Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srajdaaaa

moj były

Polecane posty

Gość srajdaaaa

mój były rozstał się ze mną, zostawił mnie a teraz gra wariata, przychodzi do naszego dziecka, fajnie, że się nim zajmuje, opiekuje ale próbuje zostać na noc. Co o tym myśleć.... i jak mu to delikatnie wyperswadować nie narażając na pogorszenie kontaktów ojca z dzieckiem.... jakieś podpowiedzi... dziekuję

Gość anjkare
a chcesz byc z nim?

Gość srajdaaaa
nie, sprawy między nami mamy generalnie załatwione. On czasem jest strasznie chamski wobec mnie. Powinnam z nim może porozmawiać ale nie wiem czy to ma jakiś sens, może lepiej nie tykać i nie grzebać się w tym. Mam mętlik w głowie, jeszcze się uczę wiec wkurza mnie to podwójnie bo nie dość, że obowiązków masa to jeszcze mi dokłada swoim zachowaniem i burzy względny spokój.

Gość anjkare
to nie rozgrzebój starych spraw z nim zwiazanych badz mila i normalna , jesli bedzie sie narzucał i bedzie chciał zostac na noc powiedz ze to nienajlepszy pomysl albo poloz go w pokoju goscinnym gdy bedzie nalegał .ale jesli sama nie chcesz nic wiecej , pokaz mu dystans , mysle ze jesli zostanie na noc w pokoju obok nic sie nie stanie. ale tez nie rob nadzieji

Może sporóbuj z nim porozmawiać? Wytłumacz mu, że nie czujesz się komfortowo z ideą jego nocowania u ciebie, może pojmie...

Gość cokolwiekcokolwiek
w jakim wieku macie dziecko? może przekonaj go, by jego "wizyty" nie odbywały się u ciebie w domu, tylko u niego albo na mieście? niech przyjeżdża po dziecko, a potem je odstawia i nie wchodzi do ciebie.

Gość no, przekonaj go
bo gdy zabierze dziecko do siebie, to będziesz mogła gzić się z jakimś przygodnym frajerem.

Gość ysmena
bądź stanowcza, na jego jakieś pomysły po prostu mów nie, zadnego argumentowania nie bo nie, i zerknij na pogrosiku.eu, wczoraj było polecane to poleciałam sie zarejestrować i dobry pomysł to był