Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moooonikk

BAKTERYJNE ZAPALENIE POCHWY - PYTANIE!

Polecane posty

Gość moooonikk

Wczoraj bylam u lekarza, stwierdzil ze nie ma stanu zapalnego ale mam bakterie. Nic mnie swedzi ani nie piecze, mam tylko uplawy. Dal mi i parterowi doustne jednorazowe tabletki, a ja dodatkowo mam tabletki dopochwowe na noc. Wszystko ok ale mam pytanie, lekarz nic nie wspomnial o stusunkach, przy grzybicy wiem ze nie mozna na czas leczenia sie kochac, ale bakteryjne zapalenie pochwy nie jest przenoszone drozga plciowa wiec czy moge normalnie sie kochac?? przez ten czas??

Gość moooonikk
up up

Gość Jeszcze 4tyg...
mi przy drożdżycy powiedzial,że można ale w prezerwatywie:///A przy bakteryjnym zapaleniu niewiem może też lepiej ww gumce://

Gość moooonikk
Hmm drozdzyca jest powazniejszym schorzeniem...no nie wiem, moglam sie glupia zapytac..;/ kiedys jak chorowalam na grzybice to odrazu powiedzial zeby przestac na czas leczenia, teraz nic nie powiedzial wiec siedze i rozkminiam heh

Gość nic nie wiecie
bakteryjne zapalenie wg mnie jest znacznie gorszym schorzeniem i bardziej poważnym. grzybica może częściej nawraca ale bakterie są generalnie niebezpieczniejsze. i nie powinno się współżyć w czasie leczenia i najlepiej odczekać jeszcze kilka dni po zakończeniu kuracji i łykać lacibios femina na florę. bo jak przy grzybicy jeszcze leki przeciwgrzybiczne zazwyczaj na grzyby działają a na bakterie nie, to jak masz lek przeciwbakteryjny to może być tak, że te dobre bakterie też ci wybije.