Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margerita 212

dolegliwości ciążowe

Polecane posty

Gość margerita 212

jestem w 18 tygodniu ciazy i zaczynam dopiero teraz odczuwac roznego rodzaju dolegliwosci, poczawszy od strasznego bolu z dole plecow, poprzez bol bioder.Czasem rano boli mnie brzuch, mam jakis taki skurcz i za chwilke pusci i jest dobrze, dretwienie dloni w nocy jak spie, do tego wszystkiego dochodzi jeszcze chyba jakas infekcja, mam lekko zoltawe uplawy z pochwy, za tydzien ide do gina to sie dowiem, ogolnie jestem zmeczona.Dziewczyny jak sobie radzicie, dodam ,ze pierwsze 3 miesiacy, przebylam prawie bez objawowo, to teraz robi mi sie nie dobrze, jak widze, lub zjem cos niedobrego

Ja mam podobnie:(jestem w 16 tyg ciaży...Poprzednia ciąża w porównaniu z tą to była bajka:)a teraz...jakoś za bardzo apetytu nie mam:(szczerze mówiać niekiedy jem coś na siłe...do tego ranne mdłości i niekiedy wymioty...szybko się męcze wczoraj np:w sklepie czułam sie tak słabo,że uciekłam do domu...w domu mega wysokie ciśnienie i puls...położyłam sie do łozka męczyły mnie bóle głowy i gorączka:(co chwile jakies infekcje łapie:(tragedia...wczoraj hormony dały o sobie znac ryczałam jak dziecko>>>mam nadzieje ze to nie długo przejdzie:)

Dziewczyny, każda ciąża inna. Mnie mdliło +wymioty od ok. 6 tygodnia do 15 tygodnia. Potem niby mi przeszło, ale zdarzają się dni,że czasem mnie mdli a i wymiotuję jak mi coś się nie uleży. Ból pleców to czasem odczuwam. Jeżeli coś was niepokoi to najlepij zadzwonić do lekarza, albo sie pokazać;) pozdrawiam