Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonstop

sex niby jawny

Polecane posty

Gość nonstop

moja dziewczyna czasem pszyprowadza kolerzanke poto zeby popatrzec jak ona mnie ujerzdza ja udaje że spie po alkocholu i moia kobieta tez , zawsze niby pierwsza sie upija i kątem oka opserwuje co jej koleżanka robi nie wiedząc ze ja obserwuje ją . ale koleżanka zawsze robi mi loda wkłada sobie gdzie chce a ja udaje ze śpie. a kobieta mi opowiada niby co ona robiła zemną i chce powtarzać zeby mi pokazac co choc doskonale wiem ale udaje ze nic nie wiem,czemu nie jest zazdrosna ?

kolezanka, dziewczyna, trele morele, czytac sie tego nie chce, jedna rada- odstaw makowiny!!

Gość nonstop
napisałem prawde, wiem ze oni kiedys między sobą cos miały wiele razy wiec , może im jej to nie przeszkadza , ale tak jest .

Gość Global_underground
hahah krótko i na temat

Gość nonstop
oczywiście ze jest na początku nie winnie normalna impreza wiec nie ma tematu a po spozyciu jest nie tylko temat ale i to co napisałem ,mam ochote jej powiedzieć ze o tym wiem ale boje sie ze mnie auci a jest naprawde super laska na jej widok nie jeden sie ogląda

Gość nonstop
wiem że ciężko w to uwieżyc ale przynajmniej wiem nie warto jej mówic bo ja strace , oczywisce wnioskuje po waszych opiniach

Gość Ło matko !
ble ble ble ble i pierdu pierdu....