Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieoczas

pytanie o czas

Polecane posty

Gość pytanieoczas

Mam pytanie do Wszystkich. Otóż spotykam sie z chłopakiem od 2 miesięcy, i mniej wiecej od 2 tygodni zaczelismy sie piescic, "smyrac", "miziac", macać, ale tylko przez ubranie, i tylko górne części ciała, ale czasem jest naprawdę ostro. Czy uważacie że to za wcześnie? To mój pierwszy taki kontakt z facetem i dlatego nie wiem. Czy to idzie za szybko? Pytam poważnie i proszę o tylko poważne odpowiedzi.

Gość pytanieoczas
dotychczas pieściłam sie namiętnie jedynie z moim pekińczykiem

Gość pytanieoczas
muszę też dodać, że ma 42 lata. co myslicie o tym?

Gość karakakana
a ile masz lat? to wszystko zależy od wieku, Twojej dojrzałości i dojrzałości partnera i tego czym jest wasz związek. Pierwsze doświadczenia powinny być powolne i poprzedzone przemyśleniami, im będziesz starsza tym ten czas pewnie będzie się skracał

Gość pytanieoczas
dwa ostatnie posty nie sa moje, ktos sie podszył. Ja pytam poważnie.

Gość pytanieoczas
ja mam 39 lat

Gość pytanieoczas
Mam 24 lata, wiem ze to dziwne ze w tym wieku mam dopiero pierwsze takie kontakty, no ale różnie sie zycie uklada.

Gość pytanieoczas
Jedynie post o 24 latach jest mojego autorstwa, prosze nie czytajcie tych bzdur, ja pytam naprawde powaznie.

Gość pytanieoczas
ale on mi nie wsadza do środka tylko sobie mnie maca i najwyżej wali sobie konia i spuszcza się na podłogę koło windy

Gość podobno nie ma glupich
pytan. Ale Twoje watpliwosci sa conajmniej dziwne... Jak Ci ktos tu napisze, ze za wczesnie to co? Bedziesz go odpychac przez kolejny miesiac, mimo ze Ci dobrze? A jak Ci ktos powie, ze za pozno to od razu wskoczysz mu do lozka? No rob jak sama uwazasz :D

Gość pytanieoczas
mówię że mam 24 lata, a nie 14. Proszę nie czytać bzdur które ktoś wypisuje i ma z tego frajdę - jaki rozum taka forma zabawy.

Gość pytanieoczas
Ja po prostu chciałabym się dowiedzieć czy to co czuję jest dobre, czy moze powinnam zmienić swój tok myślenia. Dlatego proszę o poradę.

Gość pytanieoczas
Kimkolwiek jesteś - uświadom sobie, że ta zabawa z podszywaniem śmieszy tylko Ciebie - dla reszty jesteś załosny.Dlatego siedzisz przed komputerem i nie masz innych zajęc, a tym sposobem próbujesz wylać swoja życiową frustrację.

Gość pytanieoczas
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam niedaleko śmietnika, gdzie on mnie macał w chwili gdy mucha końska usiadła mi na łechtaczce, po czym odwróciła się do mnie i serdecznie się usmiechnęła. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Ja też nie jestem doświadczona ale myślę, ze to kwestia indywidualna, nie ma norm jakiś określonych "pierwsza, druga baza" itp :D A Ty jesteś dorosłą kobietą Tak jak wyżej ktoś napisał, skoro Ci dobrze to po co się zastanawiasz? Przecież jedni mają mniejsze inni większe potrzeby. Tak samo jak z pierwszym razem jedne czują się gotowe po miesiącu dwóch, a inne po 5 latach. Ważne by nic wbrew sobie nie robić, oczywiście mówię o osobach dorosłych i świadomych swojego postępowania A martwiąc się o czyjąś opinię to tylko się paranoi dostanie

Gość pytanieoczas
Dziękuję za odpowiedz. No ja wlasnie nie wiem jak to jest z pierwszym razem tak jak piszesz, nie wiem kiedy człowiek jest gotowy, ani co wtedy czuje. Czasem sie w tym gubię. A czy mężczyzna może szanować kobietę która robi takie rzeczy po 1,5 m-ca spotykania się?

Gość juwitta
dokładnie. za tydzień powinnaś wziąć mu do dzioba, jak cie na nim zależy, bo inaczej cię oleje

Gość pytanieoczas
Posta o oralu nie ja pisałam.

Gość marryqueenofscots
ale jednak weź mu do paszczy - tak będzie dla ciebie lepiej

Gość pytanieoczas
Dlaczego lepiej?

Gość marryqueenofscots
bo cię oleje, jak mu nie obciągniesz

Gość na to pytanie nie ma odpowiedz
załóżmy, że jakaś tam przyzwoitość wymaga odczekania - ale np. ja z moim mężem (jeszcze nie był mężem) poszłam do łóżka na pierwszej randce, nawet go dobrze nie znając - no i małżeństwem jesteśmy już kilkanaście lat. Nie ma więc reguł.

Gość na to pytanie nie ma odpowiedz
także wiesz... najlepiej mu obciągnij, bo może coś z tego będzie. i najlepiej z połykiem

Gość pytanieoczas
podbijam. Proszę o poważne odpowiedzi

Gość gkghk
up