Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jula_ma_problem

Dlaczego on nie chce się rozwieść ????

Polecane posty

Może temat stary ale potrzebuję pomocy , utwierdźce mnie w przekonaniu .Mój partner nie chce się rozwieść , odszedł od żony dwa lata temu . Wprowadził się do mnie . Ja zakończyłam swój związek dla niego , on mówi , że jest ze mną bo mnie kocha , wybrał mnie , a żonę z dzieckiem zostawił . Więc czego jeszcze chcę , po co mi ten papierek ??? to są jego pytania :( A ja się uparłam , wraca to do mnie nieprzerwanie , że on jest żonaty :(

Nie rozwaliłam ich związku , oni cały czas się nie dogadywali . On uciekał od niej z domu . Sypiał w samochodzie , byle nie być przy niej .

Gość niespotkanie
oj Jula Jula, że też nie miałaś w kim się zakochać tylko w dupku co żonę zdradzał... I czego Ty po nim się spodziewasz? Ma się rozwieść i ożenić się z Tobą i po raz kolejny ślubować MIŁOŚĆ I WIERNOŚĆ? Po co? Po co Ci papierek?

ma duże znaczenie bo jesteś w wieku ustabilizowania sobie życia na przyszłość a on jak jest młodszy to znalazł sobie wulkan seksu bo jesteś w okresie dużych potrzeb seksualnych ale ma zone która pewno się mu znudziła monotonnością seksualną i tak sobie lawiruje Skończ z nim bo nie masz czasu być zabawką dla faceta który twierdzi że ciebie kocha a nie chce kończyć poprzedniego związku

Dokładnie tak jest , ja chcę stabilizacji , miłości i zapewnienia lepszej przyszłości . Nie chcę ślubu , jeśli on nie chce , ale ten jego nie przeprowadzany rozwód to mnie już wykańcza . Płaczę po nocach , nie mogę sypiać . Może dać ultimatum ??? Co do seksu ??? Nie mam zastrzeżeń , jest nam razem wspaniale spełniając swoje zachcianki :) Ale na seksie świat się nie kończy !

Gość Magda285
Widocznie kocha żonę. Ty jesteś 6 lat starsza więc powinnaś być mądrzejsza.Zostaw go dla dobra jego dzieci i jego rodziny, jeżeli żona go przyjmie. Nakłamał Ci, że ma niedobrą żonę, a Ty przygarniasz takich nieszczęśników. Nie wiesz jaki on jest bo na początku zawsze będzie się starał. Nie wiesz dlaczego odszedł od żony.Może go wygnała z domu bo był próżniakiem i kur.....em. A może żona jest zadowolona,że go przyjęłaś bo ma wreszcie święty spokój. Może z nią porozmawiaj i zapytaj o jego charakter.

Gość no widze,ze facet nieźle się
urządził. Wprowadził sie do Twojego mieszkania, a ty go przyjełas nawet bez rozwodu. byc moze nie chce sie rozwiesc, bo boi sie wysokich alimentów.Czy teraz je płaci?

Ja jego charakter zd a zyłam poznać . Przez trzy lata byliśmy bardzo dobrymi przyjaciółmi zanim stworzylismy zwiazek . Jego rodzina bardzo zaluje , ze wypchnela go na siłę przed ołtarz . Pamiętam jego rozterki przed ślubem :( Nie mogę z nią porozmawiać , to naturalne , ze jestem jej największym wrogiem . Mój partner od razu by się o tym dowiedział . Nie jestem masochistką , chociaż chyba już w wystarczający sposób siebie karam :(

Gość niespotkanie
"płaczę po nocach, nie mogę sypiać' ot biedactwo naprawdę. Ile Ty się teraz wycierpisz przez tego SWOJEGO PARTNERA. No 34 lata to już wiek starej panny nic dziwnego, że nalegasz na ten rozwód i rychły ślub. Ultimatum? Kopnie Cię w tyłek i znajdzie sobie młodszą... Przecież za 6 lat nie będziesz już taka młoda, a On w kwiecie wieku :)

przede wszystkim jak związek się rozpada trwale to występują obydwoje o zakończenie go rozwodem a potem facet szuka kobiety do związku On jest w związku i nawet nie wiesz co jest miedzy nimi Może tamta ma obrzydzenie seksualne do niego i nie chce z nim seksu i zgadza się na jego wyskoki na bok. Ty nie możesz czekać bo masz już swoje lata na stabilizację i tak nie może być kiedy on ci powie za kilka lat gdy ty będziesz miała 40 a on 34 że już sie tobą nie interesuje bo ma teraz młodszą taką 30-tkę

Zawsze miałam z tym problem , że jestem starsza , ale tylko wiekiem . Bo wyglądem , sprawnością i tzw. powerem , wyprzedzam go o te dobrych 6 lat !

