Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego fotgraf

fotografia to moja pasja

Polecane posty

Gość dlaczego fotgraf

dlaczego każdy fotograf którego stronę odwiedzam pisze fotografia to moja pasja moje hobby juz od dawna robieę zdjecia... az się nie dobrze robi z tego powodu

Gość żałośc
A co ma pisać? Ze to tylko źródło zarobkowania? Ze nudzi go robienie setek takich samych zdjęć? Albo że dopiero zaczyna?

Gość ludzie sa tepi i to smutne
no, masz racje. powinien napisac: niecierpie robic zjec, nudza mnie te tepe panny mlode, no ale moze sie przekonam, w koncu dopiero od tygodnia fotografuje, na razie ucze sie podstaw:) zapraszam! a ty cala zadowolona, ze nie chce ci sie rzygac, placisz temu panu 3000zl zeby pouczyl sie fachu na twoim slubie:)

Gość o przepraszam,
ja nie mam na swojej stronie ani słowa tego typu głupot, żadnych zakładek o mnie ile mam dzieci i jaka to wielka pasja mnie prowadzi przez życie, żadnego słowa artystycznie czy profesjonalnie

Gość dobre fest
widocznie pasje mają a to że nie każdemu wychodzą zdjęcia super idealne to już druga kwestia :P

Gość gość
Zapraszam do przeczytania artykułu na temat "Czy nieostre zdjęcie może być dobre?" Pozwala nam to inaczej popatrzeć na fotografię :) I uczy jak zrobić dobry efekt. Polecam amatorom i prawdziwym fotografom. W końcu całe życie się uczymy :) http://www.foto4u.pl/porady,czy-nieostre-zdjecie-moze-byc-dobre Zobaczcie co dzieje się, gdy przestajemy myśleć szablonowo i zaczynamy eksperymentować.

Gość gość
kurczę, a ja jestem blondynka i nie rozumiem tych niuansów. I chciałabym, żeby wszystkie zdjęcia były ostre jak żyleta, a dodatkowo, żeby na żadnym nikt nie obcinał mojej buzi w połowie, bo jego zdaniem tak jest fajnie. Taka nierozumna jestem, że nie chcę zdjęć, których artyzmu nie rozumiem. Może fotografom wytłumaczysz te niuanse, klientów traktując bardziej tradycyjnie?

Gość gość
Tobie się nie dobrze robi a on być może odnosi sukcesy? Słyszałyście o Polskim Konkursie Fotografii Sportowej? W linku wyniki http://xurl.pl/jk43 Kto wie czy nie ma tam jednej osób po, której niedobrze Ci się robi.

Gość gość
* jednej z osób

Gość gość
Mi fotografia od dziecka towarzyszy więc można powiedzieć że to nie tylko pasja ale całe moje życie. Teraz biorę udział w wielu konkursach, bardzo liczę na wygraną w tym https://www.amundsenphotoawards.pl/ bo są super warsztaty do zgarnięcia i to by było cudowne :)

Gość gość
Chciałabym miec fajny aparat narazie robie zdjecia fonem i bardzo ladnie mi wychodzą...tylko dotej profesjonalnosci to mi strasznie daleko. Moze kiedys dorobię się odpowiedniego sprzetu i spróbuje wystartować w jakimś konkursie.

Gość gość
A nie lepiej dalej robić zdjęcia fonem? Na Sycylii, Costa del Sol, Dominikanie, czy tylko na Krecie?