Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina2212

Rozjaśnianie czarnych włosów, możliwe?

Polecane posty

Gość karolina2212

Od trzech lat farbuję włosy na kolor czarny i marzy mi się odmiana, nie wiem, może jasny orzechowy brąz albo blond. Czy możliwe jest rozjaśnienie włosów, które są z natury raczej cienkie i kruche czy to zabójstwo?

Gość no nie co ty gadasz
najlepiej przefarbuj się u fryzjera, to dobierze odpowiednie stężenie farby do Twoich włosów

Gość magdalenazkrakowa
twoje wlosy i twoja sprawa.Ja rozjasnilam dwa lata temu z czekoladowego brazu do miodowego blondu i bardzo bardzo zaluje

Gość tralala sialala
W dobrym salonie da radę, ja farbowałam ponad 10 lat na granatową czerń, a niedawno rozjaśniłam połowę włosów i nie są one zniszczone. Przyznam, że nie wiem, co się dalej z tym robi, jeśli chcesz mieć ładny jednolity kolor, bo mi wyszła taka biało-żółto-pomarańczowa kompozycja, ale chciałam ją zafarbować na fioletowo, więc było mi wszystko jedno :D

Gość karolina2212
:) Oj marzy mi się taka zmiana, ale nie chcę w konsekwencji łysa zostać hehe:P a potrafię tak całymi dniami siedzieć i przerabiać zdjęcia za pomocą programów komputerowych i dopasowywać różne kolory:P

Gość karolina2212
tralala sialala a wrzuciłabyś jakieś zdjęcia z przed i po metamorfozie?

Gość karolina2212
tralala sialala i nie zrobiło Ci się siano na głowie? Bo ja tego się najbardziej boję, zwłaszcza, że i tak już mam bardziej matowe włosy niż lśniące...

Gość tleniona blondyna :(:(:(:(:(:(
a odwrotnie sie da? :(

Gość tralala sialala
Wybacz, ale wrzucenie zdjęcia na TO FORUM to samobójstwo :D Ale nie, włosy są w porządku, miłe w dotyku, nie wypadają. Też bardzo się bałam.

Gość karolina2212
No w sumie masz rację:P Ja chciałam wrzucić jakieś przerobione zdjęcie z blondem i te rzeczywiste, ale nie chcę potem tu ,,krążyć,, przez pół roku:P

mozliwe ja tak robilam u fryzjera najpierw sie sciaga farbe (wygladasz okropnie) a na to kolor ja z czarnych zrobilam sobie jasny rudy i super sie czulam potem zaczelam przyciemniac i znow jestem ciemna jeden minus odrosty czarne wiec trzeba robic czesto noi koszt dekoloryzacji dosc wysoki

Gość karolina2212
tleniona blondyna: z pewnością to łatwiejszy i bezpieczniejszy zabieg:)

Gość tralala sialala
Żebyś TYLKO tu krążyła ;) Dobrze radzę, nic nie wrzucaj. I powodzenia z włosami :)