Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

PREZENT ŚLUBNY

Polecane posty

Witam Za miesiac mam slub znajomych i nei mam pojecia co moznaby im kupic. Myslalam o jakiejs ladnej zastawie ale u nich w rodzinie jest duzo babc i napewno ktoras wpadnei na ten pomysl. co teraz daje sie mlodym ludziom na prezent slubny?

Gość pytanko mam do was dziewczyny
pieniadze :)

no wlasnie nei chce dawac pieniedzy bo dam 200zl to bedzie za malo a trzebaby bylo conajmniej 500zl a mnei na to nei stac

Ja zamawiałam zestaw ręczników z haftem. "Młodzi" byli zachwyceni. Przykład: http://allegro.pl/4-reczniki-prezent-na-slub-recznik-haft-walentynki-i1417735326.html http://allegro.pl/reczniki-500gr-wlasna-dedykacja-haft-walentynki-i1399408713.html Możesz też kupić pościel, ale też solidną i dobrą gatunkowo. Tego nigdy za wiele. :)

ja nie bylabym zadowolona z recznikow:P wydaje mi sie ze spokojnie mozesz dac te 200 stowy...przeciez nie jest powiedziane ze musisz dac 500 i koniec ;) a przynajmniej kupia sobie to co im bedzie brakowalo:)

Glupio mi tak dawac pieniadze mysle ze oczekuja ode mnei jakiegos prezentu myslalam jeszcze o czyms typu express do kawy albo mikrofalowke bo ostatnio narzekali na brak tego typu rzeczy.

pogadaj moze lepiej z nimi czy woleliby pieniadze czy prezent, a jak tak to jaki

Gość zawsze możesz ich
zapytać co chcą :D Ale jeśli nie chcesz pytać to propozycji nieogranych jest multum:zestaw kieliszków (mogą być: do wina białego lub czerwonego, martini, szampana, margarity, koniakówki, etc), zestaw do robienia fondue, zestaw do zrobienia sushi, komplet szlafroków, ładna kapa na łóżko, jakiś super stojak na płyty. Zależy czym młodzi się interesują i co lubią. Pozdrawiam.

Gość malagenia
Oststnio zauważyłam, że dosyć popularnym prezentem ślubnym są grille. Wydaje mi się, że to bardzo dobry pomysł, szczególnie teraz jak jest sezon. Na broilking.pl jest sporo modeli grilli gazowych, które idealnie nadają się na taki prezent. No i na pewno osoby wręczające szybciej, czy później będą mogli z niego skorzystać, podczas odwiedzin u młodej pary ;)