Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunie

puszczalskie czemu to robia ?

Polecane posty

Gość sunie

wiele dziewczyn chce przezyc przygode ale nie sa swiadome że kolega koledze i wie cała miejscowosć o tym,czy to brak szacunku do siebie , bo takiej dziewczyny mąż w pszyszłosći nie bedzie miał powodu chodzic z głową w górze bo nadprorze porysuje rogami co wy o tym sądzicie ....Aneta.

Gość a co myslicie o
bo to lubia? swoja dorga znam kilka lolit na wiosce, ktore sie pruja z bogatymi facetami po 30-tce. Jedna ma 26 lat, na koncie nieudane malzenstwo z Arabem, nie ma rozwodu, nawet sie o niego nie stara i nadtsaiwa tylka kolesiom poznanym na necie, boz wioski kazdy juz ja mial. Nie ma co, szanuje sie dziewczyna.

Gość hoohoo
może to lubią a może chca poczuć sie takimi "celebrytkami" nawet w negatywny sposób;)

Gość Infinity28
Za bardzo przywiązuje się uwagę do tego kto co komu powiedział ... To ty go zaciągnęłaś do łózka bo tego chciałaś ... A on nie miał nic do gadania ... Bo jest łatwy i puszcza się na prawo i lewo :D

Gość sunie
ale słuchajcie jest przysłowie jak suka nie da pies nie wezmie , czyli my kobiety musimy zadbac żeby pies na suke warczał a nie miał kiedy zaszczekał

wielu facetów chce przezyc przygode ale nie sa swiadomi że koleżanka powie koleżance i wie cała miejscowosć o tym,czy to brak szacunku do siebie , bo takiego chłopaka żona w pszyszłosći nie bedzie miała powodu chodzic z głową w górze bo nadprorze porysuje rogami co wy o tym sądzicie ....Adrian.

Gość Infinity28
I właśnie o to chodzi ... To wy bierzecie sobie tego na którego macie ochotę :D To on ma się czuś łatwy :D

Gość sunie
o facetach sie nie mówi a jesli to facet zawsze jest na górze bo zaliczył wiec sprawdził sie w męskośći swej , a kobieta powina kuśić ale nie zdobytą byc , jesli jest w zwiąsku owszem , bo zwiąski czasem sie sypią ale zawsze ma partnera nastepnego powtarzam partnera a nie partnerów którzy sypią je jak piach na plaży to jest ochyda !

Gość Infinity28
Gdyby faceci mieli taką moc sprawcza jak wy kobiety ... Wystarczy że wskażecie drogę i miejsce gdzie chcecie zaciągnąć faceta ... i już wszystko się dzieje, bo to niestety my jesteśmy tak łatwi

Gość bo...
lubią....po prostu :)

Gość Infinity28
Normalnie facet ale według opini baba :)

Gość sunie
każdy facet pujdzie owszem , ale nie znizy sie do tego co kobiety robią chocby znam takie co za wstep na dyskoteke i piwo kolkes se rąbie ja całom zabawe na drugi dzien kolesiom opowiada i na nastepnej dyskotece dziesieciu pokazuje która to , a takie zeczy o kobietach szybko sie roschodza,, jaa taka kobieta moze godnie zyc jak znajdzie bogatego faceta , i se pomysli brzydka nie jestem piwo i wstep mam za darmo a kiedys sie puszczałam by to miec, i taki koles pujdzie z nia na impreze to mu palcami oko wybija bo beda pokazywac palcami ja i co gorsze ,beda pytac czy miała tylko na wstep,, a jak nie ma na piwo to postawi ale najpierw ona by musiała jemu loda.i wtedy taka kobieta z bogatym facetem ale bez szacunku za młodego jest nikim , tym zawsze zostanie co robi za młodu, taka jest prawda.

Gość heh,no i znowu okreslanie
kobiety,ktora lubi seks jako "puszczalska":O moze tak dla rownowagi zalozysz temat :"dziwkarze czemu to robia?":D

Gość Infinity28
To facet się puszcza ... zrozumcie to Jest łatwy i prosty ... Wystarczy mu dać znak, i już jest kupiony ... No chyba że wygląd nie jest najmocniejszą stroną kobiety ... Wtedy to nazywają miłością ...

Gość sunie
bo są dziwki wiec są dziwkarze, ale jaka jest prawda baba musi dac a facet wziąśc proste , ze baba zawsze ma przegrane i opinia na wielką skale jesli kobieta by sie szanowała to meszczyzni by doceniali , np: -- nie do tej nie masz szan jest wierna ,,idz do tamtej bo mnie i kolege jeszcze do dzis dnia kutas boli od tamtego tygodnia ,

Gość Infinity28
Bo to prostackie opowiadania wśród nieskomplikowanych chłopców ... Niezrozumiałe pewnie ... bo to może szpan dla niektórych ... Coś o czym trzeba opowiedzieć i pochwalić się kolegom I to was gubi ..

