Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadzioreczka;)

pytanie do pań!

Polecane posty

Gość zadzioreczka;)

Mam pytanko do pań które się odchudzały!waże 73 kg i mam 172 cm,od 3 dni ćwiczę 2x dziennie po 45 minut i ograniczyłam znacznie jedzenie,przestałam uzywac cukier sól itp.Po jakim czasie efekty tych wysiłków bedą widoczne choc troszke??

Gość swdgsdghdfgh
widoczne może nie ,ale na wadze może nawet zniknąć 0d 1 do 2 kg w tyg.

Gość zadzioreczka;)
up

Gość zadzioreczka;)
no tak tez myslałam,a widoczne bedzie pewnie po ok 4/5tyg???Jakoś wytrwam mam nadzieje;)

Gość a co sie stało ?
dasz radę🌼

Gość gdh
mysle ze różnice zobaczysz juz po kilku dniach:)

Gość dfghnm
zależy co i jak ćwiczysz. panie z forum o dietach ćwiczą mięśnie zginacza kciuka (pilotem od tv) i mięśnie "japy" (drą się na frajerów, którzy je utrzymują) :D

Gość dsfsdf
to smieszne ze baby ciezko pracuja na dodatkowe kilogramy przez kilka lat, a potem chca je spalic w kilka dni czy tygodni. Stawiam, że nie złapałaś 15kg tłuszczu w miesiąc to dlaczego liczysz ze w takim czasie go spalisz?

Gość zadzioreczka;)
nie no brzuch mi spałdł juz ogółemale ja brzuch miałam zawsze płaski tylko ostatnio przesadziłam z jedzeniem;),ale mi chodzi o nogi i pupe,mam specjalny zestaw ćwiczen i kurcze nie moge sie doczekac efektu,a chce sie dowiedziec mniej wiecej kiedy to nastąpi co nie zrezygnuje za szybko jak nie bede widziała ze nic się nie zmienia;)

Gość zadzioreczka;)
ejj ja mam do zrzucenia 5/7kg jestem wysoka i nie jestem nie wiadomo jak gruba tak,i przytyłam bo lezałam w szpitalu przez 4tyg. potem przez 2msc nie mogłam się zbytnio meczyc i jakiekolwiek cwiczenia odpadały i teraz dopiero powoli wracam do formy i moge zacząć ćwiczyć,a więc nie oceniaj mnie skoro nie wiesz jaka była sytuacja,nie doprowadziłam się do takiej wagi siedząc w domu i jedząc!!zawsze ważyłam 65 co przy moim wzroscie jest waga prawidłową,a że w szpitalu niestey ruchu nie miałam to przytyłam.

Gość zadzioreczka;)
a więc panie dsfds czy jakos tak nie oceniaj jak nie znasz szczegółów

Gość dsfsdf
Jak tak to wybacz, moj blad. Ale tak naprawde w mojej wypowiedzi chodzilo o to ze przy zrzucaniu zbednego balastu najwazniejsza jest systematycznosc i samozaparcie, a większosc kobiet oczekuje szybkich efektow przez co szybko sie zniecheca i odpuszcza, gdy takowych nie zauwazy. Dlatego prosze skup sie na zdrowym odzywianiu i cwiczeniach, a nie na szybkich spadkach. Pozdrawiam i zycze powodzenia.