Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka9029301

Wróciłam ze spotkania z moim eks...

Polecane posty

Gość Stokrotka9029301

On ma inną... ale tak bardzo go wciąż kocham, że chciałam się z nim kochać. On oczywiście nie miał nic przeciwko, tamtej nie kocha bo ona leci tylko na jego kase - wiem, bo wszyscy jego znajomi mi o tym mówią... Było jak zwykle cudownie... Gdy skończyliśmy, powiedział, żebym się do niego przytuliła, lekko gładził moją twarz, a ja musiałam sobie przypomnieć o niej...:( Łzy napłynęły mi do oczu, pozwoliłam wypłynąć tylko jednej... Cholera... Nie mogę do niego wrócić po tym co mi kiedyś zrobił, ale tak bardzo go pragne :( Gdy poznam innego to moze o nim zapomnę. Teraz tylko chcę by ją zostawił... cieżko mi gdy myślę że z nią robi to samo. Wiem, że jestem idiotką ale dziewczyny, które są lub przeżyły tą sytuacje wiedzą co to znaczy... Chcę zniszczyć tą szmatę co zniszczyła nasz związek...!!! ;(

No jesteś troszkę nie normalna... Nic nie niszcz, niech sobie wiedzie spokojne życie, a Ty idź swoją drogą i szukaj szczęścia u boku innego faceta. On nie był dla Ciebie najwyraźniej...

Gość Stokrotka9029301
jeszcze czuję na sobie jego perfumy... :( Wiem, że nie mogę niszczyć sobie życia, ale był moim pierwszym nie tylko życiowym ale i seksualnym partnerem... ten sentyment jest silniejszy niż mój rozum:( Poznam innego i zapomnę ale na razie nie potrafię

Gość Stokrotka9029301
nie nie lecę, nawet głupio mi było go prosić o pożyczenie 10 zł gdy byliśmy razem, gdy kupił mi coś bez okazji miałam ochotę bu to oddać... A ona? Zagląda mu do portmonetki, każe kupować sobie biżuterie i inne duperele... I kto tu jest dziwką? Ona nie skończyła gimnazjum, ja kończę nie długo technikum i idę na studia. Ja go kocham i on to wie, a ona kocha jego zielone papierki. Zresztą on nie jest bogaty- zarabia jak każdy przeciętny człowiek - około 2 tys. Ma wydatki, i nie zawsze mu na wszystko starcza.

Gość zauroczona wariatka
ah... są tacy do których nas ciągnie bez względu na wszystko... też mam takiego w swoim życiorysie :( ja się odcięłam. Zerwałam wszelki kontakt i znalazłam innego. Dalej tęsknię... :(

Gość no faktycznie masz sie czym
chwalić ze konczysz technikum i jesteś wielce wykształcona :o Po pierwsze jesteś szmatą bo puszczasz się z byle kim, po drugie jesteś naiwna bo facet chciał cię tylko wruchać :D Po trzecie zachowujesz sie jak dziecko i robisz problemy z niczego :o

dyrektore ale ona jest glupia :o nie dziwie sie ze facet nie chce z nia byc... wykształcenie nie świadczy o człowieku

Gość jaśminka 91.
dyrektore ----> jesteś bardzo mądra, aż chce mi się czytac to co piszesz. Wydajesz się byc taka inteligentna. Jestem Twoją Fanką. Ile masz lat,że tak mądrze piszesz????????????

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhuj ztym
a ja Cire po częsci rozumiem, bo miałam IDENTYCZNĄ sytuację, ale on nie zerwał z tamtą , wieć ja przestałam być naiwna...w kńcu to do Ciebie dotrze....

Gość jaśminka 91.
dyrektore ---> na serio pisze prawdę. Jesteś Babka pierwsza klasa!!! Taka mądra na dzisiejsze czasy!! Podoba mi się TO :D

nie wszystkie zakochane są takie głupie żeby dać się wykorzystywać a ona udaje "mądrą" i "wykształconą" bo kończy technikum a dziewczyna ex nie ma gimnazjum i myśli, że jest lepsza :o dlatego wkurzają mnie takie idiotki :o

Gość jaśminka 91.
dyrektore --> Nie chcę. Mam chłopa :D poprostu czytam tu czasem co wypisujesz i jestem pełna podziwu. POZDRAWIAM:) Trzymaj się i nie puszczaj :P

Gość hahahahaahaa
no nie wierze dyr sie przyznal ze jest facetem ... a to ciekawe bo jeszcze niedawno pisales co innego.

Gość jaśminka 91.
dyrektore ---------> OO :P jak jesteś chłopem to już się zakochałam :D Hihihihi. Będę Cie bronic teraz i nie dam na Ciebie pół słówka powiedziec !!!!!

Gość jaśminka 91.
:(

Gość ale to TY JESTES SZMATĄ!!!!!!!
:o

Gość jaśminka 91.
dyektore------> :P to jesteś tym Facetem czy jesteś Kobitką? Mi możesz powiedziec prawdę, ufam Ci i uwierze w każde Twoje słowo :)

Gość jaśminka 91.
dyrektore-------------> ODPOWIEDZ MI :(

Gość ew4rtyuiopsedrftgh
a za plecami faceci wysmiewaja sie z kobiet ze takie sa z wystarczy powiedziec kocham lub zrobic cokolwike i juz leca - przeciez ten skurwysyn i uzywac chce ciebie i ja miej tyle sily by go kopnac w dupe i sie nie ogladac http://www.youtube.com/watch?v=HdBwoCAqu-A