Gość sunie
ale uwiez tak jest , wysmiewają sie jawnie w towazystwie i wskazuja ,a nawet sie zakładaja o tak zwane piwo czyli kolega podejdzie i bez szwanku ja wyrywa na dyskoteke na małe co nie co . a jesli codzi o zakłat, to nagrywaja to na telefon , wielu swoich kolezanek w ten sposub słyszałam bo puszczająna głos w gronie by sie pochwalic jak to mu sprawnie poszło i za tak zwane dwa piedziesiat bo chyba tu chodzi o to ze cena piwa jest taka ,

"baba musi dac a facet wziąśc proste " Przecież technicznie to kobieta bierze. Do buzi i w cipkę. :P Nie zgodzę się też, że takie kobiety mają źle. Faceci chętni na nie zawsze będą. Na związek też. Był kiedyś program o byłych prostytutkach i ich faceci wiedząc o tym byli z nimi, mieli dzieci i normalnie żyli. Mężczyźni zdradzają nawet dziewice. I w drugą stronę. Może się okazać, że cnotliwa kobieta się rozbudzi i będzie mieć kogoś na boku. To, że facet pójdzie z jakąś do łóżka też nie musi mu podbudować opinii. Kiedyś podsłuchałam rozmowę jakiś dziewczyn jak jedna opowiadała, że jakiś chłopak ma małego i co tam robił nie tak i wszystkie się śmiały. W gazecie też było kiedyś, że jakiś chłopak się zabił, bo dziewczyna się z niego śmiała.

Gość Infinity28
Ale ja ne miałem na myśli dzieci ze szkoły ... No niestety idziemy idealną drogą ... Wręcz błądzimy okrutnie ... Ale nic już nie dasz rady zmienić ... Włącz MTV ... trwa dyskusja na temat tego czy można pokazywać nagie kobiety w teledyskach, tak choćby teraz były ubrane ... ?? Życie qrwa, pieniądze, sprzedaź, zyski ... to się teraz liczy ... A zywkłe proste wiejskie dziewczyny, których zachowanie jest efektem ubocznym całej tej układanki to tylko margines

Gość Infinity28
Jeśli miałbym przedstawić swoje zdanie to ... Uważam że nie ma kobiety nie do zdobycia ... no chyba że jest 30 cm wyższa ale i wtedy można byłoby spróbować ... przecież nie trzeba od razu zakładać rodziny ... Sam decyduję hihi na szczęście mam na to wpływ

Gość SUNIE
OWSZEM ALE NIE PUBLICZNIE,ZNACZY PRAWIE PUBLICZNIE BO I TAK TO SIE ROZCHODZI KAZDA MOZE PUJŚĆ ALE TABU , A NIE ZA WSTĘP I PIWA ZE DWA DO TEGO I RUCHANIE W PIECIU BO ZAZWYCZAJ NA JEDNO PIWO MAJŁ JAKIES ŁEBY I JESZCZE IM SIE UDA PORUCHAC DOBZE

Gość SUNIE
WIESZ MUSLE ZE TO CIE TKNEŁO BO TERAZ WŁASNIE CIE TO GRYZIE MOŻE TO TWOJA HISTORIA I JESTES TERAS NA PALCU KAZDEGO TAK TO ROZUMIE Z TWOIEJ REAKCI,GRATULUJE JAK ZYCIE CI SIE WIEDZIE , ZA JEDNO PIWO :)

Dajcie już spokój tym dywagacjom dlaczego kto co robi. Jego/ jej sprawa z kim sypia i jak często zmienia partnerów. Jest równouprawnienie i tak samo powinno się oceniać i kobiety i mężczyzn. Zakładają te topiki głównie dziewczyny, same nakręcacie facetów aby byli szowinistami :P

Gość nyps
kobiety to dz1wki robią to bo ich egzystencja nierozwinela sie milimetr wyzej od ich dupy tu mowia jakie sa swiete i sie oburzaja kolezankami... a tu robia co innego pod nazwą nieoczekiwane przygody a tu znowu zaliczają chlopcow pod nazwą ze szukają milosci i tak to zycie wyglada

Gość dziesięć studenta z Afrika
Nasza kochać polska dziewczyna i starsza pani, wszystko równo! i w każde otwora pchać nasza czarna knaga, bunga bunga!

SUNIE a ja czuję, że masz na to co opisujesz ochotę, tylko się boisz, że ktoś to rozniesie i mamusia się dowie. Przeżywasz to ludzkie gadanie jakby co najmniej świat się walił. Moja reakcja jest, jaka jest, bo nie wiem co się tak przejmujesz tymi ludźmi. Wiedzą co robią. I robią, bo czerpią z tego przyjemność. Zawsze tak było. Ani ty, ani ja tego nie zmienimy.

Gość nems
nio, kobiety poprostu uprawiaja swoją egzystencje dziwkowatą niezmienną od poczatku dziejów czerpiac z tego przyjemnosc i kase a my sie glowimy i troimy nad nimi

Co z tego jak faceci latają jak psy za tymi rzekomo puszczalskimi? Łażą i skamlą o odrobinę ciałka. A jak taki psiak się spodoba to pani może trochę da. A i to stawianie piwa i takie tam to raczej tak wygląda, że facet chce dać dupy i jeszcze musi zapłacić żeby tę dupę ktoś chciał wziąć. A najgorsze to chyba te święte niedziewice dające tyłka cichaczem a głośno potępiające te co się nie ukrywają