Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruneti

odchudzający sie ludzie CO ROBICIE BY NIE JESC ???

Polecane posty

Jakie macie sposoby na niejedzenie by nie chodzić głodnym ? Biore chrom on ponoc zwlcza troszke apetyt ale nie zauważyłam jakoś wcale..

jestem wegetarianką odkąd skończyłam 13 lat, więc nigdy grubasem nie byłam, ale jeśli chcę zgubić kilka dodatkowych kilogramów, to stosuję moją wersję south beach - bez mięsa naturalnie i pierwsza faza przez tydzień:) i jest spoko:) do tego sport i jest całkiem nieźle:)

"jestem wegetarianką odkąd skończyłam 13 lat, więc nigdy grubasem nie byłam" A co to ma ze sobą wspólnego? :D

a to ma wspolnego ze soba ze eliminujac mieso z diety zmniejszasz ryzyko przytycia, bedac rozsadnym wegeterianinem oczywiscie stawiajacym na zdrowe odzywianie

Gość nie jesc slodkiego bo jeszcze
bardziej pobudza apetyt wychodzic z domu zmeczyc sie ( duzy spacer

biore meridie ale nie polecam-:):):):):) no ozwalil mnie ten tekst biore sobie cos bo to mi pomaga ale nie polecam, ale biore dalej, hurrrej:):)

Znam bardzo wielu wegetarian, jak również całkiem sporo wegan. W tym co najmniej dwie osoby, o których wiem, że bardzo dbają, aby wszystko co jedzą było zdrowe, bez chemii itd. Rozkład osób grubych i chudych wśród wszystkich wyżej wymienionych jest dokładnie taki sam jak pośród osób jedzących mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego. A ta para, która tak dba, żeby wszystko było zdrowe itd. absolutnie do chudych nie należy.

to czy ktoś ma tendencje do tycia to raczej sprawa genetyki a nie czy je mięso lub nie. Jako wegetarianin wiem, że można najeśc się do syta i nawet przybrac parę kg. :D:D

tak zgadza sie organizm robi zapasy ale jakos anorektyczki sa chude nie jedzac wcale.. ile bym musiala nei jesc by chudnac diametralnie ??

no to dziwne, bo j znam samych szczuplych wegetarianow, a znam ich sporo. znam tez ludzi ktorzy po przejsciu na weg. schudli ot tak...wiec cos w tym musi byc

Ale nikt nie zapytał ile autorka ma lat jaki wzrost i wagę. I nikt nie napisał, że dieta i chudnięcie nie równa się niejedzenie.

no bo jak maja robic zapasy nie jedzac nic????????????? jak nie jesz a potem zaczynasz jesc (bo uwierz mi predzej czy pozniejk zaczniesz jesc) to wtedy robi zapasy organizm, tyle ze wtedy przemina jest juz wolnejsza i jak chcesz znou schudnac to zajmuje to duzo wiecej czasu i ysilku

mmm757 aż mi się miło zrobiło:) jest nas coraz więcej:) witaj:) perwersjo, tak jak już wyżej napisał/a Germaine Geer, układając sobie racjonalną dietę wegetariańską unikałam podstawowych błędów żywieniowych popełnianych przez ludzi mięsożernych. jedząc tak jak ja, nie da się być grubasem. dodam, że nigdy się nie głodziłam, wręcz przeciwnie - opychałam się i pożerałam całą masę jedzenia:)

Biore. To moja sprawa. Ze sobą moge robic co chce, to moje życie, moja decyzja. Ale wiem, że to jest szkodliwe i że nie powinno sie stosować tak radykalnych środków! I dlatego nigdy nie będe ich KOMUKOLWIEK polecać! Co w tym dziwnego???

Germaine-już kiedyś ustaliłyśmy, że jakoś tak wychodzi, że znamy zupełnie różnych ludzi, więc nie ma się co sprzeczać. :D Na pewno genetyka nie pozostaje bez znaczenia. Trudno też określić ile jedzą, bo przecież nie żyję z nimi na co dzień. A ilość pochłanianego jedzenia też ma znaczenie, nawet jeśli jedzenie jest zdrowe i niskokaloryczne. Większość wegetarian na pewno ma większą świadomość tego co jedzą niż ludzie jedzący mięso, ale nie stawiałabym tak kategorycznych tez, że wegetarianie dzięki niejedzeniu mięsa są chudzi czy nie tyją. Czy też, że po przejściu na wegetarianizm obowiązkowo się chudnie. Ja ograniczając ilość mięsa w diecie i w zasadzie ograniczając się do drobiu i ryb raczej przytyłam niż schudłam. Z tym, że to akurat mogło się zbiec z problemami zdrowotnymi.

co to jest meridanapisz mi cos .. skad to wziełas i co powwoduje to ?? przrstancie tu gadac o wegetarianizmie bo mozna jest same surowe mieso i nie przytyc .. a mozna byc wegetarianinem i co z tego ze niesz miea jak jesz tłuszcz we wfrytach i słodycze a to od tego tyjesza nie od miesa wiec wasze przekonania waszymi przekonianiami ok ale nei o to tu pytam ! nie o jedzenie miesa mi chodzi !

Meridia to środek działający na przysadkę mózgową, jeśli się nie mylę, który sprawia, że maleje apetyt, słyszałam, że nawet prawie do zera i trzeba jeść z rozsądku. Dostać to można tylko na receptę.