Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Believee

Poważny problem!

Polecane posty

Witam! Jestem młodą kobietą (dziewicą) i mam problem. Jest pewien mężczyzna który mnie bardzo pociąga i jest częstym gościem w moich fantazjach, więc chciałabym się z nim zabawić, ale trochę się wstydzę przed nim rozebrać ponieważ mam małe piersi (75A!:(). Boję się, że mnie wyśmieje albo coś w tym stylu... ;( Proszę się nie śmiać! Chciałabym prosić o normalne komentarze a nie o jakieś pojazdy po mojej osobie, ponieważ to nie jest jakiś podszyw. Ja na prawdę nie wiem co mam zrobić, nie chcę zostać wieczną dziewicą ! :/

Piersi to nie wszystko ;) Jeśli Ty również go pociągasz nie będzie miał chyba z tym problemu.

Piersi i pupa są ponoć najważniejsze. Oczywiście ja tak nie uważam. ;) Jestem drobną kobietą i boję się ,że moje piersi nigdy nie urosną. ;/

Gość faceta podnieca kobieta
a nie jej fragmenty, kapewu? :classic_cool:

Gość asdfgggggee
lepsze jędrne A niż obwisłe G

Gość lustereczko powiedz przecie
a przymierzałaś kiedyś np rozmiar 70B?

A to źle, że chciałabym się "zabawić"? Sex prawdopodobnie jest przyjemny. :)

Gość lustereczko powiedz przecie
widzisz... ja niby mam rozmiar 70C, ale 65D jest na mnie za mały :) to, że leży idealnie to może Ci się tylko wydawać skoro nie przymierzałaś innego rozmiaru ;) masz stosunkowo duży obwód jak na taką małą miseczkę, ja zaryzykowałabym przymierzyć jeszcze inny rozmiar:)

Dobrze, popróbuje. Ale cóż z tego, że spróbuję innego rozmiaru i trochę podbuduję swoją pewność siebie jak mężczyzna zdejmie mój stanik a tam nic.

a ja myślałam że masz raka, albo że ktoś umarł, albo że nie masz na życie , goń się z takimi problemami

Yhym. Bywają różne "poważne" problemy, na chwilę obecną to jest moim poważnym problemem.