Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basik86

byl ktos z dzieckiem w sanatorium - Rymanów Zdrój???

Polecane posty

Witam!! moja siostra dostala wlasnie skierowanie do sanatorium Rymanów Zdrój osrodek Gołąbek-opatrzność od 18kwietnia2011. szukamy jakis opinii,doswiadczen.. Byl ktos tam z dzieckiem??

Gość Majka34,.,.
Jako dziecko byłam dwa razy w sanatarium w Rymanowie. Bardzo malownicza miejscowość,czyste powietrze i bardzo zdrowe wody z bogatą zawartością minerałów .Pozdrawiam.

Gość ja byłam jak miałam
16 lat, więc nie wiem jak to jest być z dzieciem, w kazdym razie baaaaardzo dobrze wspominam ten okres. Od tamtego czasu nie mam problemu z drogami oddechowymii i było suuppper :)

dzieki dziewczyny, czytalam wypowiedzi z 2007 i 2008 roku i nie byly zachwycajace. w swietlicy smierdzialo plesnia, w pokojach kurz,bez lazienek itp. jak siostra zadzwonila tam to powiedzieli ze budynek po remoncie. a ze to co pisza w internecie to bzdury.. ale jak nie chce to nie musi przyjezdzac... przeciez jakby bylo inaczej to by przekonywala ze warto a nie od razu jak nie chcesz to nie przyjezdzaj... i ta doplata z kosmosu. sisotra musi doplacic 130 zl na dzien za siebie. bo coreczka ma z NFZ.. za takie warunki tyle kasy???????

Gość Majka34,.,.
Dopłata faktycznie kolosalna- ciekawe za co? Z tego co pamietam to Gołąbek to stare sanatorium ,drewniane i stad pewnie zapach stechlizny i pleśni. Nie wiem czy w takie warunki warto posyłac chore dziecko. Ja byłam w sanatorium Zimowit ,to w miare nowy budynek ,przypominajacy troszke szpital. Warunki wówczas kiedy byłam były bardzo dobre. Decyzje musicie same podjąc . Klimat naprawde dobry ale skoro dziecko ma przebywac w niezbyt dobtych warunkach to powaznie bym sie zastanowiła.

my tez sie zastanawiamy, stad ten watek. siostra pojdzie spytac czy mozna zmienic ten osrodek na inny... chyba ze ktos ma swieze i dobre informacje;)

Gość ciekawe ")
ja tez bylam w ziemowicie i bylo ok

Gość ja byłam jak miałam
ja też byłam w zimowicie, warunki nawet bardzo ok :) w jakich latach byłście? ja 2004

Gość kaś30
dziewczyny napiszcie coś o tym ośrodku Gołąbek-Opatrzność w Rymanowie Zdrój, mam tam pojechać z dwójką dzieci na początku czerwca. Zwłaszcza o cenach bo ta 130 zł. troszkę mnie przeraziła

Gość emcar
Ja jadę z moją 5,5 roku córką w terminie 09.05-30.05.2011r. do Gołąbek-Opatrzność i kiedy tam zadzwoniłam pani powiedziała mi że koszt mojego pobytu to 58,00 zł + 3 zł klimatyczne za 1 dzień, koszt pobytu małej to 1,50 klimatycznego za 1 dzień a cały pobyt pokrywa NFZ .

Gość smallangel
witajcie, byłam z córką w Gołąbku w lipcu 2012. Powiem tak, Rymanów jest fantastyczny, pod warunkiem ze nie jestescie wielbicielkami zgiełu i ruchu miejskiego. cisza, głusza, ptaki mówią dobranoc. Największym minusem jest bez wątpienia tragiczne wyżywienie, ktore serwowane jest w niedalekiej Teresie. Czasami nie wiedzialysmy, czy smiac sie, czy plakac, poniewaz gotowana marchewke serwuje sie tam na okraglo w roznych formach. Sam Gołabek jest bardzo wiekowy, jednak mnie to nie przeszkadzalo. Po powrocie do domu zorienotwalam sie za to, ze dokladnie wszystkie nasze ubrana smierdza plesnia!!!! Mysle, ze powinnni zrobic tam generalny remont.

Gość gość
Mam wolne miejsca w samochodzie na przejazd do sanatorium w Rymanowie Zdrój . Wyjazd 9 marca 2018r., powrót 30 marca. Zainteresowanych proszę o kontakt tel. 509-230-760.

Gość gość
Mam wolne miejsca w samochodzie na przejazd na trasie z Opola do sanatorium w Rymanowie Zdrój . Wyjazd 9 marca 2018r., powrót 30 marca. Zainteresowanych proszę o kontakt tel. 509-230-760.