Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie_o_Madonne

suknie z Madonny

Polecane posty

Gość pytanie_o_Madonne

Czy któraś z Was kupowała suknie w Madonnie? Jakie są średnie ceny, jakość sukni i użyte materiały? Czy suknie wyglądają tak, jak na zdjęciach? Warto?

nie kupowałam ale się orientowałam...suknie z reguły ponad 4 tyś--> niektóre bardzo dużo ponad (akurat ta która mnie interesuje kosztuje 5 tyś) ale trzeba przyznać że prezentują się faktycznie dobrze;)

Gość pytanie_o_Madonne
Dzięki za odpowiedż. POnad 4 tys?? To sporo kasy :-o A orientujecie się może w jakiej cenie są suknie wieczorowe tej firmy?

Gość pytanie_o_Madonne
up

Gość iwona-----
Ja kupowałam tam swoją suknię ślubną la sposa sonar cena przed wyprzedażą 3900 po obniżce 2700zł do tego welon 400zł bolerko 350zł. Suknie wieczorowe też pewnie koło 2 tys stoją.

Gość pytanie_o_Madonne
Dziękuję bardzo za odpowiedzi :-) 🌻

Gość pytanie_o_Madonne
jeszcze zapytam: Iwona - czy te suknie są warte ceny? Byłaś zadowolona podczas/po ślubie? Czy jakość materiału była dobra?

Gość iwona-----
Suknie miałam z hiszpańskiej koronki wysadzaną kryształkami przepięknie wyglądała kupiłam ją za 2700 a sprzedałam za 1900zł więc się opłacało. To moja suknia http://zapodaj.net/267ea5c43196.jpg.html

Gość iwona-----
Byłam z niej bardzo zadowolona mimo długiego terenu po podpięciu nic się nie oberwało. Była mega wygodna gdyż nie miała żadnego koła swobodnie można było w niej tańczyć. Po wypraniu wyglądała jak nowa.

Gość iwona----- szczerze okropnie
wygladalas w tej sukni na tym zdeciu pozatym strasznie glupia byla baba ktora ja kupila za 1900 zl ciesz sie ze jakas naiwna znalazlas bo max za taka suknie to 1000-1200 zl zakladajac jej cene 3,5-4 tys

Gość iwona-----
Och jak mi przykro że Ci nie stać na suknie z madonny i musisz kupować szmaty na bazarze. Także nie wzięłam sobie do serca opinie biednej dziewczyny z klasy robotniczej. Ciebie nawet na suknie za 1000zł nie stać więc żal mi tylko takich ludzi. Ale niestety każde społeczeństwo musi się dzielić na biednych i bogatych.

iwona----- jak mi przykro no pomylilas sie jestem po prawie i pracuje w kancelarii i stac mnie na wiele rzeczy ale co ja bede z toba dyskutowala a ciebie skoro bylo stac na suknie z madonny to po co kupowalas ja z wyprzedazy i jeszcze potem sprzedawalas ?? trzeba bylo za darmo biednym oddac taka z ciebie bogaczka ze hej

wtydzilabys sie w ogole pisac za ile ja sprzedalas nabijanie ludzi w butelke to zadna chluba myslisz ze jak rzucicsz jakis tekst wyssany z palca o klasie robotniczj to twoja nikczemnosc zostanie niezauwazona ??

tak naprawde jak sobie policzysz to wydalas na te suknie 800 zl a sie wymadrzasz tak jakbs miala w domu cala szafe sukienek od Zienia

