Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kittykittykitty

jestem w ciąży!!!!:))))))

Polecane posty

teraz muszę się zastanowić jak powiedzieć narzeczonemu o dzidziusiu. kurcze, ciężko będzie, ale może wytrzymam do walentynek... :))))

Gość witam..
Gratulacje :) ciesz sie Malenstwem zycze zdrowka dla groszka

Gość jeśli to nie prowo
gratki!!! witaj w klubie ;-)

o jeny, nie wiem jak... dziwnie:) tzn fizycznie nic nie czuję, może lekki wstręt do papierosów, ale w sumie palę tylko okazjonalnie, więc nie zwracałam na to uwagi do tej pory. tylko ta świadomość że za niecałe 8 miesięcy będzie kitty-dzidzia mnie onieśmiela i cieszy jednocześnie:)

Gość jeśli to nie prowo
japrdl tak wyglądało twoje dziecinstwo? mamusia tak miala? heheh

Gość japrdle
mialam trudne dziecinstwo, a jak czula sie moja mama w pierwszych miesiacach po ciazy to nie wiem. swoje zdanie powiedzialam, ot co.

Gość Mimikil.
Fakt, lepiej się nie cieszyć. Ale zawsze jest aborcja, bo urodzić... Nie warto.

Moja koleżanka urodziła i nie wypisuje takich bredni jak japrdle. Dziecko jest w żłobku, ona pracuje, mąż jej pomaga zajmować się dzieckiem i nawet więcej się zajmuje córką niż ona. Żadna tragedia. Chyba, że kobieta na siłę chce zgrywać cierpiętnice, robi wszystko sama przy dziecku i zostaje z nim w domu pierwsze lata. Ale nie trzeba tego robić.

Gość japrdle
niech sie cieszy,tylko zeby nie pojawil sie potem post autorki jak bardzo jej zycie sie zjebalo po urodzeniu dziecka, bo takich tu nie brakuje. najpierw radosc a potem narzekanie i pierdolenie.

Gość witam..
Mimikil pierdolisz smuty.. Jesli rozpiera Cie szczescie ciesy sie tym ;) to najwiekszy Skarb jaki masz w sobie a jak bedzie zdrowe magia

Hurrrey! :D Gratulujemy! :):):):):):) Ale musiasz nam obiecać, że jak będzie córka to ja nazwiesz Kafeteria. A jak to za ostre, to chociaż Vera ❤️ :) Wszystkiego dobrego :)

Gość dfdggfgdfg
mysle, ze przed podjeciem decyzji o urodzeniu dziecka najlepiej podejrzec u kolezanek jak do wyglada od kuchni. ja sie napatrzylam i wiem ze bym sobie nie poradzila. ale tez istnieje wiele kobiet, ktore swietnie sie odnajduja w tej roli.

Gość jeśli to nie prowo
japrdl nie brak tez topiców "mam dośc życia""nikt mnie nie kocha" "marze o samobójstwie" "nic mi w życiu nie wychodzi" czy to dowód na to, że kazdy z nas prowadzi tu marny zywot? NIE i tak samo jest z ciążą i macierzyństwem! czasem sa gorsze chwile, ale to wcale nie znaczy, że macierzyństwo to kicha!!! a ty autorko nie czekaj do walentynek!!! ten prezent jest tak uniwersalny, że nawet jak dzis powiesz swojemu menowi to jeszcze w wigilie za 20 lat będzie sie z tego cieszył ;) a ty bedziesz chodzic nakręcona hehehe

niespodzianka to była, ale nie do końca, bo już o tym rozmawialiśmy i oboje mówiliśmy, że jeśli tk się stanie, to będzie super:) Kafeteria faktycznie za ostro, ale Vera całkiem ładnie:) tylko to jeszcze muszę z nim uzgodnić, bo on pewnie będzie chciał imię z jego kręgu kulturowego:) mi też się takie imiona podobają;) ale na drugie to jest jakiś pomysł:)

Gość sasanka123456
"będzie kitty-dzidzia" Ja pierdolę.....

Gość pmomocy
hej mam pytanie.. mam nadzieje ze sie zgodzisz:( sprzedalabys mi swoj mocz? ... prosze. chce chlopaka nabrac ze jestem w ciazy zrobic test na nasza 4 rocznice:) prosze

Gość gfersjbsjka,zleofe3372089
Będę miała chłopczyka i mam 20 lat mały niemowlaczek nie mogę się doczekać nazwę go Mateusz to forum bardzo mi pomogło dziękuję za dobre rady z imion.

Gość Abecadło z pieca spadło!
Bedę miała dziewczynkę dajcie mi dobre imię!