Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie_o_Madonne

suknie z Madonny

Polecane posty

Gość pytanie_o_Madonne
sorry, nie widziałam ostatniego postu zaraz zobaczę stronę...

Gość pytanie_o_Madonne
dziwne, na tej stronie suknia rzeczywiście jest tania ale jeśli wejdziesz tutaj: http://shop.ebay.fr/i.html?_nkw=la+sposa&_dmpt=FR_YO_Vetements_FemmesVetements&_trksid=p3286.c0.m1308&_pgn=1#5021172363 to koszt wynosi juz powyzej 1000euro... :-o

Gość wrotka79...
pewnie ze wiem, ale sprowadza sie jak najtańsze

Gość wrotka79
chodzi o jak największy zysk. a ile razy suknie które były mierzone potem prali i sprzedawali jako nowe, takze drogie panie nigdy nie wiecie na co traficie

Gość wrotka79
chodziło mi o te wypożyczane nie mierzone sorki

Gość pytanie_o_Madonne
No nieźle! I tyle kasy za to chcą... Cóż, ja szukam dalej. Dxięki Wrotka 🌻

Gość sdf
dziewczyny mialam tez kiecke z madonny, pronovias halifax z 2009 kolekcji, byla niesamowita, dalam 4500tys zl ale jesli tylko komus nie zal wydac tyle kasy na kiecke, to warto kupic, bo sa przepiekne! nie zaluje kupna. nie sprzedalam,bo mam wielki sentyment, kiecka wisi prawie 2lata i sie nic nie zmienila. b.dobra jakosc. podobala mi sie inna ,ale byla drozsza o 1000zl i juz szkoda mi bylo tej kasy. powodzenia w wyborach.

Gość madzia od tuńczyka
Martina a ile płaciłaśza nią w salonie??? Jestem zainteresowana właśnie modelem frenso:)

Gość martina1602@wp.pl
Aha nie podałam maila: martina1602@wp.pl Wiesz co, moja mama jako pracownik salonu miała taniej tą suknię, a w salonie kosztuje ponad 6000zł. Jeśli chodzi o welon podwójny długi to jakieś 450zł i krótki ok. 200zł. Jeśli byłabyś zainteresowana to mogę Ci odsprzedac moją, a cena jest do negocjacji:)

suknie z Madonny są genialne! Obleciałam chyba cały Lublin i pół Warszawy w poszukiwaniach sukni ślubnej i już wiem że wybiorę coś z Madonny (podoba mi się tam chyba ze 100 modeli). Dobra jakość, wykonanie, materiały. Wszystko pięknie się układa, nic nie pruje, strzępi (wiele sukien miało mnóstwo "nitek").

Gość Kropula
Stary post, ale może się odświeży... Ja właśnie też zamówilam w październiku w Madonnie, ale ślub dopiero w kwietniu, więc przyjedzie do salonu dopiero ok. lutego... Nie mogę sie doczekać, zwłaszcza, że mierzylam o 2 rozmiary za dużą, więc trzeba ją bylo mocno trzymać na plecach, żebym zobaczyła jak leży, a zupełnie co innego we wlasnym rozmiarze. Niestety muszę ją sporo skrócić, ale tak to jest przy wzroście 1,6... :):)

Gość jwhcjevnjeswvev
kropula jaką suknie wybrałaś (który model) i ile Cię ta przyjemność kosztowała??

Gość Kropula
Przyznam, że nie znam nazwy modelu, bo nie mieli jej skatalogowanej na stronie internetowej. Być może jest to San Patrick. W każdym razie jest to koronkowa rybka z trenem. A przyjemność ta kosztowała mnie prawie 3700 zł po 50% obniżce w związku z wyprzedażą.

Gość gość
najgorszy szajs jaki moze byc slub bralam 14.09 2013 tren bul poprzypinany na szpilki :/ ktore w trakciw imprezy wbijaly mi soe w nogi i posladki .Bolerko za grobe pieniądze popekalo na swach jakas jedna woelka porazka siknia mimo prosb o skrocenoe nie została skrocona przez urocze pa n ie musiałam spedzic cala noc w szpilkach 10cm