Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natlixa

Zapłodniona przez dawcę nasienia.

Polecane posty

Gość natlixa

witam -chcę was zapytać w drażliwej sprawie . Otóż co sądzicie o "porzyczeniu " nasienia od obcego meżczyzny? Pytam o hipotetyczną sytaucję gdy jesteście w związku w którym nie możecie doczekać się dziecka a kobieta jest płodna ...Czy może któraś z Was coś takiego przeszła ? bo wiem że poza "oficjalnymi " kanałami są jeszcze dawcy amatorzy -jeden w wywiadzie chwalił się kiedyś że do swoich 2 córeczek "dopisał " chyba pięć innych poczętych z jego nasienia .. Jak cos takiegio oceniacie ?

Gość nie oceniam tego źle
jeśli wy nie możecie mieć, przez niepłodność mężczyzny to pomóc może obcy - niestety. Jeśli masz taką możliwość to zrób to.

Gość natixa
Podnoszę ..

Nie bierzemy z partnerem takiej opcji pod uwagę. Była jedna taka rozmowa i oboje zgodnie stwierdziliśmy, że nie wchodzi to w grę. Jednak nie staramy się świadomie w tym momencie o dziecko, więc to było takie "co by było, gdyby...".

Gość ragnildaaa
podnoszę -wydaje mi się że jest to częstsze niż się sądzi...

Gość dlekkkajj
to ten jeden się lepiej tak nie chwali, bo jak przyjdzie mu płacić alimenta to chłop sie na zakręcie nie wyrobi. Mój znajomy jak był taki dobry i zapisał cudze dziecko na siebie po ślubie z jego matką to już 10 lat płaci alimenty, ponieważ później wziął z nią rozwód ale zapisane dziecko zostało.