Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementynabum

Wąs u kobiet

Polecane posty

Gość klementynabum
Zastanawiam się czy jest szansa, że "zejdzie" po tabletkach antykoncepcyjnych?

Gość absolutnie nie
nie ma

Gość ajmisju
ja miałam małego wąsika i zawsze się go strasznie wstydziłam, NIE wiem dlaczego byłam taka głupia i tak późno zdecydowałam się na plasterki do depilacji?!! Teraz sobie raz na miesiąc góra 2x szybkim ruchem usuwam wąsika i czuję się super. Po iluś razach włoski stały się słabsze i jaśniejsze. Już nie mam się czego wstydzić :D Nogi depiluję depilatorem elektrycznym i nie zamienię nawet na złota maszynkę do golenia :D 3 tygodnie spokoju to luksus w porównaniu do max 3 dni

Gość aleksandraYYYYY
ja tez depiluje plasterkami, juz jakos od 4 lat, srednio raz na 2-3 tyg (szczerze to nigdy nie mierzylam czasu, widze ze jest widoczny to depiluje), jak cos w miedzyczasie odrosnie, jakis pojedynczy to go pensetą traktuje, nie wyobrazam sobie chodzic z wąsem, chociaz mam duzo mniejszy niz niektore dziewczyny ktore tak chodza po ulicy;/

Gość klementynabum
Jestem ciekawa efektu po paru latach... Czy będzie on widoczniejszy, taki sam, czy zdecydowanie słabszy...

Gość klementynabum
Może ktos jeszcze się wypowie?

Gość Klara;)))
Ja tez mam wąsik,czasmi mnie denerwuje ale tak na ogół zapominam o nim .Często bywa że rozmawiam z moimi przyjaciółkami i one perfidnie patrzą mi sie na wąsik,pierwsze co mi do głowy przychodzi to że mam chyba coś na żebach ale potem to już nie wiem o co im chodzi chodziaż nigdy mnie nie skrytykowały tym że mam wąsy.Mama powiedziała mi że można woskiem to usunąć ale nigdy nie ma pewności że bd go potem bardziej widac.Ostatnio w programie "Sprawa dla Reportera" była pokazana dziewczyna chora która spiewała i się uśmiechała ,ona dopiero miała wąsik i jakos się tego nie wstydziła wiec i my to olejmi.Napewno znajdzie się jakiś facet który nas zaakceptuje.Mężczyźni maja gruby brzuch,smierdzą potem a na dodatek śmierdzą im nogi.Jesli ty takiego faceta zaakceptujesz to on tez cię zaakceptuje

Gość gość
up