Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adfqedf

bravo dla tych spod hali targowej w katowicach

Polecane posty

Gość adfqedf

maja domagac sie takiego samego zadoscuczynienia jak w rpzypadku tych wazniakow z samolotu. Bravo dla nich . niby dlaczego rodzinki podostawaly po 40 tisiakow a teraz chca 25o dodartkowo maja dostac a te biedaki z hali targowej w katowicach marnych groszych doprosic sie nie moga. jestem calym sercem za nimi bo kurna co? Bogaty zawsze bedzie dostawal wszytsko a ci biedni? to co gorsi ludzie?

Gość adfqedf
a wy co o tym myslicie?

Gość zgadzam się z nimi
bo to już czasem ludzkie pojęcie przechodzi.Bo niby z jakiej racji oni są gorsi? Też tragicznie zginęli, też stracili bliskich, żałoba narodowa chyba nawet dużej była.

Gość wezcie bo juyz mnie denerwuje
to porownywanie :o znajoma tez porownuje do nich ze ona tez chce odszkodowanie za meza bo dostala podstawowe a nie jako ze za wypadek przy pracy...a zaklad tak uznal...i teraz jeczy jakby byla nie wiadomo jak biedna

Gość adfqedf
a dodatkowo ejstem za tym by odrzuci wniosek o rpzyznanie odszkodowan rodzinom smolenskim!! np taka kaczka dostala 3 banki i co dalej jej malo?

Gość adfqedf
no ale jak oni lecieli prywatnie to za co maja dostac tyle kasy. ile osob ginie prywatnie i w pracy. kazdy powinien dostac tyle odszkodowania! czlowiek to czlowiek i juz

ale przestancie porownywac jeden do drugiego...wiecznie komus zazdroscicie :o

Gość adfqedf
to nie zazdrosc tylko sprawiedliwosc spoleczna, podzial na klasy. Lepsi zawsze dostana wiecej. Przez takich jak Ty uwazajacyh ze wsyztsko jest ok i tak ma byc Polska jest beidna

Gość głupie jesteście
hala w Katowicach nie należała do państwa tylko do jakiejś firmy więc to ta firma odpowiadała za jej stan i odpowiada za to co się stało, to ta firma powinna płacić odszkodowania teraz a nie państwo, ale cwaniaczki zwęszyły kasę i teraz wszyscy (podatnicy) zapłacimy odszkodowania tym cwaniaczką, im nie należy się ani grosz z państwowej kasy! samolot był własnością wojska, a więc państwa, to państwo odpowiada z to co się stało! więc to logiczne że państwo płaci odszkodowania! żal mi was jeśli tego nie rozumiecie :O

chociaz ktos kto to rozumie...

Gość zgadzam się z nimi
taa, zazdroszcze :O kur... ale macie pojęcie. Wkurwia mnie, że z moich pieniędzy oni dostaną więcej niż ja w takim samym przypadku! To twoje złotówki na to pójdą, to tobie potem podniosą podatek, bo są równi i równiejsi w tym kraju. To tobie wypłącą potem mniejsze odszkodowanie w razie identycznego wypadku (lub wcale bo nie jesteś ubezpieczona!).

Gość adfqedf
jak co to cwaniaczkOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość adfqedf
teraz polacy maja do wyboru albo emerytura albo praca a sami gnojki moga miec jedno i drugie

Gość adfqedf
a swoja droga panstwo jest biedne to z jakiej paki takie odszkodowania? i za co ja mam placic tym cwelom co zdarzyly sie juz wiele nachapac? PANSTWO TO MY i oni z nas beda scioagac!!!!!

Gość zgadzam się z nimi
odcięło się źródło finansowe, dlatego tak walczą o kasę, bo mieli jej po czubek głowy. A teraz nagle się okazuje, że lądują na stopie życiowej przeciętnego obywatela i się okazuje, że nie da się wyżyć. A to peszek :O

Gość greeckioo
Żyjemy w Polsce i niestety nic nie zrobimy.Żadne strajki nic nie dają, tak to już jest i trzeba się z tym pogodzić.Już nawet nie chce mi się o tym myśleć bo tylko w nerwicę można wpaść.Oni dostają po 250tyś zł odszkodowania i 2 tyś zł na każdego członka w rodzinie przez miesiąc do końca życia a zwykły uczciwy pracujący człowiek dostaje tylko pierdoloną obietnicę i obłudne wyrazy współczucia,musi tyrać przez 40 lat na emeryturę której i tak nie dożyje bo przy obecnym stresie i stanie nie dożyje 50tki.

Gość zgadzam się z nimi
żal mi tych rodzin, tak po ludzku. Tak normalnie ludzko żal mi ich, bo stracili bliskich. Ale do jasnej cholery, za moimi bliskimi nikt nie będzie spuszczał flagi do połowy, nie będą przez rok po pogrzebie szukać winnych, nie będą mi wypłacać góry pieniędzy... Życie.

Gość adfqedf
a nop slawetny Agent Tomek jest na wemeryturce w wieku 34 lat i dostaje 4 tysiace...no zyc nie umierac, inni po calym zyciu ciezkiej harówki dostana niecaly tysiak.

Gość zgadzam się z nimi
renta dla dzieci, normalnych dzieci, które "nie mają szczęścia" i rodzice są zwykłymi wyborcami, którzy wybierają rząd co cztery lata - wynosi wręcz kilka złotych i jest przyznawana tylko do 25 roku życia. Gówno obchodzą kogokolwiek żona, starsze dzieci... Ilu posłów odpowiedziałoby: to trzeba się do roboty wziąć. Ilu z nich taką poradę wyciągnęłoby z rękawa? Takie życie przeciętnym Pakom sprawili rządzący - to niech teraz rodziny sobie radzą. Okrutne, ale prawdziwe.

Gość fvdfvb
plebsu nie mozna stawiac na rozni z panami - zwariowalas jedna z druga i drugim

Gość fvdfvb
agent to agent - musi dostawac duzo - bo inaczej zwerbuja go inne sluzby - co za ciemny naród

Gość adfqedf
jam sie nie uwazam za plebs

Gość zgadzam się z nimi
to "państwo" wywodzi się z takiego samego plebsu. To nie XIX wiek. W dupach im się powywracało jeśli myślą, że są mądrzejsi i lepsi.

Gość fvdfvb
a kim jestes , co potrafisz itd.

Gość fvdfvb
na całym swiecie tak jest , co chcecie kijem wisłe zawracac matoły

Gość adfqedf
dupa tez dupa a sie nie wymydla, agent z twarza w mediach juz sie nie rpzyda na nic durniu parszchiwall

Gość fvdfvb
ha ha , jasne na nic sie nie przyda !! w dzisiejszych czasach twarz to nie problem , z resztą nie masz pojecia o czym piszesz

Gość fvdfvb
z reszta co za problem - idz i szkol sie na agenta , acha za głupi !! no widzisz - wiec nie zazdrosc ze ma 40 lat i ze ma 100000 emerytury

Gość adfqedf
za glupia to twa stara ze splodzila drugiego kretyna