Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Powerrrrr women1

Kia Ceed czy Audi A4?:/

Polecane posty

Gość lupilu66
oczywiscie ze audi !

Gość Aczwóreczka
oczywiście

Gość zdegustowana..
jesli wogole zadajesz takie pytania, to znaczy ze o samochodach nie wiesz nic.. czyli kup se malucha bądz matiza i smigaj bo widac tobie i tak neiwielka roznica...

ja mam merca s,ale poco piszesz takie jaja znaczy 0 pojecia o brykach.jak masz dudki to do salonu a nie na topik buhahaha

a w jakim towarzystwie sie obracasz ze nikt bryk nie ma? i nie umie ci doradzic,moze ty po prostu snisz o brykach

Gość zdegustowana..
autorko nie wiem co se kupic - konia czy yorka? moze doradzisz?

Gość lupilu66
audi to klasa....kup ropniaka to bedziesz happy....ja wlasnie mam audi a4 i jestem mega zadowolona nie pali duzo nic nie sie psuje i wyglada.a...

Ja bym wybral z tych dwoch zdecydowanie Audi.To marka z tradycjami uznana na calym swiecie , produkuja swietne samochody od lat , jeszcze wersja QUATTRO z napedem na cztery kola piekna sprawa.

DZIECI NA TOPIKU CO WY WIECIE O SAMOCHODACH!BMW7 TO JEST FURA-MERC S-C NA TYM IDZIE OKO ZAWIESIC:AUDI CO TO JEST????????????????????

Niewiem poprostu czy wybrac 8 letnie Audi z przebiegiem prawie 200 tysiecy,czy Kia 2 letnia z przebiegiem 30 tys. ? Dodam,że obydwa autka sa w podobnej cenie.

A ja wybieram młodsze z małym przebiegiem i jeszcze na gwarancji czyli Kie. Wpakujesz się w starocia i murowane że będziesz do niego dokładać.

Gość zdecydowanie Kia
8 letnie audi to już raczej wiochą śmierdzi :O kiedyś audi były dobre i ekskluzywne ale dzisiaj to wiocha i same buraki tym jeżdżą :O kupuj Kie :)

8-smio letnie audi z tym przebiegiem po kupnie zawiez od razu na zlom bo na czesci nie zarobisz

Ale wy sie znacie.....Jak slysze argument bo ma pare ladnych lat....I co z tego ?? Ja mam niemiecki samocho 15 letni nabite niecale 400 000 tysiecy i co ? Smiga jak ta lala bo jest zadbany i nie jeden samochod typu nowa Daci Logan czy inne padlo jeszcze przezyje , ludzie skonczcie patrzyc na wiek samochodu , a zacznijcie patrzec na stan , tym bardziej jesli chodzi o niemieckie samochody , bo mozna trafic na zajechanego 2 latka z przebiegiem 50 000 tysiecy nawet.

Gość Monika28,
Audi to jedne z najlepszych samochodów na świecie. Rzadko się psują, mają funkcjonalne i wygodne wnętrze, kup TDI a będziesz zadowolona. U mnie połowa rodziny ma Audi,nawet te starsze modele ;-) Powiem Ci,że nawet te stare modele Audi są w cenie. Do samochodów Kia nie jestem jakoś przekonana. Sama mam Audi i Volkswagena golfa (też polecam). Obydwa kombi .

Gość a ja bym brała Audi
osoby które piszą że 8 letnie Audi to staruch i się do niego tylko dokłada to chyba nie mają jeszcze nawet własnego samochodu mam 15 letnie Audi A4 i jedyne koszty przy nim to koszty na eksploatacje, myślicie że nowszą Kią będziecie jeździć za darmo i nic w niej nie robić? dzieci, opony, amortyzatory, klocki hamulcowe... wszystko się zużywa z czasem i to są koszty eksploatacyjne, a pytanie jak ta wasza Kia ma z awaryjnością? bo mój staroć jest nadal bezawaryjny bież Audi, to auto ogólnie lepsze niż Kia, lepiej wyposażone, wygodniejsze, większe, bezpieczniejsze, lepiej się prowadzi, to auto o klasę wyżej niż ta Kia

doro jak slysze Twoje pieprzenie to mi sie slabo robi , Audi z 2003 to szrot ? Idz odrob lekcje lepiej , a sie nie udzielaj...

a co w tym audi nic sie nie zuzywa? LEJESZ BENZYNE I WIO? ten mit o niemieckich samochodach juz minal,ale co tu gadac z laikami-doskrobie sie taki czterech kolek i mysli ze ma -jumbo- jet

sebastos ile ty masz lat 80? co niemieckie to dobre,masz takie pojecie o furach jak lysy o grzebieniu

Kazdy samochod sie zuzywa , czesci eksploatacyjne to normalna sprawa ,ale jesli Twoim zdaniem samochod 8 - letni to padlina to CI gratuluje pojecia o samochodach.Ja mialem kiedys 20 letnia beemke i co smigala az milo , wymienialem w niej tylko i wylacznie rzeczy eksploatacyjne nic poza tym i tak zrobilem nia 50 000 km i pewnie dalej jezdzilbym bezawaryjnie lecz zmienilem na inna , a Ty tu wyskakujesz z tekstem ze 8 latek to szrot.Zal.