Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość te zdjjeciaa

widziałyscie to??!!!

Polecane posty

Gość xdcfgjnkm,
niektóre oburzają a niektóre fotki to mnie po prostu rozbawiły heheh

Gość sndcjhbfhuef
szczegolnie fat mama na rowerze:D

Gość xdcfgjnkm,
Noooo :D:D

Gość felalela
to są fotki zagraniczne. Fakt są niektóre dające do myślenia ale są tez zwykłe i śmieszne :) -Na tym pierwszym matka robi coś na komorce chyba a dziecko leży obok niej i nic mu się nie dzieje przecież. -z tym bębenkiem - a może dziecko samo sobie na głowę to włożyło a rodzic nuż chciał mieć śmieszną fotkę? :D ja miałam 9 lat jak mnie zasypali w piachu na plaży (sama chciałam) tak że wystawała tylko głowa - byłam wystraszona bo nie mogła się ruszyć w ogóle ale jednocześnie jak zobaczyłam efekt ze zdjęcia to do tej pory mi śmieszno :P -ten wąż nie musi być aż tak straszny na jakiego wygląda, weźmy pod uwagę fakt, że ludzie hodują w domu jaszczurki różnego rodzaju które bawią się z dziećmi, pająki i inne wg mnie straszydła ale dzieciom nic się nie dzieje. -na tym zdjęciu gdzie są te dziewczyny w ciąży to szału nie ma. Widać tylko pokaźny brzuchol ;) -ten z tą rurą niżej to w sumie nie wiadomo co tam ma. Ale wiem, pierwsze co nasuwa się w głowę to palenie sziszy :) -dziecko siedzące na masce brudnego samochodu - a niech siedzi jest uśmiechnięte i na pewno było tam chwilę. -ta kura na zjeżdżalni mistrzostwo :D moje ulubione zdjęcie :D -tygrys i dziecko? hmm dziwnie stoi ten tygrys ale czy wszystkim kojarzy się z jednym?:D -to dziecko na pół koniu pół człowieku nic tam złego ni ma ;] -dziecko za komputerem śliczne. I nic się nie stanie jak powyciąga kable komp sie wyłączy :D -dziecko na tej macie kolorowej wywaliło się i tyle co każdy z nas zapewne zaliczył niejeden upadek -ta murzynka w łazience i dziewczynka - nie wiadomo czy to matka i córka może rodzeństwo itd ale jak matka to faktycznie fail :P

Gość sndcjhbfhuef
tu mnie rozwalila grubasna dziewczynka w wozku:) a tak na marginesie moj synek jak byl maly postanowil pobawic sie z naszym krolikiem robilammu sniadanie i wolam go chodze szukam widze ze krolik biega ale nic szukam i szukam patrze a mlody w klatce!!! podniosl gore od klatki wszedl do srodka i sie zamknal bylam posikana nie moglam go ze smiechu wydostac ale nie plakal:)

Gość sdfdgdfhthfj
najlepsze ostatnie

Gość ale sie posmialam z wiekszosci
:))