Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galix

Zawroty glowy

Polecane posty

Gość galix

Witam! Od kilku dni mam pewnien problem. Otoz mecza mnie nieprzyjemne zawroty glowy. Nie sa one mocne czasem kiedy wstane nasilaja sie. Do tego dochodza dragnia miesni (jak przy niedobrze magnezu) wiec bylem pewny ze to wlasnie niedobor tego pierwiaska.Od 2 dni jem potrawy i przekaski o duzej zawartosci magnezu, zazywam takze magnez w tabletkach lecz zawroty glowy nie ustepuja (drgania i skurcze miesni nieco ustapily) zawroty nasilaja sie zwlaszcza po wysilku typu silownia. Martwie sie czy to niedobor magnezu czy moze cos powazniejszego. Czy ktos w stanie niedoboru magnezu mial podobne obiawy przez utrzymujace sie przez kilka dni nawet po rozpoczeciu suplementacji?

Gość izabelcia1979
wiesz co może masz osłabiony organizm może to ciśnienie a może migrena ,towarzyszą temu też bóle czy tylko zawroty?ja przy migrenie mam jeszcze mroczki przed oczami-może warto udać się do specjalisty

Gość galix22
tylko zawroty, no i czasem lekkie ale doslownie lekkie nudnosci, a po treningu na silowni czuje sie przez jakis czas bardzo slaby. Co wiecej hmm no jeszcze te skakanie i kurcze miesni ktore juz opisalem

Gość zawrócona
Też miałam zawroty głowy, okazało się że to jakaś infekcja i niedoczynność tarczycy do tego. Ale nie miałam ich raz na jakiś czas tylko pewnego dnia obudziłam się i tak mnie kręciło przez kilka dni, potem mineło:) zrób sobie morfologie, a jak ci lekarz da skierowanie to jeszcze tsh

Gość D-dwa
A te zawroty "zarzucają" Cię na prawo albo na lewo?