Gość iwona-----
Po prawie hahah ale mnie rozbawiłaś biedota zawsze miała bujną wyobraźnie. Biednym nie zamierzam nic oddawać. W październiku pojechałam do salonu i akurat ta suknia była na wyprzedaży gdyż był to ostatni model. Żadna inna mi się nie podobała.A i lepiej zapłać rachunek za internet bo stracisz swoja jedyną przyjemność wylewania złości na innych.Jesteś biedna i całe twoje życie to jedna wielka porażka. A największa porażką było spłodzenie przez twoich rodziców takiego bękarta. Żegnam klasę robotnicza

iwona----- wiecej nie dodam twoje wypowiedzi sa swiadectwem o tobie a klase robotnicza to ja cenie i uwazam ze kazdy jest w zyciu potrzebny a tego co zdobylam nie dobierze mi jakas rozhisteryzowana sfrustrowana zyciem baba taka jak ty tekstami o wyobrazni takze pozdrawiam

Gość ninnnnnnete
siebie warte jestescie :-D

Gość iwona-----
Masz racje biedy nikt Ci nie odbierze. I to ja nie będę komentowało twojego niskiego poziomu. A rozhisteryzowana jesteś ty dlatego wchodzisz na forum i nieudolnie próbujesz dogryźć ludziom za to że mają lepiej od Ciebie. Żegnam robolu zapierdzielaj do fabryki !!!!!!!1

iwona----- szczerze okropnie - po prawie i pracuje w kancelarii a zaczepia jakby głupia gęsią 15 latką była. Co cię to obchodzi za ile sprzedała? mogła za 5 tys sprzedać jakby miała ochotę

Gość pytanie_o_Madonne
Rany, dziewczyny! Ale sie narobiło! Nie chciałam żadnej kłótni tutaj, chciałam tylko wiedzieć, jakie są ceny! Iwona - dziękuję za odpowiedź i zdjęcie - suknia rzeczywiście wygląda na świetnie uszytą i b. dobrej jakości. POza tym masz śliczne włosy - stwierdzam, chociaż na zdjęciu niewiele z nich widać 🌻 iwona--szczerze okropnie: wydaje mi się, że to już nie Twój pierwszy komentarz tego typu na kafe + tekst o byciu prawnikiem (właściwie mgr prawa, jak się domyślam). Zmień kobieto podejście do życia, bo ubliżanie innym ani Tobie nie przynosi niczego pozytywnego, ani osobie, którą obrażasz!

Gość Madzia od tuńczyka
ja kobietki ostatnio pytalam o suknię z kolekcji 2011 dokładnie model Fresno, i po pierwsze nie sprowadzili jej (salon w poznaniu) i nie sprowadzą, a cena wyjściowa to 5400zł.... jak dla mnie to za dużo... dużo za dużo, a tak mi się podobała Ehhh

Gość pytanie_o_Madonne
Madzia: Chciałabym zobaczyć suknię, która Ci się spodobała :-) Jaka to kolekcja? Cena sukni rzeczywiście nie do przejścia :-( Przynajmniej jak dla mnie...

Gość pytanie_o_Madonne
Madzia: Znalazłam: piękna jest :-)

Gość madzia od tunczyka
wiem...piekna....:( chcialam ja kupic w grudniu 2011 ale mysle, ze nawet na wyprzedazy bedzie nie do przelkniecia. cena masakra...

Gość pytanie_o_MAdonne
Madzia: Eeee tam, jeszcze znajdziesz coś super za normalniejszą cenę. Zastanawiam się jednak, jak te wszystkie salony prosperują sprzedając kiecki za taką ciężką kasę, przy polskich, wiadomo jakich, zarobkach?

Gość wrotka79
a najśmieszniejsze jest to że te suknie sprowadzają z francji za 200 i 400 euro a wy je kupujecie za takie kosmiczne pieniądze

Gość pytanie_o_Madonne
wrotka: Mogłabyś podac namiar na ten sklep/dystrybutora? Z góry dzięki 🌻

Gość wrotka79
takie namiary są ściśle ukrywane przez szefostwo więc niestety nie pomogę. Pracowałam tam tylko miesiąc - wyścig szczurów dłużej nie wytrzymałam.

Gość pytanie_o_Madonne
OK, szkoda, że nie wiesz :-)