Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzieeeee

CZARNY EKRAN w lapopie POMOCY!

Polecane posty

Gość gdzieeeee

Ekran robi sie czarny nagle, chociaz nadal dziala. Zamykam , otwieram znowu wlaczam i dziala, i znowu nagle czarny. Denerwuje mnie to cholernie! Jak podlacze do ladowarki to caly czas tak robi po 10 sekundach od wlaczenia. Co to jest. jak to naprawic!!!???

uszkodzenie biosa lub sterowników w ostateczności, ale to mało prawdopodobne, jakiś wirus

Gość znowu jaa
Mój też tak czasem robi. Córka (bo ja juz dosyć wiekowa jestem) poradziła mi, żeby w takich sytuacjach wyjąć na chwilę baterię i znów ją włożyć. Rzeczywiście działa. Poza tym zauważyłam, że zdarza sie to rzadziej, gdy mam podłączoną ładowarkę.

Gość g mc
podepnij pod zewnetrzy monito i zobacz czy wszystko ok na drugim monitorze, jak tak to matryca do wymiany

Gość gdzieeeee
jak podlaczyc do innego jak to laptop? No wlasnie jak ladowarka podlaczona to czesciej sie zdarza. Najpierw mruga mruga na czarno a potem jeb sie robi caly czarny.

Gość g mc
jak masz odpowiednie wejscie na zewnetrzy monito to normlanie sie podpina, poszukaj czy msz

Gość gdzieeeee
ni mam takiego w laptopie:/

Gość gdzieeeee
aa, mam ale nie mam monitora :]

Gość g mc
to sobie znajdz jakis bo inaczej nei da sie okreslic czy to wina systemu, matrycy czy innych komponentow

Gość gdzieeeee
Wydaje mi sie ze cos z ladowarka,bo jak jest podlaczony do niej to sie kiepsci, a jak sie naladuje do pelna i wyjmie baterie to jest ok...

Gość jejku jaka ładowarka
? toż w domu lapek jest pod prądem a bateria sobie siedzi w środku co ma do tego jakaś ładowarka?

Gość jejku jaka ładowarka
w ogóle ktos wyjmuje baterie? i po co? mamy trzy lapki w domu toszibę i dwa różne hpeki od trzech lat i żadnych problemów żadnych ładowarek wyjmowania baterii normalnie w domu na kabelku jak czasem w łóżeczku przeglądam to kabelek odłączę bo przszkadza ale na bogaa nigdy nie myślę o tym jak o ładowarce fakt, że baterii ładuje, gdy na niej pociągne, ale to zupełnie niewidoczne jest dla lapka

Gość g mc
uzywanie lapotpa na zasilaniu sieciowymz wlozona bateri adziala niekorzystnie na baterie (na jej pojemnosc)