Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rossanna19

Do matki przyszli goście, a ona do mnie z takim tekstem. wkurzyła mnie

Polecane posty

Gość Rossanna19

Do matki po południu przyszły 2 koleżanki siedzą wszystkie w pokoju. pare godzin temu weszłam do nich na chwile, przywitałam się zamieniłam 2 słowa i zostawiłam je same. poszłam do swojego pokoju i siedziałam u siebie, niedawno zeszłam na dół, znowu weszłam do nich do pokoju a matka do mnie takim wrednym tonem "dzień dobry się mówi jak się wchodzi" Ale mnie zdenerwowała tym. Powiedzialam że jeśli nie pamięta to byłam w pokoju już jakieś pare godzin temu, ze wszystkimi się widziałam i nie jestem 5-letnim dzieckiem żeby mnie upominac. Jestem zła, bo potraktowała mnie jak jakąś ograniczoną i na dodatek narobiła mi siary. Wkurzylibyście się o to?

Gość wypłać starej z liścia
i wytargaj koleżanki za suty :classic_cool:

Gość no a nie !!!!!!!
oczywiscie ze bym sie wkurzyla, przeprowadz z nia rozmowe, powazna potem i nie dawaj sie !!!!!!!!!

Gość ooooojejkujejkuuuu
jasne ze nie to przeciez nie twoje kolezanki to jaka siara jest niby dla Ciebie

Gość Rossanna19
Moze ty jesteś dziwką zmysłowa scarlett

Gość Rossanna19
No bo co ja jestem jakiś dzieciak ułomny któremu trzeba przypominac że się dzień dobry mówi. byłam raz i powiedziałam jak przyszły, a matka do mnie wyskoczyła przy nich

Gość ghghsssss
baardzo bym sie zdenerwowała, przy koleżankach mamie bym awantury nie robiła, ale gdyby pozszły to bym poowiedziala jej "pare" słow co na ten temat jej zachowania myslie Masz prawo czuc sie urazona i obrazona, i wrecz musowo gdy pojda goscie powiedz matce jak ona sie wrednie zachjowala, to ejst nie wporządku, osmieszyła cię i oczernila a tak sie nie robi

Gość pewnie sa juz pijane
co za patologia:O

Gość Rossanna19
nie są pijane, nawet nie piją

Gość no a nie !!!!!!!!!!!!
MÓWIE CI NIE DAWAJ SIE, szacunek matce sie owszem nalezy, ale to dziala w dwie strony - ona do ciebie tez musi miec szacunek!!!! Naskocz na nia za to jak bedziecie same!!!

Gość czyli ćpają boże co za
melina:O

Gość Rossanna19
Jaja sobie robicie. a ja się wkurzyłam. pamiętam jak bylam mała i gdzies szłysmy to ona od wejscia krzyczała "Magda powiedz dzień dobry" zanim ja jeszcze zdążyłam przekroczyc próg, chyba chciała się popisac jak to ona mnie upomina. i teraz tak samo

Gość masz niedoruchana matkę
załóż jej profil na sympatii :D

Gość Rossanna19
Nie można tu pogadac nawet

Gość Rossanna19
doruchana jest na pewno bo 3 razy dziennie bolcuje jej piczę kijem od szczotki

Gość no nie co ty gadasz
trzeba było powiedzieć drugi raz w języku obcym, a później trzeci raz w innym, itd., wyszłabyś na poliglotkę :)

Gość ghghsssss
Ja bym jej powiedzioala przy wszystkich: powiedzialam juz wczesniej dzien dobry bez zadnej pomocy twojej a ni przypominania, wiec saruj sobie kobieto bo sie osmieszasz i bym wyszł Matka cie upokorzyła i oczerniła, nie ma prawa takich rzeczy robic, zaoze sie ze to byłó z jej strony wredne, i chciala pokazac jaka ona jest dobra matka a ty niewychowana cora, mysle ze to byłó chamskie zagranie twojej matki Opoiepsz ja i powiedz ze ma na drugiu raz takich rzeczy nie mowic, nawet jakbys nie powiedziala dzien dobry czy dowidzenia

Gość Rosssanna19
Ktoś zablokował mój nick hasłem Ale to było mnie pierwszy raz. kiedyś spotkałam się z moją ciotką jak ona szła do nas, a ja po zakupy. później weszłam do domu a ciotka juz siedzi i matka też wtedy do mnie ze " dzień dobry się mówi" a ja przecież wczesniej już sobie nawet pogadałam z ciotką. wtedy nic jej nie dogryzlam powiedziałam tylko że już widzialam ciocie. A teraz przy koleżankach znowu się to powtórzyło, denerwuje mnie to bo można upomniec 5-6 letnie dziecko ale nie 19 latke

Gość Rosssanna19
Ale to było nie pierwszy raz*