Gość no widze,ze facet nieźle się
on cie wykorzystuje mieksza sobie w Twoim mieszkaniu, bo go żona wygoniła powiedz, ze dopóki nie weźmie rozwodu, zeby mieszkał osobno. Ciekawe co zrobi, ale musisz liczyc sie z tym, ze wówczas cie oleje.

Dziewczyno, zastanów się czy facet, który odchodzi od żony i DZIECKA, jest człowiekiem, któremu można zaufać. O kobiecie, która rozbija czyjeś małzeństwo też za dobrze mówić nie można... W sumie to...a chooy tam, pretensjonalna kurrwa z ciebie 🖐️

Gość aśka_joaśka
Nie bierze rozwodu - bo zawsze ma opcje powrotu, Poużywa sobie i wróci grzeczny do żonki Znam takich typków - zobaczysz za pół roku co będziesz o nim myśleć Faceci myślą czubkiem Xuja - niestety :(

to tym bardziej musisz bardzo ostrożnie podchodzić do tego Jak masz dzieci to jesteś prawie spełniona To traktuj go z przymrużeniem oka i nie angażuj się w uczucia

Gość niespotkanie
Przede wszystkim jak można zaczynać NOWY związek skoro nie zakończyło się do końca tego pierwszego?

Co to znaczy rozbija związek ??? Dlaczego zawsze wina spada na kobietę . No ludzie przecież to on od niej odszedł , a nie ja na siłę go od niej odsunęłam . Rozmawiałam z nią przeszło dwa lata temu i mówiłam , że jak go chce trzymać przy sobie powinna się zmienić , a nie trzaskać faceta po twarzy , urządzać awantury , pieniądze zarobione przesyłać mamusi , a na dom nie dawać grosza. Zapomniałam zaznaczyć , że po rozstaniu to ona wyprowadziła się z domu jego rodziców bo tam mieszkali .

U mnie nie ma traktowania z przymrużeniem oka - niestety . Ja miłości musze poddać się całkowicie . Nie umiem byc z kimś byle by mieć kogoś przy boku :( Taka jestem :)

Gość niespotkanie
A na Jego pytanie - po co Ci papierek - co odpowiadasz? Przypuśćmy, że rozwiedzie się - nie czujesz strachu obawy, że zostawi tym razem Cibie tak jak zostawił kiedyś żonę?

Gość aśka_joaśka
jest taki typ kobiet co lubią być z takimi typkami ....

Obawa zawsze zostanie , niestety . A na pytanie po co Ci papierek ? mówię , że powinien to zrobić dla mnie , bo poczuję się bezpieczniejsza , bo to w jakimś sensie gwarancja oddania . I dla swojej żony , aby wiedziała , że ten zwiazek się skończył na dobre .

Gość Magda285
Jego rodzina żałuje jak piszesz. A czy jego rodzina cieszy się ze związku z Tobą.Napisz!

Gość niespotkanie
Każda szanująca się kobieta wie, że z facetem żonatym można się przyjaźnić ale nie sypiać. Nawet jeżeli zaczyna rodzić się uczucie, to powinnaś była zachować zdrowy rozsądek. To facet dupa jak pozwalał na takie traktowanie przez żonę. No ludzie dla świętego spokoju w samochodzie spał? A poza tym skoro zdradzał ją to co miała robić - mieszkać pod tym samym dachem i przyglądać się na to wszystko?

Lubimy się , a tego czy się cieszy nie poznam do końca . Stwierdzili , że wtedy zrobili źle to teraz w jego zycie nie będą się wtrącać . Ja ogólnie nie czuję się komfortowo w 100%