdrowienia dla osoby która zna Międzyzdroje.

Gość gość
Polecam ośrodek Darz Bór. Do plaży jest około 50m. Przy samym ośrodku jest wejście na plaże. Wszystkie domki zostały nowo wybudowane w latach 2012 i 2013. Polecam !!!!

Gość gość
Witam, sama szukałam opinii na temat tego ośrodka, mało znalazłam, zaryzykowałam, pojechałam i... za rok też tam jadę! Wszystkie domki są jednakowe. Zdjęcia przedstawiają rzeczywistość - w każdym domku takie samo wyposażenie. Domki 4 lub 6 osobowe. Obsługa super, ludzie bardzo mili, na terenie ośrodka plac zabaw dla dzieci, stoły do tenisa, boisko do siatkówki, do kometki, kosza i piłki nożnej. Miejsce na ognisko i wigwam z dużym grilem, ławkami i stolikami. Można grilować nawet jak pada ;) Przy każdym domku jest mały grill. W domkach są naczynia, sztućce, garnki, patelnia, szklanki i nawet kieliszki :) jest suszarka pokojowa, plastikowa wanienka w której można np zrobić pranie. Telewizja, internet, drzewo do kominka przy każdym domku. Na wyposażeniu każdego domku są także dwa leżaki, parawan plażowy i koce. Plaża jest bliziutko - nie wiem czy to 50 m czy więcej ale bliziutko. W ośrodku panuje cisza i spokój - to ostatni ośrodek na tej ulicy, dalej jest las i następna miejscowość Lubiewo. Do centrum też nie jest daleko - jakieś 2 2,5 km. Jeśli ktoś ma rower to super sprawa. Parking na terenie ośrodka darmowy. No to chyba tyle. W skrócie - polecam, jeśli nie przeszkadzają wam psy :) Jest czysto i pięknie - byłam w okresie kiedy kwitły rododendrony. Moje dzieci były wniebowzięte!!!