Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sowhatnow

TYLKO do kobiet

Polecane posty

Gość sowhatnow

Orgazm, czym jest w ogóle i jak go najszybciej osiągnąć. [Jestem od 3 lat w związku i tylko łechtaczkowy ;s] Macie jakieś swoje sposoby na szybsze dojście i bardziej intensywne, dłuższe doznania?

Nakręcaj się, myśl o tym co Cię podnieca, czasem nawet kilka dni, nie pieść za dużo łechtaczki bo się przyzwyczaisz tylko do takich orgazmów, wyobrażaj sobie, że czujesz przyjemność głębiej, kurde sama się podjarałam już :P

Gość sowhatnow
gdy już czuję, ogarniająca mnie fale i błogi stan mnie ogarnia, szybko to się kończy, moim zdaniem za szybko, później nie mam ochoty już na nic ;s

Gość jeddnnak nie jednakk
po pierwsze powinnaś dobrać odpowiednią pozycję. Najłatwiej podobno jest w pozycji misjonarskiej z Twoją pupą uniesioną lekko w górze, możesz coś podłożyć. Pracuj mięśniami Kegla, zaciskaj pośladki, uda. Myśl o czymś co Cię podnieca, może to być akurat ten stosunek, inny stosunek. Ale nie myśl o orgaźmie, bo moment zniknie. Nie stresuj się. Ogólnie rzecz biorąc wydaje mi się, że do tego potrzebne jest nasze nastawienie, dobra pozycja i nasza własna praca. Wiem, że gdyby tylko facet się we mnie poruszał, a ja nie wykonywałabym żadnych ruchów, to na pewno bym nie doszła. Ja jeszcze kiedyś uwielbiałam taką pozycję, że siadałam na partnerze okrakiem, w tej pozycji miałam orgazm murowany. Ostatnio niestety już nie:/

Gość jeddnnak nie jednakk
a może Ty masz orgazm, ale słaby? Więc może powinniście się pobawić trochę ostrzej? Wiesz, szybciej, mocniej i będzie silniejszy orgazm.

Gość hm.m.m.m..m.m.mm..m...m
a moze gra wstepna jest zbyt krotka?? Czesto brak orgazmu spowodowany jest wlasnie tym. Nie mysl o tym zeby dojsc tylko daj sie poniesc chwili ;) Procz nastawienia i gry wstepnej pomaga rowniez odp pozycja np. Połoz sie na plecach, podłóz pod pupe poduszke aby byla troszke wyzej i nogi oprzyj na ramionach partnera ;) W tej pozycji partner stymuluje czlonkiem punkt G ;) Dzieki temu dosnania podczas stosunku sa przyjemniejsze i latwiej jest osiagnac orgazm ;) Mozecie tez wprowadzic do sypialni jakies urozmaicenia ;) Jezeli uzywacie prezerwatyw to moze przez nie nie mozesz dojsc? (kochajac sie w gumce nigdy nie odczujesz takiej przyjemnosci jak bez ;) to tak jak lizac lizaka przez papierek - nigdy nie poznasz jego smaku ;) )