Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra rada dla pań

Prawdziwy kot, pastelowy kot z okolic Katowic to oszust jakich mało!!!

Polecane posty

Gość dobra rada dla pań

Dziewczyny,przestrzegam was uważajcie na tego Pana bo naprawdę nie jest wart zachodu, rozmów a tym bardziej spotkań. Pięknie się wypowiada, wzbudza zaufanie a to zwykły oszust matrymonialny. Ściemnia bardzo wiele dziewczyn z tego kafe i nie tylko. Mnie już nabrał na swoje sztuczki dlatego wy bądźcie mądrzejsze.

uuuu to jednak sie nabrałaś :P ojj ojj nie mądra dziewczynka spotykać sie z kims z netu uuuuuuuuuuuu Oznaka desperacji :P

a po za tym ten apel nic Ci nie da zmieni nick i dalej bedzie wam ściemniał :P heh oj losie naiwne kobiety

Gość dobra rada dla pań
Nie spotkalam sie z nim bo wolalam go najpierw przeswietlic, zajelo to troche czasu ale wyszło szydło z worka.

Gość dobra rada dla pań
Napisałam skąd jest, a że zmienia nicki to każdy może się domyślić.

a mnie zastanawia kto mój pierwszy wpis usunął, było pytanie: Co ci zrobił?

Abs jak to co ?Obiecał , naściemniał ,a Autorka sie zawiodła i jazda z nim ojj biedny kotek. Chciał pociupciać a Autorka go zdemaskowała i dupa. Biedna kicia :P

Gość uwaga uwaga uwaga.............
ja słyszałam o takich co nie tylko zmieniają nicki ale i osobowości ......... myślisz ze gadasz z 3 różnymi facetami a to jeden i ten sam i do tego czasem nawet np. okazuje sie że to kobieta :D ludzie maja zdolności literackie i się zabawiają w ten sposób uczuciami innych ............ to podobno lepsze niż niektóre gry wirtualne ......... a ile śmiechu przy tym jak jakaś laska sie zauroczy taką fikcyjną osobą nie istniejącą w rzeczywistości realnie ........... takiego ściemniającego faceta pewnie nawet podnieca rozmowa z napaloną naiwną która łudzi sie na realną znajomość ......... wierzy że facetowi naprawdę coś wypadło kiedy już już mieli sie spotkać w realu ale do te3go nie doszło ............ dziewczyny nie dajcie sie ! :) facet wiarygodny o szczerych zamiarach szybko przechodzi do reala bo virtual może być jako uzupełnienie znajomości a nie że gada sie z kimś kogo sie na oczy nie widziało .............

Gość uważajcie na wróżbitów
wyobraźcie sobie taka sytuacje poznajecie w necie kogoś nie wiedząc ze ta osoba ma zdolności paranormalne tzn. jest trochę jasnowidzem poza tym świetnie zna tarota potrafi wiele powiedzieć o kimś na podstawie jego daty urodzenia zdjęcia itd. przydatna jest data urodzenia ale to nietrudno zdobyć i taka osoba poznaje przeszłość przyszłość i teraźniejszość twoją i twoich bliskich. Przy okazji różnych wypowiedzi np. na jakimś forum robi aluzje do rożnych przeżytych przez ciebie sytuacji wydarzeń czasem takich o których nikt nie wie po za tobą. zaczyna cie dokładnie analizować twój charakter twoje zachowanie to jak postąpiłeś w jakiejś sytuacji. i mówi o wydarzeniach które co dopiero sie zdarzają a ty wiesz ze tak było dosłownie przed paroma godzinami albo mają się zdarzyć i co wydaje mi się szczególnie nieprzyjemne rozwija przed tobą nieciekawe pesymistyczne wizje coraz bardziej dołujące negatywne .................. co myślicie o osobie obdarzonej takimi zdolnościami dlaczego to robi w jakim celu czy na zlecenie jakiejś sekty czy dla zabawy bo np. wróży za tzw. grosze wielu osobom i natrafiła na kogoś kto ją zainteresował dowiedziała się ze ta osoba raczej szybko jej nie wyda więc ..? czy bardziej jest to wyrównanie rachunków bo ta osoba nazwijmy to inwigilowana nadepnęła jej w jakiś sposób na odcisk mówiąc kolokwialnie ?