Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno.

Moje objawy pasują do każdej choroby!!

Polecane posty

Ostatnio czuję się nie najlepiej. Głównym objawem jest zmęczenie. Mogę spać i spać. Tak naprawdę, śpię w każdej wolnej chwili, aby móc jakoś przetrwać w szkole, będąc w miarę przytomną. Senność, często skurcze mięśni, nieregularne bicie serca, przyspieszone tętno.. No, pasuje to do niedoboru potasu, magnezu, cukrzycy i anemii. Jem sporo mięsa, owoców, czekolady ;) Mniej warzyw, ale szaleję za brukselka i szpinakiem, także te jem kilka razy w tygodniu ;) Nie chcę iść na badania krwi, jeszcze nie teraz. Myślicie że dobrym sposobem będzie najpierw kupno potasu w tabletkach i sprawdzenie, czy jest poprawa, później magnezu itd...? Pozdrawiam

Gość moja lekarka
popieram :) Badania.

Ano wiem, ze badania, na pewno sobie zrobię, ale póki co chciałabym sama spróbować temu zaradzić. Mój ojciec pewno się przejmie, jak się dowie, że musiałam iść do lekarza, a nie chce na razie mu w głowie mieszać :D

Gość kurteczka blaszka
Myślę że badania to jednak lepszy pomysł od brania leków (niby same witanimki, ale po co jak okaże się że jest ok.) To może być wynik chociażby braku słońca, ja od miesiąca mam podobnie jak Ty, no dziś cały dzień w łóżku przeleżałam, ale nie uważam że czegos mi brakuje...Możesz brać na razie magnez (skoro masz skórcze mięśni) i no na badania, przecież możesz iść prywatnie, taka morfologia z 10zł będzie kosztować.

No, może brak słońca. Chociaż słońca nie ma każdej zimy, a to pierwsza taka, podczas której zimuję jak niedźwiedź :classic_cool: Dobra, chyba pójdę na te badania... albo poczekam na rozwój wydarzeń :P

Gość ja wiem co to za objawy
a może po prostu jestes hipochondryczką ?

Gość ajioeioifgo;a
a ja myślę, że możesz mieć nerwice

Może i jestem hipochondryczka, ale nie w tej sprawie, skoro nie tylko ja widzę u siebie te objawy. To ojciec wyskoczył mi z cukrzycą :) Wcześniej uznałam to za depresję :) Nie wiem, czym dokładnie objawia się nerwica, ale w moim życiu nie ma żadnych stresów, nie haruję, nie denerwuję się...

Gość mikifikitrikii
hipochondria

Gość kkobieta na forummm
na badaniaa nie nikt tu nie jest wrózką ....boshe mylić objawy z depresją nie nie.....

Dobra, ja lecę na urodziny(obym nie zasnęła :classic_cool:). Żegnajta, miłego weekendu 🖐️