Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunie

puszczalskie czemu to robia ?

Polecane posty

Gość dzieki za pomoc
no ja tak robiłam pewien czas ale poznałam chlopaka ktory mnie naprostował na dobra droge i teraz wiem ze robiłam zle

Gość Nocny_pukacz
Lubię bzykac wszystko co się rusza, ale moja kobieta to cnotka niewydymka i tylko mi daje. Amen!

Gość o dżizassssssssss
ale macie sprane berety:P

Gość o dżizassssssssss
a w tym temacie powiem Wam, że faceci zmyślają, np. kiedyś umówiłam się z jednym (miałam z 16 lat), poszliśmy na spacer itd., oczywiście do niczego nie doszło, a on następnego dnia pokazał kolegom prezerwatywę niby zużytą, że niby mnie przeleciał, a chyba napluł do niej, czy se konia zwalił, i go wyśmiałam

Gość ej ziomek??????????
wez bo ci łeb rozbije sąd ostateczny to ci moge zaraz zafundowac sie spotkasz pało z sw piotrem

Gość sunie ale o co Ci chodzi?
gdzie Cię to boli? Powiedz

Gość tak to dzieciaki robią, opowia
im co i gdzie i jak i niekoniecznie prawdę. Najlepiej niech każdy pilnuje swojego nosa. Są różne sposoby na życie. A bóle prawiczków którzy wylewają swe żale na kafe są zabawne)

Gość nems
sąd ostateczny to nie bedzie klamstwo takie jak Wesołowska czy sądy czy zycie obłudne

Gość sunie
to jest proste , kto płaci ten co ma byka czy ten co ma krowe? ja na faceta miejscu nie zapłaciła bym ani grosza ,puszczalskim tanim płytko myslących suniom

Gość nems
ale kurwy lecą tylko na frajerów ktorzy im płacą i podejmują działania wyrazające ze je pożądają a NIE kurew NIE MA

Gość nems
Wiesz, wielu prawiczków marzy o sexie z dziewczyną a ty sobie przeżywałas orgie darmowe, zresztą jak kazda suka podniety sobie urządza i nieoczekiwane przygody

Gość izia87
mam kuzynke,od roku jest mężatką a puszcza sie na prawo i lewo ale wydaje mi sie ze to z powodu kompleksów jest z metra scieta ma lekkiego zeza i nienalezy do pieknych kobiet,i typowa wiesniara na nk promuje sie głupimi zdjęciami jak na męzatke az mi jej żal jak na nią patrze,karzdemu dupe obrabia pusciła sie z chłopakiem mojej siostry i ma przerąbane zawsze robiła z siebie porzadną,katoliczke po prostu masakra:(

Gość Johnie Walker
izia87 -> piszesz że sie kuzynka puszcza na lewo i prawo a jest mężatką. wiec co na to jej mąż??? nie reaguje?? nic nie robi??

Gość izia87
mąz wie teraz sie wyprowadził od niej ona dla pokazówki wzieła slub,jak to ona nie ma dobrze i ile kasy ma,poznała go przez internet.

Gość sunie
no i własnie o to chodzi , ze tak jak opisujesz nie powinno byc kobieta potrafi zycie zrujnowac dla waceta

Gość sunie
tak to jes dno

znowu ten temat?:D najczęsciej słów "puszczalskie", "łatwe", "nie szanują się", "dziwki", "szmaty" używają na kafe: - prawiczki z kompleksami - zakompleksione dziewice - samotne brzydkie dziewczyny nie mogące znaleźć sobie faceta - prowokatorzy. co was kurwa obchodzi kto z kim i ile i jak sypia. ludzie leczcie się , na kompleksy, idzcie do psychologa itd🖐️

Gość stara sucz___________________
ja mam 48 on 32:P jest młodszy i przystojniejszy od chłopaka córki:D

Gość sunie
nikogo nie obchodzi ale szacunku dla siebie trzeba , a nie ze cała wies lub mnisto wytrzepało a puzniej taka osoba porządna zgrywa i sie wstydzi przeszłosci chciał bys miec taka kobiete wydmuchaną przez puł wojewudztwa , jesli tak to powodzenia i pieknego poroza

Gość czego
nie czego, bo ci zrobie z dupy klocki lego !!! :classic_cool:

Gość aśka_joaśka
ale wy bzdury piszecie Całą młodość szalałam, lubię sex i często miałam na to ochotę Teraz mam męża i dwoje dzieci i nie zdradzam go A co ma wspólnego moja przeszłość z tym co teraz nic.... pozdrówka

Gość sunie
to ze szalałas a jak facet teraz sie czyje wokuł tych co cie dupczyli kazdy lubi seks ale nie na taka skale chyba jak ty ze zadowolisz puł swiata i teraz bedziesz grzeczna , ale z twoiego chłopa łacha ciagna se cie brali jak chcieli to jest załosne tak tac sie patologi

Gość sunie
?????

Gość NYMS
KURWY SIE WYZYWAJA JAKO MLODE A POTEM TAKIE SWIETE

Gość sunie
do perwersia,,, rozumie takie sytułacje ale to juz odrębna sprawa , ciebie sytułacja zmusza , ale tu chodzi o takie co od nastu lat pruja sie jak wełna i puzniej święte udaja , czy taki facet który wezmie taka kobiete ma godne zycie ??? a zazwyczaj takie przestaja juz szalec jak juz nawet patykiem nikt nie chce je ruszyc i wtedy siadaja na dupe

Ja "pruję się jak wełna" - jak to ładnie ująłeś, bo lubię :) Oczywiście nie z takimi smarkami jak ty, marzący o porządnej żonie blady człowieczku o szczurzej klacie. I koniecznie nie zapomnij o patyku. Na starość może ci się przydać jak będziesz starał się powstrzymać swoje sflaczałe ciało w pozycji horyzontalnej.

I to ma być ten słynny erotyczny na Kafeterii 💤 Zdecydowanie jest przereklamowany. :O Spodziewałam się ostrej dyskusji a tu same smarki i niedopchnięte panny z problemami. :O Aż mi wstyd, że zmarnowałam tu bezcenne minuty mojego życia. :O Żegnam