Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anieliczka88999

RATUNKU, tak się boję :(

Polecane posty

Gość Anieliczka88999

Zachcialo mi sie byc blondynka i wlasnie siedze z rozjasniaczem na glowie, jeszcze 35 minut a mam schize ze jak bede zmywac to mi niektore wlosy wypadna i bede lysa, czy to mozliwe?

Gość ghjkyuio
Ja rozjasniam wlosy srednio raz na 2 miesiace i mi nie wypadły:)

raz i tylko raz zrobiłam sie na blondynę:D wyszła mi jajecznica:D ha,ha,ha po 12 godzinach byłam już czarnulą:D

Gość Anieliczka88999
ufff ja rozjaśniałam dwa miesiące temu, ale nie wyszły mi tak jasne jak chciałam i stąd dzisiejsza powtórka :D narazie wyglądaja ok, ale trochę szczypie, mam nadzieje ze nie wypadna

Gość Anieliczka88999
w razie jajecznicy mam zapas farb blond wiec tego sie nie obawiam :D

Gość Anieliczka88999
mam nadzieje, ze z tym zabijaniem cebulek wlosow to przesada...pierwsze slysze takie cos

Gość blowwww
Z tego co widzę, to nie będą :) Ale i tak będę jeszcze farba poprawiać, by mieć kolor idealny :D

Gość lupilu66
musisz wiedziec ze jesli robisz rozjasniaczem to kolor bedzie jak juz poprzedniczka stwierdzial -jajecznica..ja po rozjasnianiu w czapce lecialam do rossmanna zeby kupic jakis inny wyjscciowy kolor...kupilam loreala...bo ona jest najlagodniejsza i jest ok...ale po rozjasnieniu to myslalm ze umre,,,zalozylam jak ty topik i dziwczyny mi podpowiedzialy zeby pofarbowac cale wlosy bo ja chcialam sie jeszcze bawic w pasemka

Gość Anieliczka88999
blowwww spadaj frajerze :D

Gość Anieliczka88999
lupilu66 Jestem tego świadoma i dlatego mam w zapasie dobre farby blond i nimi nadam odpowiedni, popielaty odcień :) z tym, że odczekam chociaż do wieczora albo jutra

Gość gfeg
kochana nie nakladaj na rozjasnione wlosy popielatej farby, bo wyjda zielone...serio

nalozylas rozjasniacz na cala glowe? kiedys taka babka (fryzjerka) farbowala mi wlosy. najpierw nalozyla zwykla farbe po ktorej wygladalam jak kaczatko, pozniej wkurwiona powiedzialam ze nie chce miec takich wlosow i nalozyla mi na cala glowe rozjasniacz :-O przez pol roku zdrapywalam strupy, swedzialo jak diabli, no i wlosy wypadaly :-O poza tym dalej mialy zoltawy kolor

a to ci nie pomoze-ja tez robilam kiedys blond fryzjerka powiedziala ze do tego sa profesjonalne farby,zadne z drogeri,i to jest prawda tej pomaranczy niczym nie rozjasnisz,ja wygladalam jak kanarek,dopiero fryzjer zrobil porzadek!a ile wlosow zgubilam szok.a po drugie te farby markowe czy zwykle to wszystko jedno ,u markowych placisz tylko za ladne opakowanie