Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama siedmiolatka

w szkole śmieją się z mojego syna, nie wiem co robić

Polecane posty

Gość mama siedmiolatka

moj synek jest w pierwszej klasie podstawuwki, ma na imie Gej (czyta sie Dżej wy załosne polaczki), jak ten znany prezydent Ameryki - Gej Efkej dzieci w szkole smieja sie z mojego synka ze jest homoseksualista, no ale jesli by byl w przyszloci homo to co? przeciez to tylko orientacja taka sama jak hetero czy bi ale nie wiem co robic, na zebraniu zrobilam awanture rodzicom tych bachorow ale to nic nie dalo, te bachory dalej nie daja zyc mojemu synkowi przeraz mnie to jak wychowuje sie dzieci w Polsce, pelno jest jadu i homofobi i nienawisci moze ktoras z was drogie panie byla w podobnej sytuacji ze jej dziecko bylo przesladowane w szkole? jak sobie poradzilyscie z tym problemem, moze co okaze sie dla mnie pomocne

Gość podstawuwki
idz synku / dziewczynko jeszcze raz do " zerówki " zanim napiszesz podstawuwki

Gość kociakKaja
hahahahhahahahaha ale zes swoje dziecko skrzywdzila hahahah no padne!!!!!!!! ty masz muSk??? czy tylko galaretowata kupke???

Gość marta smart
żałosne prowokacje też trzeba choć trochę umieć robić...' dziecinada

Gość ffbbbbbbbbbbbrdddd
Wyjedź do Ameryki :D Po ch*ja dałaś dzieciakowi tak na imię? Nie trudno się domyślić, że będzie miało prze*ebane z takim imieniem w Polsce :D. Dżej :D... Nie mogę :D

Gość skarpetki pusziwe
..."musk?'''...:o ty wyzej ogarnij sie. a autorko hmm co ci moge doradzic... wypier*alaj 🖐️

Gość 5vh56yh6yy
gej ef kej :D boskie 7/10 :D

Gość kociakKaja
skarpetki pusziwe ..."musk?'''... ty wyzej ogarnij sie. a autorko hmm co ci moge doradzic... wypier*alaj hahahaha kretynie :) to miala byc ironia adekwatna do podstawUwki :D ale IRONIA to zbyt wysublimowany rodzaj ekspresji jak na twoje pojmowanie ;) żECzywistosci ;D

Gość :D:D lol
bylo mu dac na imie Jej. 9 czyta sie dzej) buhaha