Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolcia997

Pomóżcie

Polecane posty

Gość lolcia997

Piszę na forum, bo wiem, że tylko tak otrzymam jakąkolwiek odpowiedź:) w tym roku moja przyjaciółka, która jest dla mnie jak siostra bierze ślub:) wraz ze swoim narzeczonym wzięła udział w targach ślubnych, gdzie może wygrać super nagrody, tj. suknię ślubną, garnitur, obrączki oraz przejazd limuzyną:) warunkiem jest otrzymanie jak największej ilości głosów w internecie na stronie internetowej galerii handlowej Wisły. jako siostra postanowiła pomóc jej odciążyć się finansowo, dlatego piszę do wszystkich tych, którzy wiedzą z jakimi wydatkami wiążę się ślub w obecnych czasach. Jeżeli ktoś chcialby mi pomóc spełnić jej marzenia, ich numer to 7:) będę wdzięczna za wszystkie głosy, ponieważ nagroda jest tylko jedna a to para z najwiekszą iloscią głosów wygrywa:) wierzę w kobiecą solidarność i mam nadzieję, że skoro jedna z nas jest w potrzebie to możemy razem coś zdziałać:) to nic nie kosztuje a może przyczynić się do ogromnego szczęścia:) galeria-wisla.pl/slub/slub_glosowanie.php Monika Czajkowska i Paweł Skonieczny

Gość lolcia997
www.galeria-wisla.pl/slub/slub_glosowanie.php

Gość skarpetki pusziwe
trzeba podawac mail i tel. chcialam poomoc ale nr nie podam.